ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ – ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ DEREE 5-0

5 - 0
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
3 Μαΐου 2018 21:30 Commercial Cup 2017-2018 Ημιτελικός 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 20 31 36 41 46 46 46 75 90 FT
Goals
5
0
Assists
0
0
Yellow Cards
1
0
Red Cards
0
0

Άρθρο

Η ομάδα του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου. Απ’ την αρχή λοιπόν του παιχνιδιού κυριάρχησε του αντιπάλου της και με το επιβλητικό 5-0 κατάφερε το στόχο της, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητας της στην ομάδα των ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ DEREE, που δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να αντισταθεί. Το παιχνίδι τέλειωσε στην ουσία απ’ το πρώτο μέρος, καθόσον οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τρία τέρματα διαφορά και στο δεύτερο μέρος έκαναν διαχείριση δυνάμεων και σε ρυθμούς ρελαντί κατάφεραν να πετύχουν άλλα δύο τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα:

6΄ – Η πρώτη χαμένη ευκαιρία στον αγώνα ανήκε στην ομάδα του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ, που μπήκε δυνατά προσπαθώντας να επιβάλλει το ρυθμό της και να δείξει ποιος θα είναι το «αφεντικό». Επίθεση από τα δεξιά για τους γηπεδούχους με τον ΡΟΣΣΩΝΗ να βγάζει τη σέντρα στην μικρή περιοχή και τον ΝΟΜΙΚΟ αμαρκάριστο να πιάνει την κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ από το δεξιό δοκάρι του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

9΄ – Γρήγορη αντεπίθεση για την ομάδα των ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ με τον ΚΑΨΑΛΑ να πασάρει στον ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ που είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα λίγο έξω απ’ την εστία του και προσπάθησε να τον αιφνιδιάσει από μακρινή απόσταση με ψηλοκρεμαστό σουτ, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τον τελευταίο να μπλοκάρει σταθερά.

19΄ – Νέα σέντρα από τα δεξιά για τους γηπεδούχους στον ROBBS A. που μόνος του στην μικρή περιοχή, νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων που απέκρουσε το σουτ του και έβγαλε την μπάλα σε κόρνερ.

20΄ – GOAL (1-0)

Εκτέλεση του κόρνερ από τα δεξιά για τους γηπεδούχους, συρτά η μπάλα στην μεγάλη περιοχή πέρασε από πολλά πόδια και κατέληξε στον ΚΟΛΛΙΝΤΖΑ Ε. που από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ που κόντραρε στα σώματα των αμυντικών με την μπάλα να καταλήγει στον ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ Γ. που απ’ την μικρή περιοχή την έσπρωξε στην ανυπεράσπιστη εστία, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

31΄ – Λάθος της αμυντικής γραμμής των γηπεδούχων, με τον ΡΑΜΜΗ να παίρνει την μπάλα και να ξεχύνεται προς την αντίπαλη εστία, κερδίζοντας φάουλ από τον ΜΟΥΣΤΡΟΥΦΗ λίγο πριν μπει στην μεγάλη περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος παίκτης με την μπάλα όμως να περνάει ψηλά άουτ. 

35΄ – Δυνατό σουτ του ΝΟΜΙΚΟΥ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, απέκρουσε δύσκολα στην αριστερή του γωνία ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και απομάκρυναν στη συνέχεια οι αμυντικοί.

36΄ – GOAL (2-0)

Νέα επιθετική προσπάθεια για την ομάδα του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ. Κοφτή μπαλιά από τον ΚΟΤΖΙΑ στην πλάτη της άμυνας στον ΚΟΛΛΙΝΤΖΑ που πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα πλασάροντας τον εύστοχα και πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.

41΄ –  GOAL (3-0)

Επίθεση και πάλι από τα δεξιά από τον ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ Γ. που έβγαλε τη σέντρα στον ξεχασμένο στη μικρή περιοχή ROBBS A. που έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα, ανεβάζοντας κι άλλο το δείκτη του σκορ και κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το πρώτο μέρος για την ομάδα του.

49΄ – Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε δυνατά για την ομάδα των ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ που προσπάθησαν να αντιδράσουν και να μειώσουν το σκορ, ώστε να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Επίθεση από τα δεξιά από τον ΚΑΤΣΑΡΙΔΗ που έβγαλε σέντρα στο ύψος του πέναλτι στον RAMI με τον τελευταίο να πιάνει απευθείας το δυνατό σουτ πριν η μπάλα πέσει στο χορτάρι, αλλά κατέληξε λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

57΄ – Μετά από ένα δεκάλεπτο κατοχής και πίεσης των φιλοξενούμενων που δεν απέφερε καρπούς, η ομάδα του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ αφυπνίστηκε και πέρασε στην αντεπίθεση. Σέντρα από τα δεξιά από τον ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ Ι. στην μικρή περιοχή, καρφωτή κεφαλιά από τον ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ Γ. που ανάγκασε τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ σε εντυπωσιακή απόκρουση διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

69΄ – Νέα επίθεση για τους γηπεδούχους από τα δεξιά με τον ΝΟΜΙΚΟ να βγάζει την μπαλιά στην καρδιά της μεγάλης περιοχής και τον ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ Ι. να κάνει απευθείας το δυνατό σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

75΄ – GOAL (4-0)

Κακό διώξιμο της αμυντικής γραμμής των ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ με την μπάλα να παίρνει ύψος μες τη μεγάλη περιοχή και τον ΚΟΡΩΝΙΩΤΗ από το ύψος του πέναλτι να παίρνει αμαρκάριστος την κεφαλιά και να διευρύνει κι άλλο το σκορ για την ομάδα του, καθώς η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

80΄ – Δυνατό σουτ του ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ Γ. από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεξιά υποχρέωσε σε εντυπωσιακή απόκρουση στην δεξιά του γωνία τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Στη συνέχεια πήρε το ριμπάουντ ο ΝΟΜΙΚΟΣ που ανενόχλητος επιχείρησε  νέο σουτ με την μπάλα αυτή τη φορά να περνάει  ψηλά άουτ.

90΄ – GOAL (5-0)

Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε στην τελευταία επίθεση ο ΚΟΤΖΙΑΣ, που με ατομική ενέργεια «τρύπησε» την άμυνα των αντιπάλων, μπήκε στη μεγάλη περιοχή όπου και πλάσαρε με ευστοχία τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, για να ολοκληρώσει το θρίαμβο για την ομάδα του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ και την πανηγυρική πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ROBBS ALEXANDER, Παίκτης ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ

«Συγχαρητήρια στους αντιπάλους, επιτέλους καταφέραμε να τους κερδίσουμε, πάρα πολύ καλή ομάδα, πολύ αμυντική. Ευχαριστούμε την οικογένεια ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ που μας έχει δώσει αυτή την ευκαιρία, μας έχει κάνει περήφανους και μας έχει δώσει ενέργεια να μπαίνουμε στο γήπεδο να κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις. Ευχαριστούμε πολύ.»

ΛΕΝΗΣ Έκτορας, Παίκτης ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ DEREE

«Σήμερα δεν κάναμε καλό παιχνίδι, τα παιδιά παίξανε καλύτερα από εμάς, δίκαια πήγανε στον τελικό, καλή τους επιτυχία και καλή συνέχεια σ’ εμάς.»

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Μπενρουμπή325Win
Απόφοιτοι Deree000Loss

Past Meetings

1 - 0
Commercial Superleague
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ - ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ 1-0

1 - 3
Group D
2017-2018

ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ - ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ DEREE 1-3

5 - 0
Commercial Superleague
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ - ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ 5-0