Sui Generis

Nemesis

Ντέρμπι δικηγορικών ομάδων είχαμε την Τρίτη στην Παιανία όπου στο πρώτο ημίχρονο το μάτσ ήταν μοιρασμένο και έληξε ισόπαλο 1-1.Στο δεύτερο ημίχρονο η Nemesis με πολλές αλλαγές ήταν καλύτερη και με κορυφαίους τον Κούρβα και τον Γάκη έφτασε στην νίκη με 3-1. Το μάτσ κύλισε ήσυχα και οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για τους αγώνες του Πανελλήνιου Δικηγορικού Πρωταθλήματος.

Το φιλμ του αγώνα

11′ Ο Οικονόμου μπήκε από τα δεξιά τροφοδότησε τον Γιαννακόπουλο ο οποίος από πλεονεκτηκή θέση έχασε σημαντική ευκαιρία.

13′Νέα ευκαιρία από την Sui Generis με τον Μπλετσα να σουτάρει ψηλά άουτ.

26′ Ο Τσούκαλος γύρισε λανθασμένα την μπάλα προς τον τερματοφύλακα όπου ο Παπαδάκης την έκλεψε πλάσαρε στο κενό τέρμα και απέκρουσε πάνω στην γραμμή ο Πασχάλης σώζοντας βέβαιο γκολ.

40′ (0-1) Ο Κούρβας μπήκε από τα δεξιά σέντραρε στην μικρή περιοχή όπου ο Καράβελας με πλασέ άνοιξε το σκορ για την Nemesis.

41′(1-1) Αμέσως με την σέντρα ο Κοριζής παίρνει την μπάλα και με εκπληκτική προσπάθεια πέρασε τρεις παίκτες μπήκε μέσα στην μικρή περιοχή πλασάροντας τον Ζερβό που απέκρουσε και στην συνέχεια η μπάλα χτυπώντας στο οριζόντιο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα..

43′ Κίτρινη κάρτα στον Σακελλαριάδη για επικίνδυνο παιχνίδι στον τερματοφύλακα.

46′Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έγιναν οι παρακάτω αλλαγές για την S.G. οι Ιατρόπουλος, Ρούσσος, Μπατσος και βγήκαν οι Τσιτσικάς , Τσούκαλος και Γραμμένος. Για την Nemesis μπήκαν οι Πατσάνας , Ποντίκης , Μαντζόγιαννης , Γάκης και βγήκαν οι Σολωμάκος , Σπυριδαντωνάκης, Κοριτζας και Καράβελας  .

57′(1-2) Ο Κούρβας μπήκε από πλάγια θέση σούταρε και το τέρμα απέκρουσε ασθενώς και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 1-2.

60′ Μπήκε ο Παπαδόπουλος και βγήκε ο Στυλιανίδης της S.G . Στην συνέχεια από την Nemesis μπήκε ο  Αθανασούλας και βγήκε ο Κούρβας.

82′ Μπήκε ο Αθανασίου και βγήκε ο Πασχάλης της S.G.

86′ (1-3). O Γάκης πέρασε κάθετη μπαλιά στο κενό χώρο όπου ο Παπακωνσταντίνου παίρνοντας την μπάλα ξανατροφοδότησε τον Γάκη ο οποίος πλάσαρε πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ της Nemesis που ήταν και το τελικό σκορ.

MVP

Κούρβας ( Nemesis)

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

NEMESIS : ΚΟΥΡΒΑΣ , ΜΑΡΙΝΗΣ , ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ,ΖΕΡΒΟΣ.

SUI GENERIS : ΠΑΣΧΑΛΗΣ , ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ , ΜΠΛΕΤΣΑΣ , ΜΠΑΤΣΟΣ, ΚΟΡΙΖΗΣ.

 
Παναγιώτης Λιακόπουλος από την SUI GENERIS ήταν ένα καλό μάτσ μια πρόβα δικηγορικού πρωταθλήματος για εμάς ήταν το τρίτο σερί παιχνίδι μέσα σε έξι μέρες είχαμε παίξει την προηγούμενη βδομαδα με τον τοξότη και το Σάββατο με την Πάτρα κερδίσαμε ο στόχος μας είναι το κύπελλο και το δικηγορικό πρωτάθλημα αφού βλέπουμε το πρωτάθλημα σαν μια προετοιμασία για να εμφανιστούμε καλύτερα και να περάσουμε στα τελικά στην Ρόδο. 
 
Ελένη Αλεξίου

Λιακόπουλος , Παίκτης, Sui generis

SUI GENERIS

Δοκάρια

Κορνερ

ΝEMESIS

Δοκάρια

Κορνερ

 
Γιώργος Σταθάκος από Nemesis ήταν ένα ωραίο μάτσ μεταξύ  δύο δικηγορικών ισοδύναμων ομάδων  στις λεπτομέρειες καταφέραμε και κερδίσαμε εμείς ευχομαι καλή συνέχεια στα παιδιά και ειδικά στο δικηγορικό που είναι ο στόχος τους.

 

 
Ελένη Αλεξίου

Σταθάκος ,Παίκτης, Nemesis

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
13 Νοεμβρίου 2018 21:30 Commercial League 2018-2019 3 90'

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Sui Generis101Loss
Νέμεσις123Win

Στιγμιότυπα από το παιχνίδι