ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ – ΔΡΑΚΩΝ 2-0

2 - 0
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
15 Νοεμβρίου 2018 21:00 Commercial Superleague 2018-2019 3 90'

KO KO 34 34 41 41 42 46 46 46 46 46 54 60 FT
Goals
2
0
Assists
0
0
Yellow Cards
2
1
Red Cards
0
0

Άρθρο

Η ομάδα του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ αξιοποίησε στο έπακρο τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και πήρε τη νίκη απέναντι στον ΔΡΑΚΩΝ. Οι παίκτες της τυπικά φιλοξενούμενης ομάδας, καθόσον το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, προσπάθησαν ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και κόντραραν στα ίσια την ομάδα του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ, αλλά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις κλασικές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Στο δεύτερο μέρος η κόπωση και οι τραυματισμοί αποσυντόνισαν τους παίκτες του ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ που δεν κατάφεραν να γίνουν ουσιαστικά απειλητικοί και να διεκδικήσουν την νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή, πειθαρχημένη και αθλητική ομάδα.

Το φιλμ του αγώνα

3΄ – Σέντρα από τα δεξιά από τον ΝΟΜΙΚΟ στον ΚΟΝΔΥΛΙΟ που από το ύψος του πέναλτι επιχείρησε το δυνατό σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, άουτ.

13΄ – Από το ύψος της μεγάλης περιοχής και αριστερά ο ΓΡΑΤΣΙΑΤΟΣ έκανε το συρτό διαγώνιο σουτ που πέρασε άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του ΜΠΑΚΑΛΗ.

21΄ – Μεγάλη ευκαιρία για τον ΔΡΑΚΩΝ να ανοίξει το σκορ. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ από τα δεξιά έβγαλε την σέντρα στην μικρή περιοχή με τον ΤΣΙΟΝΗ αμαρκάριστο να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά και τον ΤΡΥΦΩΝ  να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.

26΄ – GOAL (1-0)

Στην κόντρα οι παίκτες του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ από τα πλάγια αριστερά, με τον ΛΙΑΠΗ που βγήκε στην πλάτη της άμυνας να επιχειρεί απ’ την μεγάλη περιοχή το δυνατό συρτό σουτ με την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι του ΜΠΑΚΑΛΗ και τον επερχόμενο ΚΟΝΔΥΛΙΟ να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει σε άδεια εστία.

40΄ – Κι άλλη μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους παίκτες του ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, καθώς ο ΛΙΒΑΣ έβγαλε την κάθετη μπαλιά στον ΤΣΙΩΝΗ που βρέθηκε απέναντι από τον ΤΡΥΦΩΝ που για ακόμα μια φορά έκανε σωτήρια απόκρουση κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

48΄ – Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έχασαν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για να φέρουν στα ίσια το ματς. Στην κόντρα ο ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, βγήκε απέναντι από τον ΤΡΥΦΩΝ τον οποίο και πέρασε αλλά πριν σπρώξει την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία τον πρόλαβαν οι αμυντικοί που αποσόβησαν τον κίνδυνο.

50΄ – Αντίδραση από την ομάδα του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ, που με την σειρά της έχασε την μεγάλη ευκαιρία για να «τελειώσει» το παιχνίδι. Σέντρα από τα δεξιά στον ΚΟΝΔΥΛΙΟ που αμαρκάριστος μπροστά απ’ την εστία έστειλε την μπάλα άουτ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

63΄ – GOAL (2-0)

Σουτ ο ΛΙΑΠΗΣ από το ύψος της μεγάλης περιοχής απέκρουσε με τα πόδια ο ΚΟΥΤΑΣ, που είχε πάρει τη θέση του τραυματία ΜΠΑΚΑΛΗ, με τον  ΚΟΝΔΥΛΙΟ  που ήταν μέσα σ’ όλες τις φάσεις, να παίρνει και πάλι το ριμπάουντ και να σουτάρει δυνατά πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ και να «κλειδώνει» τη νίκη για την ομάδα του.

70΄ – Δυνατό σουτ ο ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή, πέρασε άουτ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

80΄ – Τελευταία φάση στον αγώνα και πάλι για τους παίκτες του ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, με τον ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ μετά από κάθετη μπαλιά στην πλάτη των αμυντικών να επιχειρεί από την μεγάλη περιοχή και  δεξιά το συρτό διαγώνιο σουτ που πέρασε δίπλα από το δεξιό δοκάρι του ΤΡΥΦΩΝ, άουτ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΟΝΔΥΛΙΟΣ Απόστολος, Παίκτης ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ

«Ήτανε ένα δύσκολο παιχνίδι ειδικών συνθηκών, παίξαμε στη Λεωφόρο, που δεν έχω ξαναπαίξει, ήτανε πολύ ωραία εμπειρία. Η ομάδα έπαιξε μεστή μπάλα, ήμασταν στημένοι σωστά, ξέραμε τι ζητούσαμε, το τρία στα τρία και αυτό πετύχαμε. Περιμένουμε τώρα ανάλογη συνέχεια για να πανηγυρίσουμε στο τέλος.»

ΒΕΡΒΕΣΟΣ Δημήτριος, Παίκτης ΔΡΑΚΩΝ

«Μια άτυχη βραδιά για μας με δύο τραυματισμούς σοβαρούς και αναγκαστικές αλλαγές που αναγκάστηκαν και παίξανε παίκτες οι οποίοι δεν ήταν να παίξουν. Δυστυχώς μείναμε στο τέλος με δέκα και είναι λογικό η υπεροπλία της αντιπάλου ομάδας να οδηγήσει στο τελικό αυτό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε κανονικά.»

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Μπενρουμπή112Win
Δράκων000Loss

Past Meetings

2 - 0
Commercial Superleague
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ - ΔΡΑΚΩΝ 2-0

0 - 4
Commercial Superleague
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

ΔΡΑΚΩΝ - ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ 0-4