Νέμεσις — Deloitte

1 - 3
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
29 Οκτωβρίου 2019 21:15 Commercial Superleague 2019-2020 1 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 13 25 34 40 41 46 46 60 70 70 74 76 80 80 83 83 90 FT

Νέμεσις

Καλαντζής Στράτος Μέσος
Πατρινός Γεώργιος Μέσος
Ζερβός Νικόλαος Τερματοφύλακας
Τσαγκαρογιαννάκης Εμμανουήλ Μέσος
Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος Μέσος
Σάσσαρης Ιωάννης Μέσος
Παπαδάκης Θωμάς Επιθετικός
Βέργος Φώτιος Μέσος 76'
40'
Κουρβάς Σταύρος Μέσος
Αναγνωστόπουλος Γεώργιος Επιθετικός 60'
Κατσαρός Ανδρέας Μέσος
Κεραμιδάς Ελευθέριος 4 Αμυντικός
Καραβέλας Θάνος Επιθετικός 25'
Γάκης Ιωάννης Μέσος
4Αυγερης Στυλιανός Αμυντικός
Κερασίδης Ηλίας Αμυντικός
Μακρής Ηλίας Μέσος
Ντουντούμης Γεώργιος Επιθετικός
Πρίντεζης Φραγκίσκος Μέσος
Μαντζουράτος Χαράλαμπος Μέσος
Πρισιμιντζής Αναστάσιος Επιθετικός
Κανατάς Βασίλειος Μέσος
Κάτσικας Επαμεινώνδας Τερματοφύλακας
Σαράντος Κωνσταντίνος Μέσος
Τζελέπης Νικόλαος Αμυντικός
Μορφοβασίλης Αντώνιος Μέσος
Μπαρλίκας Χρήστος Αμυντικός
Ναθαναήλ Λουκάς Αμυντικός
Ηλιόπουλος Γεώργιος Μέσος
  1 3

Deloitte

Κερασίδης Ηλίας Αμυντικός
Μακρής Ηλίας Μέσος 41'
Ντουντούμης Γεώργιος Επιθετικός
Πρίντεζης Φραγκίσκος Μέσος
Μαντζουράτος Χαράλαμπος Μέσος
Πρισιμιντζής Αναστάσιος Επιθετικός 13', 80', 90'
Κανατάς Βασίλειος Μέσος
Κάτσικας Επαμεινώνδας Τερματοφύλακας
Σαράντος Κωνσταντίνος Μέσος
Τζελέπης Νικόλαος Αμυντικός
Μορφοβασίλης Αντώνιος Μέσος
Μπαρλίκας Χρήστος Αμυντικός
Ναθαναήλ Λουκάς Αμυντικός
Ηλιόπουλος Γεώργιος Μέσος
Καλαντζής Στράτος Μέσος
Πατρινός Γεώργιος Μέσος
Ζερβός Νικόλαος Τερματοφύλακας
Τσαγκαρογιαννάκης Εμμανουήλ Μέσος
Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος Μέσος
Σάσσαρης Ιωάννης Μέσος
Παπαδάκης Θωμάς Επιθετικός
Βέργος Φώτιος Μέσος
Κουρβάς Σταύρος Μέσος
Αναγνωστόπουλος Γεώργιος Επιθετικός
Κατσαρός Ανδρέας Μέσος
Κεραμιδάς Ελευθέριος Μέσος
Καραβέλας Θάνος Επιθετικός
Γάκης Ιωάννης Μέσος
Αυγερης Στυλιανός Αμυντικός
  3 1
Goals
1
3
Assists
0
0
Yellow Cards
3
1
Red Cards
0
0

