STOIXIMAN

ANAXX

Σε ένα εξ αναβολής παιχνίδι για τη δέκατη τρίτη  αγωνιστική του πρωταθλήματος της Commercial Superleague αναμετρήθηκαν οι ομάδες των SΤΟΙΧΙΜΑΝ και ANAXX με τους πρώτους να φτάνουν δίκαια στη νίκη με τελικό σκορ 2-1.Με αυτήν τους τη νίκη οι τυπικά γηπεδούχοι ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα φτάνοντας τους 12 βαθμούς προσπερνώντας έτσι την ομάδα της ΑΝΑΧΧ που έμεινε στους 10. Το ματς στο πρώτο μέρος ήταν πάρα πολύ όμορφο με πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες κυρίως όμως για τη STOIXIMAN που ως το 25ο λεπτό είχε πετύχει δύο γκολ, είχε δύο δοκάρια και άλλες τρεις τουλάχιστον φορές που οι παίκτες της βγήκαν σε μοναδικά τετ α τετ προκειμένου να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι ναι μεν παρουσιάστηκαν με αρκετά αμυντικά κενά αλλά όσες φορές πέρασαν το χώρο της μεσαίας γραμμής δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ. Πέτυχαν ένα πολύ όμορφο γκολ με τον ΤΑΡΕΚ  και είχαν άλλη μια σπουδαία ευκαιρία με τον ΡΑΜΙ να στέλνει τη μπάλα από κοντά στο δοκάρι του ΠΑΡΕΤΣΟΓΛΟΥ. Στο δεύτερο μέρος οι δύο αντίπαλοι δεν ήταν το ίδιο παραγωγικοί καθώς δεν πέτυχαν κάποιο τέρμα παρόλο που δημιούργησαν τις προϋποθέσεις σε ορισμένες περιπτώσεις ενώ όσο περνούσε η ώρα η STOIXIMAN φρόντιζε περισσότερο να διασφαλίσει τα κεκτημένα και λιγότερο να δημιουργήσει πράγμα που της δημιούργησε κάποιο άγχος όμως τελικά στάθηκε ικανό για να της δώσει στο τέλος τους τρεις πόντους.

Το φιλμ του αγώνα

2΄- Ο ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ κλέβει από τον ΔΟΛΛΗ και βγαίνει μόνος απέναντι από τον ΚΑΛΔΕΛΗ που πέφτει και σώζει με το σώμα την εστία του από βέβαιη παραβίαση

ΚΑΤΣΑΡΙΔΗΣ – ΔΟΥΚΑΚΗΣ συνδυάζονται με τον πρώτο να βγάζει παράλληλη σέντρα από τα δεξιά, διώχνουν προς στιγμήν οι αμυντικοί της STOIXIMAN η μπάλα καταλήγει στον ΕΚΤΟΡΑ που σουτάρει μακριά.

6΄- Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τη STOIXIMAN να προηγηθεί. Ο ΜΠΟΤΗΣ εκτελεί απευθείας ένα κόρνερ από τα αριστερά , πολύ δύσκολα με το ένα χέρι βγάζει τη μπάλα που είχε πάρει πορεία προς τα δίχτυα ο ΚΑΛΔΕΛΗΣ η οποία στη συνέχεια βρίσκει και στο οριζόντιο δοκάρι πριν φτάσει στον ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ που σουτάρει συρτά, δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

8΄- Σώζει ξανά ο ΚΑΛΔΕΛΗΣ τους φιλοξενούμενους όταν βλέπει τον ΜΠΟΤΗ να φεύγει μόνος απέναντί του και να δοκιμάζει να τον πλασάρει , πέφτει και αποκρούει σε κόρνερ. Τρίτη πολύ μεγάλη επέμβαση για τον γκολκίπερ της ΑΝΑΧΧ πριν συμπληρώσουμε δέκα λεπτά παιχνιδιού.

10΄- Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ κινείται μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής δοκιμάζοντας το μακρινό σουτ, σε καλή θέση ο ΠΑΡΕΤΣΟΓΛΟΥ δεν ανησυχεί.

13΄- Ο ΛΥΡΙΤΣΗΣ βγάζει κάθετη πάσα στον ΜΠΟΤΗ που φεύγει ξανά μόνος απέναντι στον  ΚΑΛΔΕΛΗ, εδώ στέκεται άτυχος ο χαφ της STOIXIMAN καθώς το σουτ που επιχειρεί τραντάζει για δεύτερη φορά το δοκάρι της ΑΝΑΧΧ.

14΄- GOAL (1-0)

Ο ΜΠΟΤΗΣ εκτελεί με σέντρα αυτή τη φορά το κόρνερ, ο ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ κερδίζει τους πάντες στον αέρα και με καρφωτή κεφαλιά ανοίγει το σκορ.

23΄- Φάουλ με γέμισμα στην καρδιά της περιοχής από τον ΜΑΝΙΑΤΗ, ο ΡΑΜΙ σηκώνεται ψηλότερα από όλους και πιάνει την κεφαλιά που σταματάει όμως στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΠΑΡΕΤΣΟΓΛΟΥ και στη συνέχεια απομακρύνεται. Τρίτο δοκάρι στο ματς στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου!

