ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ – ΣΟΛΩΝ 1-2

1 - 2
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
30 Μαΐου 2018 21:30 Commercial Superleague 2017-2018 18 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 23 35 46 46 46 46 53 58 70 75 79 79 83 86 88 FT
Goals
1
2
Assists
0
0
Yellow Cards
4
1
Red Cards
1
0

Άρθρο

Τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα των ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ και του ΣΟΛΩΝΑ, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τους δύο αντιπάλους όμως να παίζουν για την νίκη και το γόητρο. Η γηπεδούχος ομάδα μπήκε πιο δυνατά, πίεσε ψηλά αιφνιδιάζοντας τους φιλοξενούμενους, με αποτέλεσμα τα λάθη της αμυντικής τους γραμμής. Οι ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες στο ξεκίνημα του αγώνα και αν ο RAMI ήταν πιο προσεκτικός στο τελείωμα των φάσεων θα είχαν ανοίξει το σκορ στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο που είχαν την υπεροχή. Στη συνέχεια ο ΣΟΛΩΝ ανέβασε την απόδοση του και ισορρόπησε το παιχνίδι. Τελικά οι ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ κατάφεραν να πετύχουν ένα τέρμα στο πρώτο μέρος και να πάνε στο ημίχρονο προηγούμενοι. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του ΣΟΛΩΝΑ μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ με τον ΡΟΖΑΚΗ που είχε περάσει αλλαγή στην ανάπαυλα και να πάρουν την νίκη.

Το φιλμ του αγώνα:   

4΄ – Λάθος της αμυντικής γραμμής του ΣΟΛΩΝΑ με τον ΚΑΤΣΑΡΙΔΗ να κλέβει τη μπάλα έξω απ’ την μεγάλη περιοχή, να βγάζει κάθετη μπαλιά στον RAMI που μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή από τα αριστερά πλάσαρε τον ΚΟΚΟΡΗ, ο οποίος απέκρουσε σε κόρνερ.

8΄ – Σέντρα από τα αριστερά από τον ΚΑΤΣΑΡΙΔΗ με την μπάλα να καταλήγει στον RAMI που από το ύψος του πέναλτι σούταρε δυνατά χωρίς όμως και πάλι να βρει δίχτυα και η μπάλα να περνάει άουτ.

10΄ – Νέα επιθετική προσπάθεια για τους γηπεδούχους, με τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ να βγάζει ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον επερχόμενο RAMI, που μπαίνοντας μόνος του στην μεγάλη περιοχή είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα έξω απ’ την εστία του και τον πλάσαρε περνώντας τη μπάλα από πάνω του, αλλά αυτή κατέληξε ψηλά άουτ.

13΄ –  Πρώτη ολοκληρωμένη προσπάθεια για τους παίκτες του ΣΟΛΩΝΑ, με τον ΓΟΥΡΓΙΩΤΗ να βγαίνει από τα δεξιά στην πλάτη της άμυνας και από το ύψος της μεγάλης περιοχής να επιχειρεί το δυνατό σουτ με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

27΄ – Ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας, διέσπασαν την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων, με τον ΛΑΔΑΚΑΚΟ να ενεργεί το δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που πέρασε ψηλά άουτ.

35΄ – GOAL (1-0)

Μακρινή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΣΟΛΩΝΑ, με τον ΜΑΝΙΑΤΗ να βγαίνει από τα αριστερά να προλαβαίνει την έξοδο του ΚΟΚΟΡΗ και να τον πλασάρει περνώντας τη μπάλα από πάνω του, με τον ΚΑΤΣΑΡΙΔΗ που ακολουθούσε να την σπρώχνει στην ανυπεράσπιστη εστία.

44΄ – Απευθείας εκτέλεση φάουλ απ’ τον ΚΙΝΤΟΝΗ από μακρινή απόσταση έξω από την μεγάλη περιοχή, μπλόκαρε σταθερά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων στο κέντρο της εστίας του.

48΄ – Δυνατό σουτ του ΤΑΛΙΟΥ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

50΄ – Επέλαση από τα δεξιά από τον ΚΑΤΣΑΡΙΔΗ που γύρισε τη μπάλα παράλληλα με την εστία στο ύψος του πέναλτι και τον RAMI που ακολουθούσε να μην προλαβαίνει να την στείλει στα δίχτυα.

58΄ – GOAL (1-1)

Επίθεση από τα δεξιά για την ομάδα του ΣΟΛΩΝΑ, με τον ΛΑΔΑΚΑΚΟ να βγάζει τη σέντρα στο ύψος του πέναλτι στον ΤΑΛΙΟ και τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ να τον προλαβαίνει, να απομακρύνει με τα πόδια την μπάλα, που κατέληξε στον ΡΟΖΑΚΗ που από το ύψος της μεγάλης περιοχής και αριστερά πλάσαρε στην ανυπεράσπιστη εστία, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει το παιχνίδι.

70΄ – GOAL (1-2)

Και πάλι από τα δεξιά ο ΛΑΔΑΚΑΚΟΣ έκανε την ωραία ενέργεια και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι στον αμαρκάριστο ΡΟΖΑΚΗ που έπιασε την καρφωτή κεφαλιά και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

82΄ – Μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του ΣΟΛΩΝΑ. Επέλαση του ΤΑΛΙΟΥ από τα πλάγια δεξιά που γύρισε χαμηλά την μπάλα στο ύψος του πέναλτι στον αμαρκάριστο ΡΟΖΑΚΗ που έπιασε το δυνατό σουτ με την μπάλα όμως να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια να καταλήγει στον ίδιο παίκτη που έκανε το γυριστό σουτ και τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΛΕΝΗΣ Έκτορας, Παίκτης ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

«Τέλειωσε η σεζόν για μένα, καλό καλοκαίρι σε όλους, καλή επιτυχία και στα παιδιά.»

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ Εμμανουήλ, Εκπρόσωπος ΣΟΛΩΝ

«Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς με τους ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ DEREE, είναι μια ομάδα η οποία μπορεί να έρχεται να παίξει την τελευταία στιγμή, αλλά ωστόσο είναι μια ομάδα ψυχωμένη η οποία έχει πολύ καλές μονάδες και όταν παίζει ομαδικά καταφέρνει αυτά τα αποτελέσματα, όπως το σημερινό, παρά το γεγονός ότι έχασε. Κατάφερε να προηγηθεί με ένα γκολ φεύγοντας στην πλάτη της άμυνας της δικιάς μας ο επιθετικός, ωστόσο εμείς παίζαμε με πολλές ελλείψεις αλλά καταφέραμε επειδή έχουμε ένα ομαδικό σύνολο και παίζουμε με ένα συγκεκριμένο σύστημα να ανατρέψουμε το παιχνίδι και να κερδίσουμε τελικά. Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους.»

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Απόφοιτοι Deree101Loss
Σόλων022Win

Past Meetings

5 - 1
Commercial Superleague
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

ΣΟΛΩΝ - ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ 5-1