Σόλων (Δ.Σ.Α.) — Accenture

4 - 1
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
5 Φεβρουαρίου 2020 21:00 Commercial Superleague 2019-2020 11 90'

Γήπεδο

Deree
Gravias 6, Ag. Paraskevi 153 42, Greece

KO KO 25 27 39 46 46 46 53 55 58 60 65 67 73 78 FT
Goals
4
1
Assists
3
1
Yellow Cards
1
1
Red Cards
0
0

Άρθρο

Στο γήπεδο του Αμερικάνικου Κολεγίου και σε αγώνα που χρώσταγαν οι δύο ομάδες  για την ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Commercial βρέθηκαν αντιμέτωπες οι  ΣΟΛΩΝ και Αccenture με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην επικράτηση με σκορ 4-1. Σχεδόν ένα ημίχρονο άντεξαν οι φιλοξενούμενοι στην πίεση των δικηγόρων, διάστημα κατά το οποίο κράτησαν τις θέσεις τους , αμύνθηκαν σωστά και έψαξαν 2-3 φορές στην κόντρα το γκολ. Αν μάλιστα στο 33ο λεπτό η μπάλα δεν έβρισκε στο οριζόντιο δοκάρι  σε σουτ του Χριστοφή ίσως βλέπαμε άλλο ματς. Ήρθε όμως λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους το γκολ Θωμά ύστερα από ασίστ του Γιακουμάκη που απλοποίησε αρκετά τα πράγματα για τους τυπικά γηπεδούχους. Η ομάδα του coach Κακογιάννη απαλλαγμένη από το όποιο άγχος, συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στην επανάληψη, πίεσε ψηλά, έβγαλε ωραίες συνεργασίες και κατόρθωσε πριν συμπληρωθούν 70 λεπτά να πετύχει άλλα τρία τέρματα. Το γκολ της τιμής για την Accenture πέτυχε o Μαριστάνογλου που με την ενέργεια και την ταχύτητά του δυσκόλεψε τους αντίπαλους αμυντικούς για άλλο ένα ματς.

 

Το φιλμ του αγώνα

 

3΄- Από ένα φάουλ που εκτελεί η Accenture θα βγει κόντρα επίθεση για το Σόλωνα με το Θωμά να ξεκινάει από τη γραμμή του κέντρου την προσπάθειά του, να φτάνει μέχρι τον Κουτσιούμπα που με τα πόδια κατάφερε να απομακρύνει.

9΄- Ο Μπιλίρης δεξιότερα στο Θωμά που επιχειρεί μια επικίνδυνη σέντρα-σουτ , ούτε ο Τάλιος αρχικά αλλά ούτε λίγο πιο πίσω ο Γιακουμάκης πρόλαβαν να βάλουν την προβολή.

16΄- Ο Γιακουμάκης σε ένα φάουλ σε καλή θέση , καλοτραβηγμένη εκτέλεση με τον Κουτσιούμπα να μπλοκάρει σταθερά.

22΄- Αφού κερδίζει πρώτα μια κόντρα, ο Δημόπουλος πραγματοποιεί το πρώτο σουτ για την Accenture , ο Αντωνίου αφήνει τη μπάλα να φύγει δύο μέτρα έξω από το αριστερό δοκάρι.

23΄- Μαριστάνογλου-Αποστόλου-Παϊζης αλλάζουν γρήγορα την μπάλα, εκτός εστίας το σουτ του αρχηγού.

28΄- Ο Γιακουμάκης ξεκινάει από το αριστερό άκρο τηε επίθεσης την προσπάθειά του, γυρίζει στην καρδιά της περιοχής όπου καροδοκεί ο Τάλιος, έρχεται όμως από πίσω με ένα εξαιρετικό τάκλιν ο Καραλής να του πάρει τη μπουκιά από το στόμα.

30΄- Ξανά ο Γιακουμάκης με τη μπάλα στα πόδια, αυτή τη φορά δοκιμάζει να τελειώσει ο ίδιος τη φάση, στην αγκαλιά του Κουτσιούμπα η μπάλα.

33΄- Αγγίζει το γκολ η Accenture αλλά στέκεται άτυχη εδώ καθώς το σουτ που δοκιμάζει ο Χριστοφής σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

35΄- Σέντρα ακριβείας του Λαδακάκου στον Κριτσιώπη που δεν αφήνει τη μπάλα να σκάσει και πάει με ένα βολέ για ένα εντυπωσιακό γκολ, θα του φύγει λίγο πιο ψηλά απ΄ότι θα ήθελε.

