ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Κ΄ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ – DEREE C. 2-3

2 - 3
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
23 Μαρτίου 2018 21:45 Commercial Superleague 2017-2018 12 90'

Γήπεδο

Deree
Gravias 6, Ag. Paraskevi 153 42, Greece

KO KO 8 9 20 23 31 36 40 40 55 63 66 66 67 71 82 FT
Goals
2
3
Assists
0
0
Yellow Cards
5
4
Red Cards
0
1

Άρθρο

Στις 21 Μαρτίου ήταν η παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού και οι παίκτες θέλησαν να περάσουν το μήνυμα τους, κρατώντας άσπρη κάρτα στην παράταξη τους στον αγωνιστικό χώρο. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγώνα προσπαθώντας η κάθε μια να επιβάλει τον ρυθμό της και να πάρει απ’ την αρχή τα ηνία του παιχνιδιού. Δύο πολύ αθλητικές ομάδες με ιδιαίτερο πάθος έπαιξαν για την νίκη, με το DEREE C. τελικά να τα καταφέρνει αρκετά δύσκολα, παρ’ όλο που προηγήθηκε με 0-3 στο πρώτο ημίχρονο. Στο 40ο λεπτό όμως οι ισορροπίες άλλαξαν, καθόσον αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ του DEREE C. Στο δεύτερο μέρος το ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ μπήκε δυνατά επέβαλε τον ρυθμό του και έχοντας και αριθμητική υπεροχή κατάφερε να πετύχει δύο γκολ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Λίγο έλειψε μάλιστα στο τέλος να πετύχει και το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ο ΣΕΪΜΕΝΗΣ πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση στο σουτ του MANET και κράτησε την νίκη για την ομάδα του.

Το φιλμ του αγώνα:   

7΄ – Πρώτη ολοκληρωμένη επιθετική προσπάθεια για την ομάδα του DEREE C. Με τον ΔΟΥΚΑ να βγάζει κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ στον ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ που μπήκε στην μεγάλη περιοχή από τα δεξιά αλλά έκανε κακό τελείωμα πιεζόμενος, με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

20΄ – GOAL (0-1)

Επέλαση από τα δεξιά από τον ΔΟΥΚΑ που μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα προς τα αριστερά με τον ERVEE να μην συνεννοείται με τον τερματοφύλακα του ΤΟΝΥ που είχε κάνει κίνηση για να μπλοκάρει, με αποτέλεσμα να μπει στην φάση ο επερχόμενος YASSIN και να σκοράρει με προβολή απ’ την μικρή περιοχή.

23΄ – GOAL (0-2)

Κάθετη πάσα στον ΔΟΥΚΑ που βγήκε στην πλάτη της άμυνας μετά από το λάθος του ERVEE που δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα και μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων έδωσε αριστερά του στον YASSIN που ακολουθούσε την φάση και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το δεύτερο για την ομάδα του.

34΄ – Νέα επίθεση για τους παίκτες του DEREE C. και πάλι με τον ΔΟΥΚΑ από τα δεξιά που μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή επιχείρησε το δυνατό σουτ, αλλά ο ΤΟΝΥ ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε στην κλειστή του γωνία με τις γροθιές και στην συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.

36΄ GOAL (0-3)

Δυνατή εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση κοντά στην σέντρα από τον ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ που υποχρέωσε τον ΤΟΝΥ σε ασταθή απόκρουση και τον ΓΡΑΤΣΙΑΤΟ που καραδοκούσε να παίρνει το ριμπάουντ και από κοντά να πετυχαίνει το τρίτο γκολ για την ομάδα του.

40΄ – Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ και αποβολή για τον παίκτη του DEREE C., που άλλαξε τις ισορροπίες του παιχνιδιού.

49΄ – Πρώτη επιθετική προσπάθεια των παικτών του ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ στο δεύτερο ημίχρονο, με τον SEDIQ να κάνει το δυνατό σουτ από πλάγια αριστερά έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και τον ΣΕΪΜΕΝΗ να μπλοκάρει σταθερά.

53΄ – Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να μειώσουν το σκορ. Ο ΜΑΝΕΤ μπήκε στην μεγάλη περιοχή με ατομική ενέργεια από τα δεξιά, πέρασε τρεις αμυντικούς κερδίζοντας και τις κόντρες και έβγαλε αριστερά του πάσα στον επερχόμενο JAWAD που απ’ την μικρή περιοχή απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων δεν κατάφερε να τον νικήσει και τον τελευταίο να μπλοκάρει σταθερά.

59΄ – Επέλαση του MUSTAFA SKIR από τα δεξιά, που μπήκε στην μεγάλη περιοχή και από πλάγια  έβγαλε την παράλληλη μπαλιά με την εστία, αλλά η μπάλα πέρασε μπροστά απ’ όλους τους παίκτες και δεν κατάφερε κάποιος συμπαίκτης του να την στείλει στην ανυπεράσπιστη εστία.

63΄ – GOAL (1-3)

Η συνεχόμενο πίεση των παικτών του ΔΙΚΤΥΟΥ καρποφόρησε, με τον PLACIDE να βγάζει ωραία πάσα στα αριστερά του στον CAMARA που μέσα απ’ την μεγάλη περιοχή και από πλάγια και δύσκολη θέση εξαπέλυσε το δυνατό σουτ, χωρίς να αφήνει περιθώριο αντίδρασης στον ΣΕΪΜΕΝΗ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

66΄ – GOAL (2-3)

Ο νεοεισερχόμενος ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ανετράπη στην μεγάλη περιοχή από τον ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ κερδίζοντας πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε εύστοχα ο PLACIDE που μείωσε κι’ άλλο για την ομάδα του και βάζοντας φωτιά στο ματς.

84΄ – Η φάση του αγώνα εξελίχθηκε προς το τέλος του παιχνιδιού. Μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των παικτών του DEREE C. στον ΜΑΝΕΤ που κατέβασε ωραία μπήκε στην μεγάλη περιοχή και από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε τον ΣΕΪΜΕΝΗ, με τον τερματοφύλακα όμως των φιλοξενούμενων να κάνει την απόκρουση του αγώνα με το ένα χέρι στην δεξιά του γωνία και να κρατά την νίκη για την ομάδα του.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

AHMADI JAWAD, παίκτης ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

«Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για εμάς που συναντήσαμε την ομάδα του DEREE, το διασκεδάσαμε και δικαιούμασταν την ισοπαλία.»

ΛΑΧΑΝΙΩΤΗΣ Μιχαήλ, παίκτης DEREE COLLEGE

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, προηγηθήκαμε με 3-0, τα παιδιά κατάφεραν να το γυρίσουνε, έφτασαν και μια ανάσα από την ισοφάριση. Συνεχίζουμε, πάμε για το πρωτάθλημα, θα δούμε.»

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Δίκτυο022Loss
Deree303Win