Ελληνικά Πετρέλαια vs Τοξότης Πέυκης

1 - 3
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
22 Οκτωβρίου 2017 17:00 Commercial League 2017-2018 1 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

Ελληνικά Πετρέλαια

Τοξότης Πέυκης

Goals
0
0
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Άρθρο

Με το δεξί ξεκίνησε ο Τοξότης την χρονιά ανατρέποντας το σε βάρος του γκολ που δέχτηκε στο 24′ και πιέζοντας σε όλο το γήπεδο πέτυχε τρία τέρματα και πήρε μεγάλη νίκη. Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε τους φιλοξενούμενους να πιέζουν και να προσπαθούν να σκοράρουν, όμως δεν είχαν φροντίσει καλά την άμυνα τους και σε μια αντεπίθεση τα ΕΛΠΕ βρήκαν τον Κηλιτζίδη ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνονται το πρώτο γκολ της χρονιάς. Η συνέχεια ανήκε στον Τοξότη που ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα και με δυο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε την ανατροπή. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν βρει ακόμα τα πατήματα τους αλλά άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις για μια δυναμική χρονιά.

Το φιλμ του αγώνα

12’ Σέντρα του Ασλάνογλου από τα δεξιά, κεφαλιά του Δούση Γ. στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά έδιωξαν οι αμυντικοί των ΕΛΠΕ.

24’ (1-0) Βαθιά μπαλιά του Μπουγιούκου στην πλάτη της άμυνας στον Κηλιτζίδη ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με πλασέ από τα αριστερά άνοιξε το σκορ.

26’ Σουτ του Μαρινάκη από τη γραμμή της περιοχής δύσκολα έδιωξε ο Χατζηπέρης σε κόρνερ.

27′ (1-1) Με τακουνάκι έστρωσε τη μπάλα ο Μαρινάκης στον Δούση Ν. με τον τελευταίο να κάνει το ψηλοκρεμαστό σουτ πάνω από τον Χατζηπέρη και να φέρνει το ματς στα ίσια.

38’ Διαγώνιο σουτ του Μανωλίτση από την αριστερή γωνία της περιοχής λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

40′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τρυφωνίδη σχεδόν από το κέντρο με τη μπάλα να σκάει στην περιοχή και στη συνέχεια να χτυπάει στο πάνω μέρος του δοκαριού και να περνάει άουτ.

44′ Σέντρα του Μανωλίτση από τα αριστερά με τον Μαρινάκη να πιάνει την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση και τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

61′ (1-2) Σέντρα του Δούση από τα δεξιά με τον Μπαρτζόκα να κάνει το εναέριο πλασέ στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Χατζηπέρη.

80′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τρυφωνίδη από τα αριστερά πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι άουτ.

84′ Σέντρα του Γαζεπίδη Φ. από τα αριστερά με τον Ζιάζιο να κερδίζει δυο κόντρες και τη μπάλα να φτάνει στον Μητρόπουλο με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και τον Χατζηπέρη να διώχνει με τα πόδια.

87′ (1-3) Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κορδά Ι. από τα αριστερά σχεδόν από τη γραμμή του πλαγίου στην αριστερή γωνία του Χατζηπέρη.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Ελληνικά Πετρέλαια101Loss
Τοξότης Πέυκης123Win