ΤΟΞΟΤΗΣ Π.

ΣΟΛΩΝ

Σε ματς για τον πρώτο όμιλο του κυπέλλου της Commercial αναμετρήθηκαν οι ομάδες του ΤΟΞΟΤΗ και του ΣΟΛΩΝΑ με τους τελευταίους να φτάνουν στη νίκη με τελικό σκορ 2-0. Παιχνίδι κέντρου στο ξεκίνημα με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν το ρυθμό τους, τον Σόλωνα να είναι αυτός που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με δυνατό σουτ του ΚΡΙΤΣΙΩΠΗ σε μια φάση που οι αμυντικοί του Τοξότη σάστισαν καθώς πίστεψαν λανθασμένα ότι ο σκόρερ βρισκόταν σε αντικανονική θέση. Στη συνέχεια η ομάδα της Πεύκης έβγαλε αντίδραση, ανέβασε την απόδοσή της και πήρε μέτρα στο γήπεδο ,έφτασε με αξιώσεις μπροστά στα καρέ της αντίπαλης ομάδας, όμως δεν φάνηκε ψύχραιμη στην τελική προσπάθεια. Μετά την ανάπαυλα, οι δύο ομάδες φάνηκαν να προσέχουν περισσότερο τα μετόπισθεν, λίγες οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ώσπου μια αμυντική ολιγωρία των τυπικά γηπεδούχων έδωσε την ευκαιρία στον Κριτσιώπη να μπει στην περιοχή και να κερδίσει το πέναλτι, πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Σαρρής γράφοντας το 2-0 ,σκορ που δεν άλλαξε στο υπολειπόμενο διάστημα.

 

Το φιλμ του αγώνα

 

8΄-Σέντρα από αριστερά όπως επιτίθεται ο Τοξότης με το ΔΟΥΣΣΗ Ν. ,δεν μπορεί ο επερχόμενος ΚΛΕΙΔΑΣ να πιάσει την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι.

15΄ – GOAL (0-1)

Ο Λαδακάκος περνάει ωραία στον Κριτσιώπη που φεύγει από κανονική θέση και σουτάρει δυνατά στην αριστερή γωνία του Γαζεπίδη Α. ανοίγοντας το σκορ.

19΄- Λάθος του Σαρρή που χάνει τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή , ο Ανδριανόπουλος γίνεται αποδέκτης της μπάλας και κάνει το σουτ, με τα πόδια σώζει ο Αντωνίου.

20΄- Παράλληλη μπαλιά του Δούσση στον Γαζεπίδη Φ. που για λίγο δεν προλαβαίνει με την προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

22΄Ωραία ενέργεια του Κλείδα από αριστερά που βγάζει σε πλεονεκτική θέση τον Ανδριανόπουλο, ο τελευταίος όμως κάνει άσχημο τελείωμα μακριά από την εστία του Αντωνίου.

25΄- Ο Τσαγκαρογιαννάκης κινείται από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή γυρίζει στην καρδιά της περιοχής όπου ο επερχόμενος Πετρακόπουλος βρίσκει τη μπάλα με προβολή καθώς έπεφτε, στέλνοντάς τη να περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

31΄- Ο Πετρακόπουλος θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση ύστερα από πάσα του Λαδακάκου και θα πιάσει ένα ψηλοκρεμαστό φαλτσαριστό σουτ, ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

40’ – Μεγάλη ευκαιρία για τον Σόλωνα με τον Πετρακόπουλο που βγαίνει απέναντι από τον Γαζεπίδη όμως το σουτ που επιχειρεί είναι χλιαρό και μπλοκάρει εύκολα ο τερματοφύλακας του Τοξότη.

43΄- Ωραίο 1-2 Βλαχάκη-Κριτσιώπη με τον πρώτο να απειλεί λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και τη μπάλα να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

45΄- Νέα φάση για τον Σόλωνα ξανά με τον Πετρακόπουλο που βρίσκεται φάτσα με τον Γαζεπίδη ύστερα από κλέψιμο και γύρισμα του Κριτσιώπη, το σουτ όμως που επιχειρεί περνάει αρκετά έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

50΄- Ο Γαζεπίδης Φ. βρίσκεται σε θέση βολής πατώντας τη γραμμή της αντίπαλης περιοχής, γλιστράει όμως ενώ εκτελεί και δεν πιάνει το σουτ όπως θα ήθελε.

54΄- Φάση διαρκείας για τους δικηγόρους με τον Αλεξανδρή να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά από πολλές κόντρες και κακή απομάκρυνση της μπάλας , πέφτει και διώχνει στη δεξιά του γωνία ο Γαζεπίδης σώζοντας την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση.

57΄- Ο Σαρλάς φεύγει ανάμεσα από δύο παίκτες από τα δεξιά, κερδίζει και μια κόντρα και μπαίνει στην περιοχή, θα βγει γρήγορα ο κίπερ του Τοξότη και με δεύτερη προσπάθεια θα μαζέψει τη μπάλα.

72΄- GOAL (0-2)

Θα κλέψει ο  Αναστασάκος καθώς η ομάδα της Πεύκης πουλάει εύκολα τη μπάλα έξω από τη μεγάλη της περιοχή, θα τροφοδοτήσει τον Κριτσιώπη που βγαίνοντας απέναντι από τον Γαζεπίδη ανατρέπεται και σωστά η Λαμπαδαρίου δείχνει την άσπρη βούλα. Στην οροφή των διχτύων το άπιαστο πέναλτι του Σαρρή.

90΄- Σέντρα από αριστερά επιχειρεί ο Λαδακάκος, ο Υφαντής θα κάνει μια προβολή πριν η μπάλα σκάσει στο έδαφος, πράγμα που δυσκολεύει τον Γαζεπίδη που πάντως καταφέρνει με δεύτερη προσπάθεια να μπλοκάρει.

TOΞΟΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ

Δοκάρια

Κορνερ

ΣΟΛΩΝ

Δοκάρια

Κορνερ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
9 Φεβρουαρίου 2019 17:00 Group A 2018-2019 Κ 90'

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Τοξότης Πέυκης000Loss
Σόλων112Win

Στιγμιότυπα από το παιχνίδι