Σόλων (Δ.Σ.Α.) — ΔΡΑΚΩΝ 2-2

2 - 2
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
9 Ιανουαρίου 2020 21:30 Commercial Superleague 2019-2020 5 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Χαμοστέρνας

KO KO 23 36 36 36 38 38 40 46 46 57 57 58 66 67 69 77 82 84 85 FT
Goals
2
2
Assists
0
0
Yellow Cards
3
5
Red Cards
0
0

Άρθρο

Ένα εξ αναβολής ματς για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Commercial League ανάμεσα στον ΣΟΛΩΝ (Δ.Σ.Α.) και στον ΔΡΑΚΩΝ διεξήχθη στο γήπεδο της Χαμοστέρνας. Το δικηγορικό παιχνίδι είχε πολύ πάθος και ένταση, αλλά κινήθηκε μέσα σε καθαρά αγωνιστικά πλαίσια. Ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του δικηγορικού πρωταθλήματος και είχε διακυμάνσεις στο σκορ που αντικατοπτρίζουν επάξια τον τίτλο αυτό. Η ομάδα του ΣΟΛΩΝΑ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, έλεγχε τον ρυθμό και προσπάθησε έχοντας και την κατοχή της μπάλας να πετύχει κάποιο τέρμα και να πάρει το προβάδισμα. Εν τέλει σε μία αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ και να προηγηθούν με πέναλτι. Η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στην γηπεδούχο ομάδα που με διαρκή προσπάθεια ισοφάρισε το παιχνίδι και ενώ προσπαθούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ και να πάρει την νίκη σε μια ανύποπτη φάση και ενάντια στην ροή του ματς βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ. Τελικά οι παίκτες του ΣΟΛΩΝΑ κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Το φιλμ του αγώνα

9΄ – Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για την ομάδα του ΣΟΛΩΝΑ. Εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια αριστερά από τον ΤΣΩΝΗ, στην μικρή περιοχή στον αμαρκάριστο ΣΥΡΙΓΟ που έπιασε όμως κακή κεφαλιά χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα να περάσει άουτ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

16΄ – Και πάλι στην επίθεση ο ΣΟΛΩΝ, με τον ΤΣΩΝΗ από τα δεξιά αυτή τη φορά να βγάζει την σέντρα στην μικρή περιοχή και τον ΛΑΔΑΚΑΚΟ να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

18΄ – Προσπάθεια για αντίδραση από τον ΔΡΑΚΩΝ με γέμισμα στην περιοχή των αντιπάλων τους, την αμυντική γραμμή του ΣΟΛΩΝΑ να κάνει κακό παίξιμο και να μην απομακρύνει με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει στον ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑ που επιχείρησε το δυνατό σουτ που πέρασε όμως άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

27΄ – Βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων στον ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ που μέσα απ’ την μεγάλη περιοχή και αριστερά έκανε το δυνατό συρτό σουτ στέλνοντας όμως την μπάλα λίγο άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του ΜΠΑΡΤΖΗ.

29΄ – Στο προσκήνιο αυτή τη φορά οι γηπεδούχοι, που συνεργάστηκαν ωραία έξω απ΄ την μεγάλη περιοχή του ΛΙΑΝΟΥ, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να τους ανακόψουν και να απομακρύνουν την μπάλα που έφτασε στο ύψος του πέναλτι στον ΣΥΡΙΓΟ με τον τελευταίο να πλασάρει τον αντίπαλο γκολκίπερ που ήταν όμως σε ετοιμότητα μπλοκάροντας στην δεξιά του γωνία.

38΄ – GOAL (0-1)

Ατομική ενέργεια από τα αριστερά από τον ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ που ελίχτηκε μπήκε στην μεγάλη περιοχή και στην προσπάθεια του να τριπλάρει τον ΣΑΡΡΗ ανατράπηκε κερδίζοντας το πέναλτι. Την εκτέλεση ο ίδιος παίκτης που έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του ΜΠΑΡΤΖΗ που έπεσε στην άλλη, δίνοντας έτσι το προβάδισμα στην ομάδα του.

40΄ – Πολιορκία στα καρέ της ομάδας του ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ με την μπάλα να μην απομακρύνεται απ’ την περιοχή τους και μετά από κόντρες να καταλήγει στον ΤΣΩΝΗ που απ’ το σημείο του πέναλτι σούταρε χωρίς όμως ιδιαίτερη δύναμη, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο ΛΙΑΝΟΣ.

53΄ – Δεύτερο ημίχρονο στο δικηγορικό ντέρμπι με τους παίκτες του ΣΟΛΩΝΑ να έχουν κατασκηνώσει στα αντίπαλα καρέ προσπαθώντας να πετύχουν το τέρμα της ισοφάρισης.  Ο ΤΣΩΝΗΣ και πάλι, έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και αριστερά αυτή την φορά επιχείρησε το δυνατό σουτ υποχρεώνοντας τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων σε εντυπωσιακή απόκρουση στην αριστερή του γωνία.

