ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ NIKITES F.C. – ACCENTURE 5-6

5 - 6
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
12 Νοεμβρίου 2018 21:30 Commercial League 2018-2019 3 90'

Γήπεδο

Boca Arena
Αμαζονoς, Παλλήνη 153 51

KO KO 10 21 21 28 46 49 52 55 56 56 58 58 60 62 70 73 75 77 80 82 86 89 90 FT

Παλαίμαχοι Παλλήνης

ΜΟΥΤΟΥΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Τερματοφύλακας
Μαραγκόπουλος Παναγιώτης
Μπουραζανης Στυλιάνος 73'
Καβουρίδης Γεώργιος
Κιοσσές Διονύσιος
Μπαντουράκης Αντώνης 49'
Καμιζούλης Θεόδωρος
Καραδήμος Παναγιώτης
Κόσκολος Αλέξανδρος Μέσος 58', 75'
Παπαγεωργίου Χρήστος Μέσος 82'
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ν. 90'
Ιωαννίδης Γαβριήλ Αμυντικός
Παγώνης Δημήτριος 21'
Μπαμπούσουρας Ιωάννης 62'
Γκούστης Κωνσταντίνος
Πούλιος Ελπιδοφόρος Μέσος
Μπιχταξής Σεραφείμ 86'
Δημόπουλος Δημήτριος Μέσος
ΜΑΡΙΟΣ ΝΤΙΝΟΣ
Παϊζής Γεράσιμος Αμυντικός
ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΡΑΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Μήτρου Εμμανουήλ Στυλιανός Μέσος
ΜΠΕΚΙΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Καραλής Ιωάννης Αμυντικός
ΒΑΡΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Καραγλάνης Ιωάννης Μέσος
Παρλατζάς Δημήτριος Μέσος
Βλαχόπουλος Παναγιώτης Αμυντικός
Καλαμπούκας Απόστολος Μέσος
ΜΠΑΪΕΡ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Μουδάτσος Μιχαήλ Μέσος
ΓΚΟΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ντοτσικας Αλέξανδρος Μέσος
  5 4

Accenture

ΜΠΕΚΙΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τερματοφύλακας
Δημόπουλος Δημήτριος Μέσος
Παϊζής Γεράσιμος Αμυντικός
ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΡΑΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΝΤΙΝΟΣ 10', 55'
Καραλής Ιωάννης Αμυντικός
Μήτρου Εμμανουήλ Στυλιανός Μέσος 28'
Καραγλάνης Ιωάννης Μέσος 77'
80'
Παρλατζάς Δημήτριος Μέσος
Βλαχόπουλος Παναγιώτης Αμυντικός
ΜΠΑΪΕΡ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 52'
21'
Μουδάτσος Μιχαήλ Μέσος
ΓΚΟΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΒΑΡΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 89'
Ντοτσικας Αλέξανδρος Μέσος
Καλαμπούκας Απόστολος Μέσος
Μαραγκόπουλος Παναγιώτης
Μπουραζανης Στυλιάνος
Καβουρίδης Γεώργιος
Κιοσσές Διονύσιος
Μπαντουράκης Αντώνης
Καμιζούλης Θεόδωρος
Καραδήμος Παναγιώτης
Μπαμπούσουρας Ιωάννης
Κόσκολος Αλέξανδρος Μέσος
Παπαγεωργίου Χρήστος Μέσος
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ν.
Ιωαννίδης Γαβριήλ Αμυντικός
Παγώνης Δημήτριος
Γκούστης Κωνσταντίνος
Πούλιος Ελπιδοφόρος Μέσος
ΜΟΥΤΟΥΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Μπιχταξής Σεραφείμ
  6 2
Goals
5
6
Assists
0
0
Yellow Cards
4
2
Red Cards
0
0

Άρθρο

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Παλλήνης ανάμεσα σε δύο ομάδες που έπαιξαν για τη νίκη και έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιθετική τους γραμμή. Η ACCENTURE μπήκε πιο δυνατά στο ματς αιφνιδιάζοντας τους ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ NIKITES F.C. με αποτέλεσμα να πετύχει τέσσερα τέρματα και να προηγηθεί των αντιπάλων της με 0-4. Απ’ τη στιγμή αυτή και μετά όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, έβαλαν τρία γκολ μπαίνοντας και πάλι στο παιχνίδι, που μέχρι το τελευταίο λεπτό διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον. Τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν αν και δύσκολα να επικρατήσουν των αντιπάλων τους που πάλεψαν μέχρι το τέλος για την ισοφάριση.

