ΤΟΞΟΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ 4-0

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
4 Μαρτίου 2018 12:00 Commercial League 2017-2018 10 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 6 35 46 46 46 50 56 60 60 65 FT
Goals
4
0
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Άρθρο

Άνετη επικράτηση και ευρεία νίκη για την ομάδα του ΤΟΞΟΤΗ ΠΕΥΚΗΣ. Η γηπεδούχος ομάδα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στην ομάδα των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ που παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με δέκα παίκτες και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να κοντράρει τους αντιπάλους της. Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται από ένα μονόλογο επιθετικών προσπαθειών των παικτών του ΤΟΞΟΤΗ με πολλές χαμένες ευκαιρίες και συνολικά τέσσερα γκολ.

Το φιλμ του αγώνα:

4΄ – Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά απ’ την αρχή. Μόλις στο τέταρτο λεπτό ο ΚΗΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ πιεζόμενος έκανε κακή απομάκρυνση της μπάλας έξω απ’ την μεγάλη περιοχή του, με αποτέλεσμα να την πάρει ο ΜΠΑΡΤΣΩΚΑΣ, αλλά το σουτ που επιχείρησε σε άδεια εστία πέρασε λίγο άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

6΄ – GOAL (1-0)

Στην επόμενη όμως φάση ο ΜΠΑΡΤΣΩΚΑΣ κατάφερε να ανοίξει  το σκορ για την ομάδα του. Κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας των ΕΛ.ΠΕ. στα δεξιά για τον ΣΤΑΪΚΟ που μπήκε στην μεγάλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έκανε την παράλληλη μπαλιά με την εστία στον ΜΠΑΡΤΣΩΚΑ που πλάσαρε σε άδειο τέρμα.

10΄ –  Νέα ευκαιρία για τον σκόρερ του πρώτου τέρματος. Επίθεση από τα αριστερά από τον ΖΗΚΟ Π. που σέντραρε στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και τον ΜΠΑΡΤΣΩΚΑ να παίρνει την κεφαλιά απ’ το  ύψος του πέναλτι, με την μπάλα όμως να περνάει λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

18΄ – Προσπάθεια για επίθεση απ’ την ομάδα των ΕΛ.ΠΕ. με τον ΣΤΑΥΡΟΥ να επιχειρεί το δυνατό σουτ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή του ΓΑΖΕΠΙΔΗ Α. και την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

19΄ – Σειρά του ΤΟΞΟΤΗ να αντεπιτεθεί με τον ΔΟΥΣΗ Ν. να κάνει το δυνατό σουτ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και την μπάλα να περνάει άουτ.

24΄ – Κάθετη μπαλιά από τον ΚΟΡΔΑ στην πλάτη των αμυντικών των ΕΛ.ΠΕ. πάλι στα δεξιά στον ΣΤΑΪΚΟ που μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή έκανε το δυνατό σουτ που πέρασε λίγο άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

27΄ – Νέα επιθετική προσπάθεια για τους γηπεδούχους και μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Κάθετη μπαλιά από τον ΚΛΕΙΔΑ Φ. στον ΜΠΑΡΤΣΩΚΑ που από το ύψος του πέναλτι έπιασε το δυνατό σουτ υποχρεώνοντας τον ΚΗΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟ να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση στο δεξιό του «παραθυράκι» σε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

33΄ – Και πάλι στην επίθεση η ομάδα του ΤΟΞΟΤΗ, με τον ΚΛΕΙΔΑ Φ. να σεντράρει από τα αριστερά, να βγάζει αμαρκάριστο στην πλάτη της άμυνας τον ΣΤΑΪΚΟ που έκανε κακό τελείωμα, πιάνοντας απευθείας το σουτ χωρίς κοντρόλ με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει ψηλά άουτ.

35΄ – GOAL (2-0)

Ατομική ενέργεια από τον ΜΑΝΟΛΙΤΣΗ που επιχείρησε την κατά μέτωπο επίθεση, «τρυπώντας» την αντίπαλη άμυνα και μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή έπιασε το δυνατό ευθύβολο σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει ΚΗΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.

50΄- GOAL (3-0)

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και πάλι με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας και να επιτίθενται διαρκώς. Σε μία απ’ αυτές τις προσπάθειες τους, ο ΜΑΝΟΛΙΤΣΗΣ μετά από κάθετη μπαλιά στην πλάτη των αμυντικών των φιλοξενούμενων, αφού πέρασε και τον ΠΗΡΟΥΝΙΑ που ήταν ο τελευταίος αμυντικός, πλάσαρε εύστοχα τον ΚΗΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟ στην αριστερή του γωνία.

55΄ – Νέα ευκαιρία για την ομάδα του ΤΟΞΟΤΗ. Ο ΚΛΕΙΔΑΣ Κοσμάς άλλαξε ωραία την μπάλα με τον ΣΤΑΪΚΟ στα δεξιά, που από το ύψος της μεγάλης περιοχής επιχείρησε το δυνατό σουτ αλλά απέκρουσε ωραία ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Εν συνεχεία οι αμυντικοί απομάκρυναν την μπάλα και τον κίνδυνο.

65΄ –  GOAL (4-0)

Παίζοντας στρωτό ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω, οι γηπεδούχοι διέσπασαν για ακόμα μια φορά την αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων. Με κάθετη και πάλι μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο ΚΛΕΙΔΑΣ Φώτιος βγήκε από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή επιχείρησε την παράλληλη πάσα στην μικρή περιοχή, με τον ΦΥΛΑΚΤΟΥ να πετυχαίνει το γκολ με προβολή, ανεβάζοντας κι’ άλλο τον δείκτη του σκορ.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Τοξότης Πέυκης224Win
Ελληνικά Πετρέλαια000Loss

Past Meetings

1 - 3
Commercial League
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

Ελληνικά Πετρέλαια vs Τοξότης Πέυκης