Motor Oil — Δίκτυο Μεταναστών & Προσφύγων 5-4

5 - 4
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
7 Νοεμβρίου 2019 21:15 Commercial Superleague 2019-2020 2 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 25 26 30 55 62 64 66 68 78 82 89 FT
Goals
5
4
Assists
0
0
Yellow Cards
0
1
Red Cards
0
0

Άρθρο

Εκπληκτικό παιχνίδι διεξήχθη για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Commercial League στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας , ανάμεσα στην ομάδα της MOTOR OIL και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ & ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. Νικητής τελικά αναδείχθηκε η ομάδα των διυλιστηρίων και μάλιστα με μεγάλη ανατροπή, αφού βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο με 2-0 και με 1-3 μέχρι το 64ο λεπτό της αναμέτρησης. Με μία όμως εντυπωσιακή αντεπίθεση απ’ το σημείο αυτό και για 20 περίπου λεπτά κατάφερε την ολική ανατροπή και τελικά επικράτησε των αντιπάλων της με τελικό σκορ 5-4. Η ομάδα της MOTOR OIL ευτύχησε να έχει σε μεγάλη βραδιά τον ΛΕΜΟΝΗ Αθανάσιο που πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ και ολοκλήρωσε μ’ αυτό τον τρόπο της ανατροπή, κλειδώνοντας ουσιαστικά την νίκη για την ομάδα του. Οι παίκτες του ΔΙΚΤΥΟΥ πάλεψαν για εξήντα πέντε λεπτά έχοντας μέχρι το σημείο αυτό το προβάδισμα στο σκορ, αλλά παραδόθηκαν τελικά στην ανωτερότητα και στο πάθος του αντιπάλου τους.

Το φιλμ του αγώνα

20΄ – Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ανήκε στην γηπεδούχο ομάδα που μετά από ένα αναγνωριστικό εικοσάλεπτο, βγήκε στην κόντρα με τον ΤΣΙΛΕΔΑΚΗ από τα δεξιά που μπήκε στην μεγάλη περιοχή των αντιπάλων αλλά την τελευταία στιγμή πρόλαβε και κόντραρε το σουτ του ο KOBEE με την μπάλα να καταλήγει με ευκολία στον τερματοφύλακα που την μπλόκαρε σταθερά.

25΄ – GOAL (0-1)

Τραγικό λάθος στο χώρο του κέντρου από τον ΖΕΡΒΟ που έχασε την μπάλα, με 4 παίκτες του ΔΙΚΤΥΟΥ να βγαίνουν στην κόντρα και τελικά τον CISSE αφού πέρασε και τον ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ να σκοράρει σε κενή εστία και να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

30΄ – GOAL (0-2)

Νέο λάθος στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων, με τον ΠΑΙΝΕΣΗ αυτή τη φορά να χάνει την μπάλα λίγο έξω απ’ την μεγάλη περιοχή της ομάδας του και δεξιά απ’ τον DJIBRIL, που πάσαρε στο ύψος του πέναλτι στον επερχόμενο BAH και τον τελευταίο να μην δυσκολεύεται  στην ανυπεράσπιστη πλέον εστία της MOTOR OIL να πετύχει το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων και να τους δώσει ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα στον αγώνα.

35΄ – Νέα επίθεση για την ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ που είχε κυριαρχήσει των αντιπάλων της, με τους παίκτες της  MOTOR OIL να είναι επηρεασμένοι από τα δύο γκολ που είχαν δεχτεί μετά από λάθη τους και να μην πατούν καλά στο γήπεδο. Ο BAH και πάλι από το ύψος της μεγάλης περιοχής πλάσαρε τον ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ να προλαβαίνει να απομακρύνει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος.

38΄ – Αντίδραση από τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας με ωραία εναλλαγή της μπάλας έξω απ’ την μεγάλη περιοχή του ΓΙΑΝΝΑ, με τον ΛΕΜΟΝΗ να σουτάρει δυνατά από το ύψος της μεγάλης περιοχής και αριστερά και τον γκολκίπερ του ΔΙΚΤΥΟΥ να αποκρούει δύσκολα στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ, που πέρασε όμως ανεκμετάλλευτο.

51΄ – Δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα και η πρώτη μεγάλη χαμένη ευκαιρία ανήκε στους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας. Ο CISSE έβγαλε φανταστική κοφτή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ που με κοφτή τρίπλα πέρασε και τον τελευταίο αμυντικό της MOTOR OIL αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ με τα ακροδάχτυλα στην δεξιά του γωνία απομακρύνοντας σε κόρνερ και κρατώντας μ’ αυτό τον τρόπο την ομάδα του «ζωντανή».

56΄ – Περνώντας η ώρα η γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν περισσότερο τους αντιπάλους τους προκειμένου να επιστρέψουν στο παιχνίδι.  Ο ΤΖΑΛΑΒΑΡΑΣ επιχείρησε το δυνατό ευθύβολο βολέ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή του ΔΙΚΤΥΟΥ υποχρεώνοντας τον ΓΙΑΝΝΑ σε τρομερή εκτίναξη και απομάκρυνση της μπάλας πάνω από το οριζόντιο δοκάρι σε κόρνερ.

