ΣΟΛΩΝ – ΑΝΑΧΧ

3 - 1
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
27 Φεβρουαρίου 2019 21:30 Commercial Superleague 2018-2019 10 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 3 42 46 46 46 46 46 55 67 67 83 FT
Goals
3
1
Assists
1
1
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Άρθρο

Σε ένα παιχνίδι για τη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Commercial Superleague αναμετρήθηκαν οι ομάδες του Σόλωνα και της ΑΝΑΧΧ με τους πρώτους να φτάνουν στη νίκη με σκορ 3-1.Με αυτήν τους τη νίκη οι γηπεδούχοι εδραιώθηκαν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με δώδεκα βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι  με τέσσερις πόντους παρέμειναν ουραγοί. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο ως το τέλος καθώς η ΑΝΑΧΧ παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική παρόλο που εμφανίστηκε στο γήπεδο χωρίς αναπληρωματικούς. Διεκδίκησε στα ίσια τη νίκη και αν είχε λίγο τύχη και καλύτερα τελειώματα θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι καλύτερο από αυτό το ματς. Οι δικηγόροι από την άλλη έκαναν πολλές αλλαγές,  χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους, χωρίς αυτό να τους εμποδίσει να δημιουργήσουν αρκετές φάσεις, να τελειώσουν τρεις από αυτές με την ποιότητα που διαθέτουν και έτσι να φτάσουν δίκαια στη νίκη.

 

Το φιλμ του αγώνα

 

3΄ – GOAL (1-0)

Στην πρώτη ουσιαστικά φάση της αναμέτρησης ο Σόλων σκοράρει. Ο Παπουλίδης, ύστερα από κακή απομάκρυνση της μπάλας των αμυντικών της ΑΝΑΧΧ, γίνεται κάτοχος της μπάλας και με ένα άπιαστο βολέ στέλνει τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Καλδέλη.

12΄- Τεράστια ευκαιρία για την ΑΝΑΧΧ με τον Τάρεκ να ισοφαρίσει γρήγορα όμως το συρτό σουτ που επιχείρησε στο τετ α τετ με τον Κουλούρη απομακρύνθηκε από τον τερματοφύλακα του Σόλωνα με τα πόδια.

20΄- Ωραία συνδυάζονται οι δικηγόροι με τον Βλαχάκη να βγάζει την παράλληλη σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής, προλαβαίνει να βγει και να μπλοκάρει ο Καλδέλης πριν ο Συρίγος στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή.

23΄ – Παρόμοια φάση αλλά στην απέναντι εστία αυτή τη φορά με τους Κατσαρίδη-Αναγνωστόπουλο να παίζουν ωραία το 1-2 και τον τελευταίο να βγάζει από δεξιά τη σέντρα και τον Καντζή να μην προλαβαίνει για πολύ λίγο με προβολή να χριστεί σκόρερ.

28΄ – Αντεπίθεση για το Σόλωνα με τον Πετρακόπουλο να επιχειρεί ατομική ενέργεια, να ξεμαρκάρεται όμορφα με προσποιήσεις και να επιχειρεί ένα δυνατό σουτ, ο Καλδέλης όμως ήλεγχε τη φάση και μπλόκαρε σταθερά.

42΄ – GOAL (1-1)

Υποδειγματική αντεπίθεση αυτή τη φορά για τους φιλοξενούμενους με τον Κωνσταντόπουλο να πατάει πολύ ωραία για τον Τάρεκ και τον τελευταίο με πολύ δυνατό σουτ ψηλά και στο κέντρο της εστίας του Κουλούρη να στέλνει τις δύο ομάδες ισόπαλες για την ανάπαυλα.

55΄- O Συρίγος κάνει κίνηση από αριστερά και βγάζει σε πλεονεκτική θέση τον Τσώνη που θα προλάβει την έξοδο του Καλδέλη και με ένα γλυκό πλασέ θα περάσει τη μπάλα από πάνω του δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.

57΄- Αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους με τον Τάρεκ να βρίσκει έξω από την περιοχή τον Κωνσταντόπουλο όμως η μπάλα θα του φύγει λίγο αριστερά και το σουτ επιχειρεί δεν ανησυχεί τον Κουλούρη.

60΄- Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΝΑΧΧ με τον Τάρεκ να εξαπολύει ένα πολύ δυνατό σουτ, η μπάλα παίρνει πολλά φάλτσα και περνάει ελάχιστα έξω από το αριστερό Γ.

65΄- Σημαντικό λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Κριτσιώπης γίνεται κάτοχος της μπάλας και βγαίνει απέναντι από τον Κασδέλη τον οποίο θα αποφύγει όμως βρίσκεται σε αρκετά πλάγια θέση και προτιμάει να γυρίσει στον Βλαχάκη που έχει πρόσωπο στην εστία, πάνω στη γραμμή θα διώξουν οι αμυντικοί της ΑΝΑΧΧ.

67΄ – Φάση για την ΑΝΑΧΧ με τον Κωνσταντόπουλο να υποδέχεται τη μπάλα με πλάτη και να γυρίζει το σώμα του για ένα ξαφνικό σουτ με το αριστερό, πολύ κοντά στο δεξί κάθετο δοκάρι.

75΄ – Ο Σόλωνας έβγαλε μια υποδειγματική αντεπίθεση με τελευταίο αποδέκτη της μπάλας τον Κριτσιώπη που επιχειρεί με τακουνάκι στον αέρα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, πάνω στη γραμμή θα αποσοβήσουν οι φιλοξενούμενοι το γκολ της αγωνιστικής.

77΄ – Ο Τάρεκ αναστατώνει για άλλη μια φορά την αντίπαλη άμυνα ,αδειάζει δύο παίκτες και πλασάρει με το αριστερό, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κουλούρη.

85΄ – GOAL (3-1)

Ο Συρίγος παίρνει τη μπάλα από το κέντρο ,περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του, κερδίζει και μια κόντρα για να βρεθεί φάτσα με το 3-1 το οποίο και πραγματοποιεί.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Σόλων123Win
ANAXX101Loss

Past Meetings

0 - 3
Group A
2018-2019
Γήπεδο Παιανίας

ΣΟΛΩΝ - ΑΝΑΧΧ 0-3

1 - 3
Commercial Superleague
2018-2019
Γήπεδο Παιανίας

ANAXX — Σόλων (Δ.Σ.Α.) 1-3