Stoiximan — Παλαίμαχοι Παλλήνης Νικητές F.C.

2 - 4
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
4 Νοεμβρίου 2019 21:00 Commercial Superleague 2019-2020 2 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 35 41 46 46 46 46 46 52 54 58 62 63 72 76 78 FT
Goals
2
4
Assists
1
3
Yellow Cards
0
1
Red Cards
0
0

Άρθρο

Σε αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Commercial ήρθαν αντιμέτωπες οι ομάδες των STOIXIMAN και NIKITES F.C  με τους τελευταίους να φτάνουν στην επικράτηση με τελικό σκορ 4-2. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στο μεγαλύτερο διάστημα των δύο ημιχρόνων με τους δύο αντιπάλους να πατάνε συχνά στα αντίπαλα καρέ πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα να καταγραφούν αρκετές φάσεις καί στις δύο εστίες πλην των έξι τερμάτων. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ευτύχησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου να βρουν δύο φορές δίχτυα με τους ΠΟΥΛΙΟ και ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ παίρνοντας σημαντικό αβαντάζ για τη συνέχεια. Ένα πλεονέκτημα που φάνηκε χρήσιμο στην επανάληψη καθώς οι της STOIXIMAN μπήκαν καλύτερα , πέτυχαν γκολ με το καλημέρα και γενικά όσο πέρναγε η ώρα βελτίωναν τα πατήματά τους. Όμως ο ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ, ο οποίος έχει μπει φουριόζος στο πρωτάθλημα με έξι γκολ σε δύο ματς , επανέφερε την ομάδα του γρήγορα στην ασφάλεια των δύο τερμάτων όταν συνεργάστηκε ιδανικά με τον ΒΕQIRAI και τέλειωσε τη φάση εξίσου υποδειγματικά. Ο ΧΕΙΡΗΣ είχε απάντηση πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα βάζοντας εκ νέου την ομάδα του στο ματς όμως ένα κενό στην άμυνά της σε κόντρα επίθεση των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ έχρισε σκόρερ τον ΙΩΑΝΝΙΔΗ βάζοντας ουσιαστικά τέλος στις όποιες ελπίδες της STOIXIMAN για βαθμούς. Δίκαιη λοιπόν χαρακτηρίζεται η επικράτηση για την ομάδα του ΚΙΟΣΣΕ που ξεκινάει με το απόλυτο στα δύο πρώτα ματς.

Το φιλμ του αγώνα

2’- Με πολύ μεγάλη ευκαιρία για τη STOIXIMAN ξεκινάει το ματς όταν ο ΛΥΡΙΤΣΗΣ εκμεταλλεύεται ένα λάθος στο κέντρο της αντίπαλης άμυνας και βγαίνει απέναντι στον ΔΡΑΝΔΑΚΗ που με το πόδι παραχωρεί κόρνερ.

6’- Πάλι οι γηπεδούχοι μπροστά με τον ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ να φεύγει από τα αριστερά και να βγάζει μια επικίνδυνη σέντρα, δεν βρίσκει τη μπάλα όπως θα ήθελε ο ΛΥΡΙΤΣΗΣ στο βολέ που επιχείρησε.

14’- Στιγμιαία ασυνεννοησία έξω από την περιοχή των γηπεδούχων με τον ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ να βρίσκει την ευκαιρία να απειλήσει, με τις γροθιές απομακρύνει ο ΤΖΟΡΤΖΟΣ.

16’-Ο ΜΠΑΣΙΝΑΣ θα δοκιμάσει αυτή τη φορά ένα σουτ εκτός περιοχής για τους φιλοξενούμενους, παρακολουθεί τη φάση ο ΤΖΟΡΤΖΟΣ και παραχωρεί κόρνερ.

27’-Ωραία κυκλοφορία της μπάλας με πολλές πάσες για τη STOIXIMAN και τελικό αποδέκτη τον ΚΑΝΝΑ που προσπαθεί να κρεμάσει τον ΔΡΑΝΔΑΚΗ που όμως δεν αιφνιδιάζεται και μπλοκάρει σταθερά.

35΄- GOAL (0-1)

Ο ΠΟΥΛΙΟΣ πιάνει ένα πολύ δυνατό σουτ λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή και αριστερά όπως επιτίθεται η ομάδα των Παλαιμάχων και νικάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα που δε μπόρεσε αυτή τη φορά να αντιδράσει.