62΄ – GOAL (1-2)

Στην επίθεση και πάλι οι παίκτες της MOTOR OIL που είχαν ανεβάσει ρυθμό και πίεζαν τους αντιπάλους τους. Αλλεπάλληλες κόντρες στην αντίπαλη περιοχή με την μπάλα να καταλήγει τελικά στον αμαρκάριστο ΤΖΟΥΜΑΚΑ που από το ύψος του πέναλτι επιχείρησε το δυνατό σουτ νικώντας τον ΓΙΑΝΝΑ στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά του γωνία.

64΄ – GOAL (1-3)

Και ενώ όλοι οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας είχαν ανέβει ψηλά πιέζοντας τους αντιπάλους τους προκειμένου να έρθει η ισοφάριση, οι παίκτες του ΔΙΚΤΥΟΥ χτύπησαν στην κόντρα με τον ταχύτατο DJIBRIL να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και αφού πέρασε και τον ανήμπορο να αντιδράσει ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του δίνοντας και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

66΄ – GOAL (2-3)

Παρά την ψυχρολουσία απ’ το τρίτο γκολ, οι γηπεδούχοι έβγαλαν ψυχή και σθένος και δεν τα παράτησαν. Σέντρα απ’ τα αριστερά από τον ΠΑΙΝΕΣΗ στον αμαρκάριστο στην μικρή περιοχή ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ που έπιασε την καρφωτή κεφαλιά και νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.

68΄ – GOAL (3-3)

Λάθος αυτή τη φορά απ’ την αμυντική γραμμή των παικτών του ΔΙΚΤΥΟΥ που είχαν χάσει την ηρεμία τους μετά το δεύτερο τέρμα που είχαν δεχτεί και την ασφυκτική πίεση των αντιπάλων τους, με τον ΠΑΙΝΕΣΗ να κλέβει την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με ατομική ενέργεια του ίδιου αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του σκόραρε και ισοφάρισε για την ομάδα του.

70΄ – Προσπάθεια για αντίδραση από τους φιλοξενούμενους, με τον CISSE από τα δεξιά να βγάζει την συρτή μπαλιά προς την μικρή περιοχή του ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ και τον ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ με περίτεχνο τρόπο να κάνει το τακουνάκι στέλνοντας την μπάλα να περάσει μόλις άουτ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

78΄ – GOAL (4-3)

Επιθετική προσπάθεια από τους παίκτες της MOTOR OIL με τον ΤΖΟΥΜΑΚΑ από το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής να πασάρει δεξιά του στον ΛΕΜΟΝΗ Αθανάσιο που με καλοζυγισμένο συρτό διαγώνιο δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει ΓΙΑΝΝΑ, δίνοντας μ’ αυτό τον τρόπο το προβάδισμα για πρώτη φορά στο παιχνίδι για την ομάδα του.

82΄ GOAL (5-3)

Ολική ανατροπή και διαφορά δύο τερμάτων για την γηπεδούχο ομάδα, που από το καναβάτσο βρέθηκε στα ουράνια. Φανταστικό γκολ από τον ΛΕΜΟΝΗ Αθανάσιο που από απόσταση σαράντα και πλέον μέτρων και βλέποντας τον αντίπαλο γκολκίπερ εκτός της εστίας του επιχείρησε το βολέ στέλνοντας την μπάλα στο βάθος του τέρματος χωρίς να του αφήσει περιθώριο αντίδρασης.

87΄ – Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ να μειώσει το σκορ και να παλέψει μέχρι το τέλος για την ισοφάριση. Ο GUY JUNIOR την κοφτή μπαλιά στον DJIBRIL που απ’ την μικρή περιοχή πλάσαρε αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον πολύ καλό ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ που απέκρουσε.

89΄ – GOAL (5-4)

Εκπληκτικό τελείωμα της φάσης από τον DJIBRIL που αυτή την φορά με τεχνικό ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο «γάμα» της εστίας του ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ που δεν μπόρεσε να αντιδράσει, κλείνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο την βροχή των γκολ στο γήπεδο της Παιανίας και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΕΔΕΜΑΔΗΣ Γιώργος, Παίκτης MOTOR OIL

«Σήμερα αγωνιστήκαμε ενάντια στην ομάδα του Προσφυγικού Δικτύου, ήταν ένα ωραίο ματς. Τα παιδιά παίξανε φοβερή μπάλα, αλλά και εμείς σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και κερδίσαμε το ματς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.»

ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ Μιχαήλ, Παίκτης ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ & ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, όπως το Τσέλσι – Άγιαξ αλλά το πέμπτο γκολ μέτρησε εδώ. Ήρθαμε λίγο αποδυναμωμένοι αλλά ο στόχος μας και η σημασία είναι η συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα, να το χαρούμε, να παίζω και εγώ. Ο στόχος μας είναι το κύπελλο όπως και πέρυσι.»

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Motor Oil055Win
Δίκτυο224Loss

Past Meetings

5 - 4
Commercial Superleague
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ - MOTOR OIL: 5-4

3 - 0
Commercial Superleague
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

MOTOR OIL - ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ 3-0