Άρθρο

Σε αγώνα για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Commercial ήρθαν αντιμέτωπες οι ομάδες των ΝΕΜΕΣΙΣ και DELOITTE με τους τελευταίους να φτάνουν στην επικράτηση με σκορ 3-1 πολύ πιο δύσκολα απ΄ότι ίσως μαρτυρά το τελικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο η κατοχή και οι ευκαιρίες για τους δύο αντιπάλους ήταν μοιρασμένες με τη φάση του 13ου λεπτού να είναι αυτή που τις ξεχώρισε πριν την ανάπαυλα. Ήταν όταν η ποιότητα του ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗ και η έφεση στο σκοράρισμα του ΠΡΙΣΙΜΙΝΤΖΗ συνδυάστηκαν με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στο βάθος της εστίας του ΖΕΡΒΟΥ. Στην επανάληψη όμως η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε με τους δικηγόρους να κερδίζουν το χώρο της μεσαίας γραμμής και να δημιουργούν αρκετές προϋποθέσεις για γκολ. Η υπεροχή αυτή τελικά καρποφόρησε στο 76ο λεπτό όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ από δεξιά, ο ΒΕΡΓΟΣ οριζοντιώθηκε, έπιασε μια αρκετά δύσκολη κεφαλιά λίγο πριν σκάσει η μπάλα στο έδαφος και την έστειλε στη γωνία που δεν περίμενε ο ΚΑΤΣΙΚΑΣ φέρνοντας το ματς στα ίσια. Η χαρά των δικηγόρων όμως δεν κράτησε πολύ καθώς δύο λεπτά αργότερα ο ΠΡΙΣΙΜΙΝΤΖΗΣ σε μια ατομική ενέργεια που ξεκίνησε έξω από την περιοχή, έβαλε πλάτη τον ΒΕΡΓΟ και ουσιαστικά τον ανάγκασε να τον ανατρέψει πριν σκοράρει για δεύτερη φορά ,όταν έφτασε φάτσα με τον ΖΕΡΒΟ. Πράγμα που έγινε όμως δευτερόλεπτα αργότερα από τα έντεκα βήματα. Στα 15 περίπου λεπτά που απέμεναν ως τη λήξη, η ΝΕΜΕΣΙΣ βρήκε τα αποθέματα να δημιουργήσει άλλες δύο καταστάσεις για να ισοφαρίσει εκ νέου το σκορ πράγμα που δε συνέβη όμως καθώς η DELOITTE αμύνθηκε σωστά και σαν να μην έφτανε αυτό για τους δικηγόρους στην τελευταία φάση της αναμέτρησης ο ΠΡΙΣΙΜΙΝΤΖΗΣ ολοκλήρωσε με χατ τρικ το ματς όταν εκμεταλλεύτηκε μια στιγμιαία ασυνεννοησία στην αντίπαλη περιοχή, έγινε κάτοχος της μπάλας και αφού ντρίμπλαρε και τον ΖΕΡΒΟ έστειλε τη μπάλα στην κενή εστία.

Το φιλμ του αγώνα

10’- Πρώτη φάση στο ματς με τον ΠΑΤΡΙΝΟ να βγάζει ωραία σέντρα και τον ΚΑΡΑΒΕΛΑ να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

13΄- GOAL (0-1)

Ο ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ κινείται πολύ όμορφα στον κενό χώρο και την κατάλληλη στιγμή βγάζει μια έξυπνη κάθετη πάσα στον ΠΡΙΣΙΜΙΝΤΖΗ που έχει φύγει στην πλάτη της άμυνας και φτάνοντας απέναντι από τον ΖΕΡΒΟ θα πλασάρει εύστοχα ανοίγοντας το σκορ.

16’- Ο ΠΡΙΣΙΜΙΝΤΖΗΣ αναλαμβάνει την εκτέλεση ενός φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή , δοκιμάζει απευθείας με τη μπάλα να περνάει δύο μέτρα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι. Γίνεται όμως κακή επαναφορά με τον ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗ να βρίσκεται από το πουθενά σε θέση βολής , αυτή τη φορά ο ΖΕΡΒΟΣ θα πέσει και θα μπλοκάρει.

21’- Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ κινείται μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής και καταγράφει μια τελική προσπάθεια με ένα δυνατό ευθύβολο σουτ, η μπάλα θα φύγει δύο μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

40’- Ύστερα από μια βαθιά μπαλιά και λάθος στο κέντρο της άμυνας της DELOITTE ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ προλαβαίνει να τσιμπήσει τη μπάλα προ του ΚΑΤΣΙΚΑ που έσπευσε προς βοήθεια όμως οι αμυνόμενοι έχουν προλάβει να καλύψουν την εστία και να απομακρύνουν προλαβαίνοντας τα χειρότερα.

42’- Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ γίνεται κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή και δοκιμάζει ένα συρτό αριστερό σουτ ο σταθερός ΚΑΤΣΙΚΑΣ πέφτει και μαζεύει.