Το φιλμ του αγώνα  

10΄ – GOAL (0-1)

Βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ βγήκε ο ΜΟΥΤΟΥΣΙΑΔΗΣ για να απομακρύνει την μπάλα, αλλά βρήκε αέρα με αποτέλεσμα ο ΝΤΙΝΟΣ που παραμόνευε να την κλέψει και ανενόχλητος να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

17΄ – Επίθεση από τους γηπεδούχους από τα δεξιά με τον ΜΠΑΜΠΟΥΣΟΥΡΑ να επιχειρεί το δυνατό σου έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και να αποκρούει σε κόρνερ στην αριστερή του γωνία.

25΄ –  Προσπάθεια από τα δεξιά από τον ΜΠΑΪΕΡ που έβγαλε την παράλληλη μπαλιά με την εστία στον ΠΑΪΖΗ Γ. που από το ύψος της μεγάλης περιοχής επιχείρησε το σουτ με την μπάλα να χτυπάει στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού και να περνάει άουτ.

28΄ GOAL (0-2)

Ο ΜΗΤΡΟΥ επιχείρησε το δυνατό συρτό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή νικώντας τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ για την ομάδα του.

37΄ – Ωραία επιθετική προσπάθεια για την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ, με τον ΜΠΑΜΠΟΥΣΟΥΡΑ από τ’ αριστερά να βγάζει την μπαλιά στον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ στην απέναντι πλευρά, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας  και μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή πάσαρε αριστερά του στον ΓΚΟΥΣΤΗ αλλά το σουτ του τελευταίου κοντραρίστηκε την τελευταία στιγμή απ’ τους αμυντικούς και μπλόκαρε ο ΜΠΕΚΙΑΡΙΔΗΣ.

43΄ – Νέο δυνατό σουτ του ΜΠΑΜΠΟΥΣΟΥΡΑ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή απέκρουσε σε κόρνερ στην δεξιά του γωνία ο τερματοφύλακας.

52΄ GOAL (0-3)

Φοβερό σε έμπνευση και εκτέλεση γκολ από τον ΜΠΑΪΕΡ, που ενώ βρισκόταν λίγο πιο μπροστά από την σέντρα είδε τον ΜΟΥΤΟΥΣΙΑΔΗ έξω απ’ την εστία του και τον «κρέμασε», αυξάνοντας κι άλλο τον δείκτη του σκορ για την ομάδα του.

55΄ GOAL (0-4)

Στην αντεπίθεση ο ΝΤΙΝΟΣ από τα αριστερά, αφού κέρδισε και την κόντρα από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων που είχε βγει απ’ την εστία του για να τον μαρκάρει έξω απ’ την περιοχή, συνέχισε ανενόχλητος την πορεία του πετυχαίνοντας πλασάροντας με επιτυχία πετυχαίνοντας το τέταρτο γκολ για την ομάδα του.

58΄ – GOAL (1-4)

Εκτέλεση φάουλ από το ύψος της σέντρας από τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ που γέμισε στην μεγάλη περιοχή, με τον ΚΟΣΚΟΛΟ να στοπάρει ωραία και να σουτάρει, μειώνοντας το σκορ.

62΄ – GOAL (2-4)

Ανατροπή του ΚΟΣΚΟΛΟΥ στην μεγάλη περιοχή, πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε εύστοχα ο ΜΠΑΜΠΟΥΣΟΥΡΑΣ, στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του ΜΠΕΚΙΑΡΙΔΗ.