56΄ – Νέα μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον ΣΩΚΛΑ να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας τετ α τετ απέναντι απ’ τον ΛΙΑΝΟ, αλλά το πλασέ που επιχείρησε αποκρούστηκε για ακόμα μια φορά απ’ τον αντίπαλο γκολκίπερ, στέλνοντας την μπάλα να περάσει σε κόρνερ δίπλα απ’ το αριστερό του δοκάρι.

68΄ – Στην αντεπίθεση ο ΔΡΑΚΩΝ με τον ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ να βγάζει την κοφτή μπαλιά στα δεξιά στον ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ που κινήθηκε προς την αντίπαλη περιοχή αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εύκολα ο ΜΠΑΡΤΖΗΣ.

69΄ – GOAL (1-1)

Στην επίθεση με την σειρά τους οι παίκτες του ΣΟΛΩΝΑ, με την μπάλα να καταλήγει στην μεγάλη περιοχή και πλάγια δεξιά στον ΘΩΜΑ που έκοψε αριστερά του στον ΤΣΩΝΗ, με τον τελευταίο να επιχειρεί φανταστικό διαγώνιο σουτ στέλνοντας την μπάλα στο δεξιό παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει ΛΙΑΝΟΥ.

75΄ – Ατομική ενέργεια απ’ τον ΣΥΡΙΓΟ που από τα πλάγια αριστερά αφού πέρασε και τον προσωπικό του αντίπαλο, μπήκε στην μεγάλη περιοχή αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, σε άουτ.

77΄ – Και πάλι στην επίθεση οι παίκτες του ΣΟΛΩΝΑ που στην κυριολεξία πολιορκούσαν τους αντιπάλους τους προκειμένου να πετύχουν το γκολ της νίκης. Η μπάλα λοιπόν βρισκόταν διαρκώς στην περιοχή του ΛΙΑΝΟΥ και οι συμπαίκτες του αδυνατούσαν να την απομακρύνουν, με αποτέλεσμα να καταλήξει στον ΣΩΚΛΑ που επιχείρησε το δυνατό σουτ που αποκρούστηκε όμως για ακόμα μια φορά απ’ τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

84΄ – GOAL (1-2)

Και ενώ ο ΣΟΛΩΝΑΣ κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο και έχανε κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει το νικητήριο γκολ, σε μία εντελώς ανύποπτη φάση η μπάλα έφτασε στον ΣΟΥΡΣΟ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή του ΜΠΑΡΤΖΗ που χωρίς να κοντρολάρει επιχείρησε το δυνατό φαλτσαριστό σουτ στέλνοντας την στην δεξιά γωνία του αντίπαλου γκολκίπερ που ήταν αδύνατον να την αποκρούσει, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

85΄ – GOAL (2-2)

Άμεση αντίδραση και απάντηση για την γηπεδούχο ομάδα, με τον ΤΣΙΡΙΓΟ από τα αριστερά να κάνει την διείσδυση να βγάζει την συρτή μπαλιά στην μικρή περιοχή του ΛΙΑΝΟΥ και τον ΣΩΚΛΑ με προβολή να την στέλνει στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ Πάρις, Παίκτης ΣΟΛΩΝ(Δ.Σ.Α.)

«Στην αρχή της χρονιάς ήταν ένα παιχνίδι μεταξύ των δύο κορυφαίων ποδοσφαιρικών δικηγορικών ομάδων, θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες απέδωσαν πολύ καλό θέαμα τηρουμένων των αναλογιών και της περιόδου των εορτών που δεν κάναμε και τόσες πολλές προπονήσεις, ούτε εμείς ούτε και οι αντίπαλοι. Εκτιμώ ότι με βάσει τις φάσεις ίσως το σκορ να μας αδικεί, δεδομένου ότι ήμασταν καλύτεροι, είχαμε την υπεροχή, ήταν πολύ καλός ο τερματοφύλακας των αντιπάλων, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμούς, ούτε εμείς ούτε και οι αντίπαλοι και ακόμα πιο θετικό ήταν το καλό κλίμα το οποίο επικράτησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.»

SAMSUNG CAMERA PICTURES

ΤΣΙΟΝΗΣ Ιωάννης, Παίκτης ΔΡΑΚΩΝ

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες του δικηγορικού πρωταθλήματος. Υπήρχε μεγάλη ένταση και πάθος όπως συνηθίζεται πάντα και δεν ήταν τίποτα άλλο πέρα από ένα καθαρά παιχνίδι προετοιμασίας. Συνεχίζουμε να κοιτάμε μπροστά.»

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Σόλων022Draw
Δράκων112Draw

Past Meetings

0 - 3
Commercial Superleague
2018-2019
Γήπεδο Παιανίας

ΣΟΛΩΝ - ΔΡΑΚΩΝ 0-3

0 - 1
Commercial Superleague
2018-2019
Γήπεδο Παιανίας

ΔΡΑΚΩΝ - ΣΟΛΩΝ 0-1

0 - 1
Commercial Superleague
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

ΔΡΑΚΩΝ - ΣΟΛΩΝ 0-1

1 - 0
Commercial Superleague
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

Σόλων (Δ.Σ.Α.) — Δράκων 1-0