36’-Ο ΠΟΥΛΙΟΣ πατάει υπέροχα για τον επερχόμενο ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ που σουτάρει δυνατά , ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι η μπάλα.

37’- Τρίτη μεγάλη φάση σε τρία λεπτά για τους Παλαιμάχους όταν μετά από κάθετη πάσα από το χώρο του κέντρου έφυγε μόνος απέναντι από τον ΤΖΟΡΤΖΟ ο ΚΑΡΝΑΒΙΑΣ, δύσκολη επέμβαση με το πόδι σε νέο κόρνερ ο κίπερ των γηπεδούχων.

38’- Σχεδόν από το κέντρο δοκίμασε να σκοράρει ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ όταν είδε εκτός εστίας τον ΤΖΟΡΤΖΟ που πρόλαβε τελευταία στιγμή να πετάξει τη μπάλα σε νέο κόρνερ.

41΄- GOAL (0-2)

Κάθετη πάσα του ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ στον ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ που φεύγει στην πλάτη της άμυνας και δε δυσκολεύεται με ένα πλασέ να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του .

43’- Ο ίδιος παίκτης δοκιμάζει από αρκετά μακριά σε στημένη μπάλα να απειλήσει με απευθείας εκτέλεση, πολύ κοντά στα δοκάρια της εστίας αλλά λίγο έξω.

46΄- GOAL (1-2)

Στην πρώτη επίθεση της επανάληψης οι γηπεδούχοι μειώνουν το σκορ με τον ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση και να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα απέναντι από τον ΔΡΑΝΔΑΚΗ.

48’- Ο ΛΥΡΙΤΣΗΣ κάνει ωραία κίνηση και δοκιμάζει ένα δυνατό σουτ μόλις πατάει στην περιοχή , η μπάλα θα σπάσει σε κάποιο πόδι και θα καταλήξει αδύναμα στην αγκαλιά του ΔΡΑΝΔΑΚΗ.

52΄- GOAL (1-3)

Ο ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ συνδυάζεται πολύ όμορφα με τον ΒΕQIRAI ο οποίος υποδέχεται με πλάτη τη μπάλα και την επιστρέφει ξανά στον ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ που εκτελεί από το ύψος της περιοχής στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα.

58΄- GOAL (2-3)

Ο ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ βγάζει ωραία κάθετη πάσα στον ΧΕΙΡΗ που φεύγει στην πλάτη της άμυνας των ΝΙΚΗΤΩΝ και πλασάρει εύστοχα βάζοντας ξανά την ομάδα του στο ματς.

74΄- GOAL (2-4)

Έχει ανέβει πολύ ψηλά η άμυνα της STOIXIMAN και αυτό θα το εκμεταλλευτούν σε μια αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι με τον ΜΠΑΣΙΝΑ να πετάει στον ΙΩΑΝΝΙΔΗ που προλαβαίνει την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα τσιμπώντας τη μπάλα και στέλνοντάς την στο βάθος της εστίας.

82’- Ο ΧΕΙΡΗΣ σε ένα φάουλ λίγο έξω  από τη μεγάλη περιοχή  αλλά κάπως πλάγια , θα σουτάρει δυνατά αλλά θα στείλει τη μπάλα δύο μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

87’- Τελευταία φάση στο ματς για τους γηπεδούχους με τον ΚΑΡΑΜΑΝΗ να εκτελεί ένα φάουλ με σέντρα και τον ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ σε καλή θέση να πηδά ψηλότερα από όλους, η μπάλα όμως θα φύγει ψηλά.

Δηλώσεις πρωταγωνιστών:

STOIXIMAN (ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΝΝΑΣ): ΄΄Πρώτη εμφάνιση για μας, το παλέψαμε όμως οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι , είχαν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Πάμε παρακάτω΄΄.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ( ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ): ‘’Δεύτερο παιχνίδι δεύτερη νίκη για την ομάδα μας σε ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι. Καταφέραμε να πετύχουμε τέσσερα γκολ απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες’’.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Kaizen Gaming022Loss
Παλαίμαχοι Παλλήνης224Win

Past Meetings