39΄- GOAL ( 1-0)

Κάθετη πάσα του Γιακουμάκη στην πλάτη της άμυνας, ο Θωμάς θα αποφύγει καί τον Κουτσιούμπα πριν πετάξει τη μπάλα στην κενή εστία ανοίγοντας το σκορ.

 

55΄- GOAL ( 2-0)

Κόρνερ από δεξιά εκτελεί ο Αναστασάκος, ο Κουτσιούμπας απομακρύνει με τις γροθιές, η μπάλα όμως στρώνεται στον Παπαδημητρίου που με ένα πολύ όμορφο σουτ στο αριστερό Γ της εστίας δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Accenture.

61΄- Ορεξάτος μπήκε ο Αναστασάκος στον αγωνιστικό χώρο, εδώ κρατάει ωραία και σπάει δεξιότερα στον Τάλιο που μπαίνει στη μεγάλη περιοχή και σουτάρει με το δεξί , στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα.

63΄- Ένα δυνατό ευθύβολο σουτ του Τσούκα φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

65΄- GOAL ( 3-0)

Συνεργάζονται ιδανικά οι παίκτες του Σόλωνα σε αυτή τη φάση. Ο Μπιλίρης με κάθετη πάσα βρήκε τον Γιακουμάκη ο οποίος βγάζει παράλληλα σέντρα στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Κριτσιώπης από κοντά δεν δυσκολεύεται να ανεβάσει το δείκτη του σκορ.

67΄- GOAL ( 4-0)

Ο Θωμάς με ένα βαθύ γέμισμα από το χώρο της άμυνας καταφέρνει και βρίσκει τον Γιακουμάκη έξω από την αντίπαλη περιοχή και ο τελευταίος βλέποντας εκτός θέσης τον Κουτσιούμπα με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ στέλνει τη μπάλα στο βάθος της εστίας .

70΄- Ο Μαριστάνογλου βλέπει τον Χριστοφή να κάνει κίνηση αριστερά του και του πετάει τη μπάλα , ο τελευταίος μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει με το δεξί, σε ετοιμότητα ο Αντωνίου απομακρύνει με τα πόδια.

72΄- Ψάχνει πιο έντονα το γκολ η Accenture, o Καραγλάνης βγάζει πολύ έξυπνα στον Χριστοφή που στέκεται ξανά άτυχος καθώς το πλασέ που επιχείρησε βρήκε στη ρίζα της αριστερής κάθετης δοκού και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από την άμυνα του Σόλωνα. Δεύτερο δοκάρι για τον μεσοεπιθετικό των φιλοξενούμενων.

75΄– Ο Αποστόλου θα περάσει στον Μαριστάνογλου που φτάνει απέναντι από τον Αντωνίου όμως το τελείωμα που επιχείρησε δεν ήταν καλό.

78΄- GOAL ( 4-1)

Ο Πλασκασοβίτης είναι αυτός που βγάζει τον Μαριστάνογλου τετ α τετ με τον Αντωνίου, αυτή τη φορά o παίκτης της Accenture θα σημαδέψει σωστά.

83΄– ‘Άλλη μια ωραία επίθεση βγάζουν οι δικηγόροι με τους Κριτσιώπη-Γραμμένο , η παράλληλη του τελευταίου πέρασε εκατοστά μπροστά από το πόδι του Τάλιου.

 

Κόρνερ : 6-1

Δηλώσεις πρωταγωνιστών :

 

Τάλιος Αντώνιος ( ΣΟΛΩΝ) : ‘’Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι με πολλή ένταση.΄΄Ήμασταν καλοί από την αρχή μέχρι το τέλος, κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες και δίκαια κερδίσαμε. Η αντίπαλη ομάδα ήταν αρκετά αδύναμη, προσπάθησε, την κλείσαμε, δεν δώσαμε πολλές ευκαιρίες εκτός από το τέλος μόνο που κουραστήκαμε, φάνηκε νομίζω αυτό. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, ήταν ένα καθαρό παιχνίδι, έπαιξαν και οι δύο σύμφωνα με τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι, καλή συνέχεια.΄΄.

 

 

Τσιμπούκης Ηλίας ( ACCENTURE) : ‘’H πρώτη μου εμφάνιση με την ομάδα , δεν μας πήγε γενικά καλά σήμερα το παιχνίδι, κάναμε λίγες φάσεις. Στην άμυνα παίξαμε καλά αλλά δυστυχώς φάνηκε η κούραση στη συνέχεια και καταρρεύσαμε στο δεύτερο ημίχρονο’’.

 

Στιγμές από την αναμέτρηση

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Σόλων134Win
Accenture011Loss

Past Meetings

0 - 5
Group A
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

ACCENTURE - ΣΟΛΩΝ 0-5 (ΚΥΠ)