25΄- GOAL (2-0)

Ο ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ υποδέχεται με πλάτη τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή, αδειάζει υπέροχα τον προσωπικό του αντίπαλο και βγάζει ασίστ στον ΜΠΟΤΗ που δε δυσκολεύεται σχεδόν εξ επαφής να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

31΄- GOAL (2-1)

Ο ΤΑΡΕΚ με μια παλικαρίσια ενέργεια μειώνει το σκορ. Ενώ βρίσκεται ουσιαστικά αβοήθητος στην αντίπαλη περιοχή με τρεις παίκτες να τον παρακολουθούν, βρίσκει τον τρόπο να γυρίσει μέτωπο προς την εστία και να σουτάρει πέφτοντας στην απέναντι γωνία του ΠΑΡΕΤΣΟΓΛΟΥ.

38΄- Παραλίγο να φύγουν ισόπαλες οι δύο ομάδες για την ανάπαυλα όταν συνδυάστηκαν υποδειγματικά οι ΚΑΤΣΑΡΙΔΗΣ-ΜΑΝΙΑΤΗΣ-ΤΑΡΕΚ με τον τελευταίο όμως από αρκετά πλεονεκτική θέση να μη βάζει σωστά το σώμα του με αποτέλεσμα να δει τη μπάλα να φεύγει ψηλά.

48΄- Ο ΤΑΡΕΚ σπάει το offside και φεύγει απέναντι από τον ΠΑΡΕΤΣΟΓΛΟΥ αν και βρίσκεται σε αρκετά πλάγια θέση, επιχειρεί πολύ έξυπνα μια λόμπα που φεύγει όμως δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

60΄- Πρώτη φάση για τους γηπεδούχους που έχουν μπει κάπως νωθρά στην επανάληψη,με τον ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ να επιχειρεί ένα καλοτραβηγμένο φαλτσαριστό σουτ που περνάει πολύ κοντά από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του ΚΑΛΔΕΛΗ.

62΄- Φάουλ σε εξαιρετική θέση για απευθείας εκτέλεση με τον ΚΑΤΣΑΡΙΔΗ να την αναλαμβάνει για την ΑΝΑΧΧ, είναι κάπως αδύναμη όμως και επιτρέπει στον ΠΑΡΕΤΣΟΓΛΟΥ να μπλοκάρει χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.

68΄- Ο ΤΑΡΕΚ με τον ΣΤΟΥΓΙΑΤΖΙΚΗ αλλάζουν ωραία τη μπάλα όμως το τελείωμα που επιχειρεί ο σκόρερ της ΑΝΑΧΧ αυτή τη φορά δεν μπορεί να απειλήσει τον ΠΑΡΕΤΣΟΓΛΟΥ.

75΄- ΜΠΟΤΗΣ-ΧΕΙΡΗΣ παίζουν ωραία το 1-2, ο τελευταίος βγάζει και μια σέντρα ακριβείας για το κεφάλι του ΛΥΡΙΤΣΗ που έχει κάνει την κίνηση μέσα στη μεγάλη περιοχή , η κεφαλιά του τελευταίου πολύ επικίνδυνη φεύγει λίγα εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

83΄- Μεγάλη ευκαιρία με τον ΜΠΟΤΗ να φεύγει σε νέο τετ α τετ με τον ΚΑΛΔΕΛΗ τον οποίο αυτή τη φορά επιχειρεί να ντριμπλάρει από τα αριστερά, ο κορυφαίος παίκτης της ΑΝΑΧΧ στο ματς όμως του κλείνει ιδανικά πρώτα το δρόμο προς την εστία και στη συνέχεια το οπτικό πεδίο, ο ΜΠΟΤΗΣ παρόλα αυτά και με την ποιότητα που τον διακρίνει θα δημιουργήσει εκ νέου τις προϋποθέσεις για ένα σουτ με αξιώσεις προς την εστία , και πάλι σε ετοιμότητα ο γκολκίπερ της ΑΝΑΧΧ παραχωρεί κόρνερ.

Δηλώσεις

΄΄ Πολύ σημαντική νίκη για μας, έπρεπε να είχαμε καθαρίσει το ματς πιο νωρίς καθώς δημιουργήσαμε πάρα πολλές φάσεις.Αφού δεν το καθαρίσαμε πήγαμε να την πατήσουμε προς το τέλος σε ορισμένες ευκαιρίες των αντιπάλων μας. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά, κάναμε τη νίκη που θέλαμε, πήραμε τους βαθμούς που είχαμε ανάγκη και με καλή εμφάνιση ”.

 

 
Ευάγγελος Ράπτης

Παίκτης, STOIXIMAN

STOIXIMAN

Δοκάρια

Κορνερ

ΑΝΑΧΧ

Δοκάρια

Κορνερ

 
΄΄Τρομερό παιχνίδι, εντάξει χάσαμε τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά, είχαμε πολλές ευκαρίες . Χάσαμε γιατί νομίζω πως είχαμε πολύ κακή κυκλοφορία΄΄.

 

 
Καλδέλης Κωνσταντίνος

Παίκτης, ΑΝΑΧΧ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
15 Απριλίου 2019 21:00 Commercial Superleague 2018-2019 13 90'

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Kaizen Gaming202Win
ANAXX101Loss

Στιγμιότυπα από το παιχνίδι