ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ DEREE – ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ 3-1

3 - 1
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Τελικό
1 Μαρτίου 2018 21:30 Commercial Cup 2017-2018 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 26 31 46 46 53 54 56 64 65 70 FT
Goals
3
1
Assists
0
0
Yellow Cards
1
1
Red Cards
0
0

Άρθρο

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για την ομάδα των ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ DEREE και πρόκριση στους τέσσερις του Commercial Cup. Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ψάχνονται για να βρουν τα πατήματα τους στο γήπεδο, με αποτέλεσμα το πρώτο εικοσάλεπτο να αναλωθεί σε ένα άχρωμο και χωρίς ένταση παιχνίδι κέντρου με πολλά λάθη. Η ομάδα των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ σε μια ανύποπτη φάση, μετά από το λάθος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων πήρε κεφάλι στο σκορ με εκτέλεση πέναλτι και κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της σκορ στο πρώτο μέρος χωρίς ιδιαίτερη πίεση από τους αντιπάλους της. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε δυνατά για τους φιλοξενούμενους που θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα στο πρώτο δεκάλεπτο και να είχαν «κλειδώσει» την νίκη. Απ’ την στιγμή όμως που δεν συνέβη αυτό, η ομάδα των ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ πήρε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 54΄ λεπτό με τον εξαιρετικό ΑΡΒΑΝΙΤΗ, να κάνει την πλήρη ανατροπή μέσα σ’ ένα δίλεπτο με τον ίδιο και πάλι παίκτη και να «καθαρίσει» την νίκη και την πρόκριση στο 64΄ λεπτό με ένα τρίτο γκολ από τον ΣΚΕΝΤΖΟ. Μέσα σ’ ένα δεκάλεπτο λοιπόν έγινε η πλήρης ανατροπή και στο υπόλοιπο του ματς οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν στη συντήρηση δυνάμεων και στη σωστή διαχείριση, ώστε να πάρουν την πρόκριση.

Το φιλμ του αγώνα:

22΄- Πρώτη φάση στο παιχνίδι για του ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ με τον ΣΚΕΝΤΖΟ να βγάζει από τα δεξιά την σέντρα στην πλάτη της άμυνας των ΕΛ.ΠΕ. και τον ΠΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ να πιάνει  απευθείας το δυνατό σουτ από ευνοϊκή θέση στην μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

23΄ – Φάση διαρκείας μπροστά απ’ την εστία του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Θ., με τον ΑΡΒΑΝΙΤΗ να κάνει την ατομική ενέργεια απ’ τα δεξιά να δίνει πάσα αριστερά του στον ΠΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ που σούταρε δυνατά έξω απ’ την μεγάλη περιοχή υποχρεώνοντας τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων σε εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ από τα δεξιά με πάσα στον ΣΤΕΛΛΑ που επιχείρησε απευθείας το σουτ και την μπάλα να περνάει άουτ λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

31΄ – GOAL (0-1)

Αντίθετα με την ροή του αγώνα και σε μια ανύποπτη φάση στην οποία ο ΒΛΑΣΤΑΡΗΣ έδειχνε να ελέγχει την μπάλα με τα πόδια στην μικρή περιοχή, έχασε το κοντρόλ με αποτέλεσμα να του την «τσιμπήσει» ο ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να τον ανατρέπει. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο ΓΚΟΤΖΙΑΣ ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

39΄ – Ωραίος συνδυασμός των παικτών των ΕΛ.ΠΕ. με τον ΡΟΔΟΠΟΥΛΟ να πασάρει στον ΓΙΑΝΝΟΥ που έξω απ’ την μεγάλη περιοχή επιχείρησε το δυνατό συρτό σουτ και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ δίπλα απ’ το δεξιό δοκάρι του ΒΛΑΣΤΑΡΗ.

50΄ – Επίθεση του ΓΚΟΤΖΙΑ από τα δεξιά που γύρισε την μπάλα παράλληλα με την εστία του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και τον ΑΡΒΑΝΙΤΗ να διώχνει άσχημα απ’ το ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξιό δοκάρι σε κόρνερ.

52΄ – Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα των ΕΛ.ΠΕ. να πετύχει δεύτερο τέρμα. Ο ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΣ που είχε περάσει αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο έπιασε το δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεξιά, με τον ΒΛΑΣΤΑΡΗ να αποκρούει με το ένα χέρι και την μπάλα μετά να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια να την μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

54΄ – GOAL (1-1)

 Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ βγήκε στην πλάτη της άμυνας των ΕΛ.ΠΕ. από τα δεξιά και πλάσαρε με επιτυχία των ΝΙΚΟΛΑΟΥ Θ. στην απέναντι του γωνία, ισοφαρίζοντας το σκορ και δίνοντας διαφορετική τροπή στο ματς.

56΄ GOAL (2-1)

Ανατροπή στο παιχνίδι για την ομάδα των ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ. Με κεκτημένη ταχύτητα από την προηγούμενη φάση, ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ με δυνατό σουτ έξω και δεξιά απ’ την μεγάλη περιοχή πέτυχε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του και το δεύτερο προσωπικό του.

64΄ – GOAL (3-1)

Ατομική ενέργεια του ΣΚΕΝΤΖΟΥ που πέρασε τρεις παίκτες των ΕΛ.ΠΕ. κερδίζοντας τις κόντρες, και από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε δυνατά μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα, καθόσον η μπάλα αφού έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι κατέληξε στο βάθος της εστίας του.

89΄ – Τελευταία φάση στο παιχνίδι για τους ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ που διαχειρίστηκαν πολύ καλά το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος. Ο ΚΑΨΑΛΑΣ βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον ΝΙΚΟΛΑΟΥ Θ., που απέκρουσε όμως το πλασέ του, με την μπάλα να καταλήγει στον ΑΡΒΑΝΙΤΗ που επιχείρησε να σκοράρει έξω απ’ την μεγάλη περιοχή με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα και τον ΡΟΔΟΠΟΥΛΟ να διώχνει πάνω στην γραμμή. Εν συνεχεία η μπάλα ξαναπήγε στον ΑΡΒΑΝΙΤΗ που έπιασε δεύτερο σουτ που όμως πέρασε λίγο άουτ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ Χριστόφορος, Παίκτης ΕΛ.ΠΕ.

«Ήταν ένα καλό ματσάκι, δύσκολο ματς, ήταν δύσκολη ομάδα. Προσπαθήσαμε, τα πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, πιέσαμε. Είχαμε κλείσει χώρους καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ημίχρονο φανήκαμε πιο κουρασμένοι και μπήκαν πιο δυνατά τα παιδιά και το πήρανε. Άξιοι, μπράβο τους, καλή συνέχεια.»

ΛΕΝΗΣ Έκτωρας, Παίκτης ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ DEREE

«Περάσαμε, μπράβο στα παιδιά, παίξαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, μπράβο και στους αντιπάλους μας, τώρα βλέπουμε τη συνέχεια και ότι γίνει.»

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Απόφοιτοι Deree033Win
Ελληνικά Πετρέλαια101Loss