Δράκων — Απόφοιτοι Deree 6-0

6 - 0
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
18 Νοεμβρίου 2017 17:00 Commercial Superleague 2017-2018 3 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO FT
Goals
6
0
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Άρθρο

Το επιθετικό και γρήγορο τέμπο που επέβαλε από την αρχή ο Δράκων έβγαλε εκτός μάχης τους ποδοσφαιριστές της ομάδας των Αποφοίτων. Έχοντας σε εκπληκτική μέρα τους Καραμανέα και Πετρακόπουλο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με 3-0 στο 32’ και στο υπόλοιπο του αγώνα να κάνουν συντήρηση δυνάμεων. Στο δεύτερο κυρίως μέρος οι Απόφοιτοι πέρασαν ελάχιστες φορές τη σέντρα και αυτό τους στοίχισε άλλα τρία γκολ καθώς η αμυντικοί γραμμή τους είχε κενά. Όμως όλοι γνωρίζουμε την ομάδα αυτή και ξέρουμε ότι στα επόμενα ματς θα βρουν τα πατήματα τους. Όσο για τους γηπεδούχους έβαλαν ψηλά τον πήχη με αυτή τους την εμφάνιση και αναμένουμε και άλλες αντίστοιχες την υπόλοιπη σεζόν.

Το φιλμ του αγώνα

10′ Βαθιά μπαλιά του Σκέτζου στον Περογιαννάκη ο οποίος έκανε το κοντρόλ έφτασε στην περιοχή όμως το διαγώνιο σουτ του εξουδετέρωσε ο Μπακάλης.

16′ Ένα δύο Καραμανέα με τον Νικολαΐδη με τον πρώτο να κάνει το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή προλαβαίνοντας την έξοδο του Καραχάλιου αλλά ο Λένης έδιωξε πριν την γραμμή του τέρματος.

19′ Κάθετη πάσα του Νικολαΐδη στον Καραμανέα με τον επιθετικό του Δράκοντα να φτάνει μέχρι τη γραμμή του άουτ γύρισε αλλά ο Στέλλας έδιωξε πριν τον Πετρακόπουλο σε κόρνερ.

23′ (1-0) Σέντρα του Καραμανέα από τα δεξιά εντυπωσιακό ψαλίδι του Πετρακόπουλου από το δεύτερο δοκάρι στην αριστερή γωνία του Καραχάλιου.

26′ (2-0) Σέντρα του Κοζανίδη από τα αριστερά απευθείας σουτ του Πετρακόπουλου μέσα από την περιοχή στον ουρανό των διχτύων.

32′ (3-0) Ατομική ενέργεια του Καραμανέα από τα δεξιά, σύγκλινε στην περιοχή έκανε και το διαγώνιο σουτ του για να αποκρούσει ο Καραχάλιος και στην επαναφορά απευθείας σουτ του Πετρακόπουλου από το δεύτερο δοκάρι για να κάνει το χατ τρικ.

37′ Κάθετη πάσα του Κυριακόπουλου στον Περογιαννάκη με τον επιθετικό των Αποφοίτων να κάνει ελιγμούς και συρτό σουτ άουτ.

64′ (4-0) Εκτέλεση φάουλ του Νικολαΐδη από τα αριστερά, κεφαλιά του Μπιτσάκου Ε. από το δεύτερο δοκάρι στην αριστερή γωνία του Καραχάλιου.

76′ (5-0) Σέντρα του Πατσιαντού από τα αριστερά σουτ του Τσιόνη απο το σημείο του πέναλτι χτύπησε η μπάλα σε αμυντικό άλλαξε πορεία και κατέληξε στην αριστερή γωνία.

85′ (6-0) Σέντρα του Καραμανέα σχεδόν από το δεξί κόρνερ με τον Μπιτσάκο Α. να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα από το δεύτερο δοκάρι.

MVP

ΠΕΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

ΔΡΑΚΩΝ: ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΛΟΥΚΑΣ

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ: ΣΚΕΤΖΟΣ, ΛΕΝΗΣ, ΚΑΝΤΖΗΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Λουκάς Γιώργος (Αρχηγός Δράκων):

«Ήταν ένα ματς μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Εμείς καταφέραμε και ελέγξαμε από την αρχή το ρυθμό. Προβληματιστήκαμε λίγο στην αρχή μέχρι να καταλάβουμε τον αντίπαλο αλλά μόλις βάλαμε το πρώτο γκολ όλα ήρθαν πιο εύκολα γιατί μετά ανοίχτηκαν οι αντίπαλοι. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση τους, ήταν μια καθαρή και δίκαιη ομάδα και τους εύχομαι καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα.

Καραχάλιος Ιωάννης (Απόφοιτοι Deree):

«Ήταν καλό παιχνίδι παρόλο που ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν έτοιμος για αυτό τον αγώνα. Οργανωνόμαστε. Η ήττα αυτή δεν μας αποθαρρύνει, θα έρθουμε δριμύτεροι.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Δράκων336Win
Απόφοιτοι Deree000Loss