ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ – ACCENTURE 3-2

3 - 2
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
22 Νοεμβρίου 2017 20:15 Commercial League 2017-2018 4 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 21 29 32 60 65 69 82 FT
Goals
3
2
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Άρθρο

Μεταμορφωμένη η ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ F.C., κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο της ομάδας της ACCENTURE και κατάφερε να πάρει την πρώτη της  νίκη στο πρωτάθλημα της COMMERCIAL LEAGUE! Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και επέβαλαν απ’ την αρχή το ρυθμό τους, χάνοντας πολλές ευκαιρίες και πετυχαίνοντας τελικά δύο γκολ στο πρώτο μέρος. Η ατυχία όμως χτύπησε την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ F.C.. Στο 37΄ λεπτό αποχώρησε τραυματίας ο αρχηγός της ΚΑΒΟΥΡΙΔΗΣ Γ. και λόγω του ότι δεν υπήρχε αναπληρωματικός δεν αντικαταστάθηκε. Απ’ το σημείο αυτό και μετά οι ισορροπίες άλλαξαν και ανέλαβε τα ηνία του αγώνα η ACCENTURE! Το δεύτερο μέρος ανήκε στους φιλοξενούμενους που μπήκαν αποφασισμένοι να αντεπιτεθούν και κατάφεραν τελικά να ισοφαρίσουν. Τελικά όμως οι γηπεδούχοι σε μία αντεπίθεση πέτυχαν το νικητήριο γκολ και κατέκτησαν του τρεις βαθμούς. Παρά την πίεση της ομάδας της ACCENTURE μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Το φιλμ του αγώνα:

10΄ – Πρώτη αξιόλογη φάση στο ματς. Ο ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗΣ έκανε το βολέ με τον ΜΠΙΤΣΑΞΗ στην αντεπίθεση να κατεβάζει ωραία την μπάλα και βρίσκοντας ανοργάνωτη την άμυνα των φιλοξενούμενων να επιχειρεί το σουτ που μπλόκαρε σταθερά ο ΠΑΪΖΗΣ Ε..

20΄ – Επίθεση πάλι για την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ F.C.. Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ν. έκανε κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας, με τον ΞΑΓΟΡΑΡΗ να βγαίνει μόνος του απέναντι από τον ΠΑΪΖΗ Ε. το σουτ όμως που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι.

23΄ – Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους! Ο ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ σούταρε δυνατά λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και αριστερά, υποχρεώνοντας τον ΠΑΪΖΗ Ε. σε μεγάλη απόκρουση με τα ακροδάχτυλα και την μπάλα στην συνέχεια να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται απ’ τους αμυντικούς.

24΄ – Στο επόμενο κιόλας λεπτό νέα επιθετική προσπάθεια για τους ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΕΣ F.C.. Σέντρα από τα αριστερά, κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής από τον ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΗ με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, άουτ.

29΄ – GOAL (1-0)

Φάση διαρκείας  στα καρέ των φιλοξενούμενων. Σέντρα από τα αριστερά με τους αμυντικούς της ACCENTURE να διώχνουν άσχημα την μπάλα, που στην συνέχεια χτύπησε στο δεξιό κάθετο δοκάρι του ΠΑΪΖΗ Ε.. Ο ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ πήρε το ριμπάουντ και σούταρε από κοντινή απόσταση με την μπάλα να χτυπάει στο χέρι του ΜΠΑΚΑ που βρισκόταν πάνω στην γραμμή. Ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι, που εκτελέστηκε εύστοχα από τον ΞΑΓΟΡΑΡΗ.

32΄- GOAL (2-0)

Κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων ο ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ πλάσαρε εύστοχα τον ΠΑΪΖΗ Ε. και ανέβασε τον δείκτη του σκορ καθώς και τα προσωπικά του τέρματα σε δύο.

43΄ – Πρώτη ευκαιρία στον αγώνα για την ομάδα της ACCENTURE, εκτέλεση φάουλ από τον ΝΤΙΝΟ από το ύψος της σέντρας, ο ΚΟΛΛΙΑΣ κατέβασε ωραία την μπάλα με το στήθος αμαρκάριστος, αλλά το τελείωμα του ήταν κακό με τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ να μπλοκάρει την μπάλα.

45΄ – Νέα εκτέλεση φάουλ από τον ΝΤΙΝΟ, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και αριστερά με τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

54΄ – Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται και πάλι στην επίθεση. Σουτ του ΝΤΙΝΟΥ έξω από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να περνάει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

62΄ – Κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ο ΝΤΙΝΟΣ βγήκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα, ο οποίος κατάφερε να αποκρούσει δύσκολα την μπάλα.

65΄ – GOAL (2-1)

Επέλαση από αριστερά του ΚΟΥΦΟΥΛΗ, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε εύστοχα τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ, μειώνοντας το σκορ και ξαναβάζοντας την ομάδα της ACCENTURE στο παιχνίδι.

69΄  – GOAL (2-2)

Ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους! Ο σκόρερ έγινε τώρα δημιουργός, βγαίνοντας από τα δεξιά έκανε παράλληλη μπαλιά προς το τέρμα με τον ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ να σουτάρει από την μικρή περιοχή, νικώντας τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ.

75΄ – Μεγάλη χαμένη ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ η ομάδα της ACCENTURE και να κάνει την ολική ανατροπή. Ο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα αλλά το σουτ του αποκρούστηκε.

82΄ – GOAL (3-2)

Και ενώ οι φιλοξενούμενοι έχαναν τις ευκαιρίες για να γυρίσουν το ματς, στην αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ σέντραρε από τα δεξιά με τον ΜΠΙΤΣΑΞΗ να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

87΄ – Τελευταία μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, με τον ΚΟΤΣΑΡΙΝΗ να πιάνει το σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά και τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ να αποκρούει εντυπωσιακά διώχνοντας την μπάλα σε νέο κόρνερ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και να κρατάει την νίκη για την ομάδα του.

 

 

Δηλώσεις:

ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ Χαράλαμπος, Παίκτης ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ F.C.

«Σήμερα παίξαμε λίγο πιο απλά από τις άλλες φορές, ήμασταν αμυντικά λίγο καλά, προηγηθήκαμε δύο μηδέν στο σκορ, μετά το αφήσαμε λιγάκι και το πληρώσαμε αυτό, αλλά εντάξει μας κράτησαν λίγο παραπάνω οι δυνάμεις, ήμασταν και λίγο τυχεροί και πήραμε το παιχνιδάκι».

 

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Σπυρίδων, Παίκτης ACCENTURE

«Μείναμε γρήγορα χωρίς παίκτη σε μία αμφισβητούμενη φάση, καλή συνέχεια στα παιδιά και συνεχίζουμε».

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Παλαίμαχοι Παλλήνης213Win
Accenture022Loss