45’- Αγγίζει το δεύτερο γκολ η DELOITTE στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου όταν μετά από μια σέντρα από τα αριστερά ο ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ πιάνει μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά που αναγκάζει τον ΖΕΡΒΟ να εκτιναχθεί και να βγάλει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

47’- Ο ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ αλλάζει ωραία με τον ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ και ο τελευταίος κινούμενος από δεξιά δοκιμάζει μια παράλληλη σέντρα-σουτ που περνάει πολύ κοντά από την εστία του ΚΑΤΣΙΚΑ χωρίς όμως ευτυχή κατάληξη καθώς δε βρέθηκε κάποιος στην πορεία της.

60’- Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ με μια πολύ όμορφη προσωπική ενέργεια θα περάσει τη μπάλα πάνω από δύο αντιπάλους και θα δοκιμάσει ένα σουτ που θα περάσει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

70’- Φάουλ σε πολύ καλή θέση για τους δικηγόρους με τον ΠΑΤΡΙΝΟ να δοκιμάζει την απευθείας εκτέλεση και τον ΚΑΤΣΙΚΑ με σωστή τοποθέτηση να μπλοκάρει σταθερά.

75’- Ο ΤΣΑΓΚΑΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ θα βγάλει στην πλάτη της άμυνας  μόνο απέναντι στον ΚΑΤΣΙΚΑ τον ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ που όμως δεν καταφέρνει να τον νικήσει και να φέρει το ματς στα ίσια.

76΄- GOAL (1-1)

Το καταφέρνει όμως ο ΒΕΡΓΟΣ στην αμέσως επόμενη φάση όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ πιάνει μια δύσκολη κεφαλιά και στέλνει τη μπάλα σε ένα σημείο όπου ο ΚΑΤΣΙΚΑΣ δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα αυτή τη φορά.

78΄- GOAL (1-2)

Ο ΠΡΙΣΙΜΙΝΤΖΗΣ εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος όταν ξεκινώντας την προσπάθειά του έξω από τη μεγάλη περιοχή κατάφερε να βάλει στην πλάτη του τον προσωπικό του αντίπαλο και να τον οδηγήσει στην ανατροπή λίγο πριν σουτάρει.

86’- Διπλή ευκαιρία για την ΝΕΜΕΣΙΣ αρχικά με σουτ του ΠΑΠΑΔΑΚΗ και στη συνέχεια με νέο σουτ του ΚΑΤΣΑΡΟΥ και στις δύο περιπτώσεις τα σώματα της πολυπρόσωπης πλέον άμυνας της DELOITTE απομάκρυναν μια δύσκολη κατάσταση.

90’- Πιέζει η ΝΕΜΕΣΙΣ που έχει ανεβάσει ψηλά την άμυνά της στα τελευταία λεπτά και απειλεί ξανά με τον ΒΕΡΓΟ που δοκιμάζει ένα γυριστό σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

90+ GOAL (1-3)

Με τους δικηγόρους να ρισκάρουν πολύ πια προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση ,ο ΠΡΙΣΙΜΙΝΤΖΗΣ επωφελείται και στην αντεπίθεση θα περάσει καί τον ΖΕΡΒΟ πριν στείλει τη μπάλα στο βάθος της εστίας του για τρίτη φορά.

 

Κόρνερ: ΝΕΜΕΣΙΣ 9 –  DELOITTE  2

 

Δηλώσεις πρωταγωνιστών:

 DELOITTE ( ΠΡΙΣΙΜΙΝΤΖΗΣ ΤΑΣΟΣ): ‘’Η χρονιά ξεκίνησε ιδανικά, φέτος έχουμε αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα και προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι καλό. Είναι θετικό για μας που μπήκαμε με νίκη στο νέο πρωτάθλημα και συνεχίζουμε με ακόμα καλύτερη εικόνα στο μέλλον’’.

 

 

 

 

 

 

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Νέμεσις011Loss
Deloitte123Win

Past Meetings

1 - 0
Commercial League
2018-2019
Boca Arena

DELOITTE - ΝΕΜΕΣΙΣ 1-0

2 - 4
Commercial League
2018-2019
Boca Arena

ΝΕΜΕΣΙΣ - DELOITTE 2-4

3 - 0
Commercial League
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

DELOITTE - ΝΕΜΕΣΙΣ 3-0