75΄ GOAL (3-4)

Βολέ του ΜΟΥΤΟΥΣΙΑΔΗ, με τον ΚΟΣΚΟΛΟ να κατεβάζει την μπάλα στο ύψος της σέντρας ανάμεσα σε δύο αμυντικούς και βλέποντας τον τερματοφύλακα εκτός της εστίας του, χωρίς δεύτερη σκέψη έκανε το σουτ «κρεμώντας» τον, πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ για την ομάδα του και βάζοντας φωτιά στο ματς.

77΄ – GOAL (3-5)

Ατομική ενέργεια του ΚΑΡΑΓΚΛΑΝΗ από τα αριστερά πέρασε τρεις αμυντικούς που βρέθηκαν στο δρόμο του, καθώς και τον αντίπαλο τερματοφύλακα που προσπάθησε να τον ανακόψει, με αποτέλεσμα να πλασάρει σε άδεια εστία και να δώσει και πάλι διαφορά δύο τερμάτων στην ομάδα του.

86΄ – GOAL (4-5) 

Κάθετη μπαλιά του ΚΟΣΚΟΛΟΥ στην πλάτη της άμυνας των παικτών της ACCENTURE στον ΜΠΙΧΤΑΞΗ που βγήκε απέναντι από τον ΜΠΕΚΙΑΡΙΔΗ και τον πλάσαρε με επιτυχία.

89΄ – GOAL (4-6) 

Ο ΒΑΡΚΑΣ βλέποντας τον ΜΟΥΤΟΥΣΙΑΔΗ να είναι λίγο πιο έξω από το τέρμα του επιχείρησε το δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ από μακρινή απόσταση, χωρίς να αφήνει περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα που αν και εκτινάχθηκε δεν κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα.

90΄ – GOAL (5-6)

Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια δεξιά από τον ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ν. που έπιασε στον «ύπνο» τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και έκλεισε μ’ αυτό τον τρόπο τον αγώνα, πετυχαίνοντας άλλο ένα γκολ για την ομάδα του, που ήταν και το τελευταίο στο ματς.

  

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗΣ Αντώνιος, Παίκτης ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ NIKITES F.C.

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί, γκρίνια πολύ, βρεθήκαμε να χάνουμε 4-0, ένα γκολ στη συνέχεια αναπτέρωσε λίγο τις ελπίδες, προσπαθήσαμε να το φέρουμε λίγο στα ίσια, μείναμε λίγο πάλι στο σκορ. Προσπαθήσαμε μετά λίγο επιθετικά όπου γίναμε λίγο καλύτεροι, ηρεμήσαμε λίγο σαν ομάδα και έτσι πήγε λίγο καλύτερα στο θέμα του σκοραρίσματος. Από εκεί και πέρα ήτανε δύσκολο να το επαναφέρουμε με δύο γκολ διαφορά τερμάτων και μοιραία στο τέλος το μόνο που καταφέραμε ήταν να μειώσουμε λίγο το σκορ έτσι ώστε να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά. Το πρόβλημα θεωρώ ότι ήταν στην γκρίνια, στη μουρμούρα που υπήρχε μεταξύ μας, παρά στο αγωνιστικό κομμάτι. Τα συγχαρητήρια στα παιδιά και καλή συνέχεια.»

ΝΤΙΝΟΣ Μάριος, Παίκτης ACCENTURE

«Ήμασταν πολύ καλοί σήμερα, το πρώτο παιχνίδι που κρατήσαμε την μπάλα και δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, θα μπορούσαμε πιστεύω να μην καρδιοχτυπήσουμε τόσο πολύ στο τέλος αν είχαμε αποφύγει κάποια λάθη, αλλά τελικά πετύχαμε τη πρώτη μας νίκη και συνεχίζουμε.»

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Παλαίμαχοι Παλλήνης055Loss
Accenture246Win

Past Meetings

1 - 5
Commercial League
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

ACCEΝTURE - ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΕΣ F.C. 1-5

3 - 2
Commercial League
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ACCENTURE 3-2