ΣΟΛΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

     Συνέχεια των καλών εμφανίσεων για την ομάδα των δικηγόρων του ΣΟΛΩΝ, όπου σ’ ένα συναρπαστικό παιχνίδι παίζοντας έξυπνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά και σε συνδυασμό με το ωραίο κατά διαστήματα ποδόσφαιρο κατάφερε και νίκησε την ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ, η οποία για άλλη μια φορά μας έδειξε το πόσο καλά στημένη και γυμνασμένη ομάδα είναι δυσκολευόντας έτσι το έργο των αντιπάλων της. Νίκη αφιερωμένη απ’ όλη την ομάδα των δικηγόρων του ΣΟΛΩΝ στον χειρουργηθέντα Δημήτρη Χρυσάφη, για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Το φιλμ του αγώνα

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

            Στο 5’ λεπτό του αγώνος η πρώτη ευκαιρία ανήκει στους δικηγόρους του ΣΟΛΩΝ, όπου μετά από κάθετη πάση του ΠΕΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ  στον ΛΑΔΑΚΑΚΟ ο τελευταίος σουτάρει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.

(ΓΚΟΛ 1-0)

            Στο 8’ λεπτό μετά από λάθος της άμυνας του ΔΙΚΤΥΟΥ ο ΛΑΔΑΚΑΚΟΣ  βρέθηκε στη δεξιά  πλευρά της περιοχής και με όμορφη σέντρα βρίσκει τον αμαρκάριστο ΡΟΖΑΚΗ  ο οποίος με καρφωτή μπαλιά ανοίγει το σκορ για το ΣΟΛΩΝ.

            Στο 17’ λεπτό του αγώνος με όμορφη κάθετη πάσα του FRANKLIN βγάζει στη δεξιά μεριά της άμυνας του ΣΟΛΩΝ ο ORELA  και ο  τελευταίος κάνει ένα δυνατό σουτ με τον ΚΟΥΛΟΥΡΗ  να αποκρούει σώζοντας την ισοφάριση.

            Στο 25’ λεπτό του αγώνος με έξοχη πάσα του ΠΕΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ  βγάζει στην αριστερή πλευρά του ΡΟΖΑΚΗ  ο οποίος πλασάρει με τον ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ να αποκρούει εύκολα.

ΓΚΟΛ (1-1)

            Στο 28’ λεπτό του αγώνος ο ALIA  βγάζει μια κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στο ΣΟΛΩΝ βρίσκοντας τον SEDIQ ο οποίος πλασάρει τον ΚΟΥΛΟΥΡΗ  κάνοντας την ισοφάριση για το ΔΙΚΤΥΟ.

            Στο 32’ λεπτό του αγώνα έπειτα από λάθος του ΣΑΡΛΑ (Νο 80 ΣΟΛΩΝ) η μπάλα έρχεται στον ALFRED  ο οποίος κάνει ένα δυνατό σουτ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξιό οριζόντιο δοκάρι του ΚΟΥΛΟΥΡΗ.

            Στο 35’ λεπτό μετά από σέντρα του ΡΟΖΑΚΗ  βρέθηκε αμαρκάριστος ο ΛΑΔΑΚΑΚΟΣ  ο οποίος έπιασε μια κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξιό οριζόντιο δοκάρι του ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.

            Στο 40’ λεπτό εξαιρετικό χτύπημα φάουλ από τον ΠΕΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ  η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ από το τέρμα του ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.

            Στο 43’ λεπτό έπειτα από κάθετη μπαλιά του ΜΠΙΛΙΡΗ  βγήκε σε θέση τετ α τετ ο ΠΕΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ που πλάσαρε με τον τερματοφύλακα του ΔΙΚΤΥΟΥ να αποκρούει.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

            Στο 53’ λεπτό του αγώνος μετά από βαθιά μπαλιά από το χώρο του κέντρου από τον CORALDEN  βγάζει στην αριστερή πλευρά της άμυνας τον ORELA  ο οποίος κάνει ένα πλασαριστώ σουτ με τον ΚΟΥΛΟΥΡΗ να αποκρούει.

            Στο 63’ λεπτό του αγώνος διαγώνια πάσα του ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ  βρίσκει στον κενό χώρο του ΒΛΑΧΑΚΗ  ο οποίος πλασάρει ελάχιστα άουτ.

(ΓΚΟΛ 2-1)

            Στο 64’ λεπτό ανατράπηκε ο ΣΑΡΛΑΣ στη μικρή περιοχή και ο διαιτητής ορθά καταλογίζει το ΠΕΝΑΛΤΥ. Την εσχάτη των ποινών  για την ομάδα του ΣΟΛΩΝ αναλαμβάνει  να εκτελέσει ο ΣΑΡΡΗΣ ο οποίος και ευστοχεί.

(ΓΚΟΛ 2-2)

            Στλ 65’ λεπτό  του αγώνος έπειτα από αδράνεια της άμυνας του ΣΟΛΩΝ βρέθηκε έξω από τη μικρή περιοχή ο ORELA  που έβγαλε όμορφη σέντρα στον ALFRED  ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έγραψε την ισοφάριση για την ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ.

(ΓΚΟΛ 3-2)

            Στο 67’ λεπτό ο ΜΠΙΛΙΡΗΣ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από 30 μέτρα έδωσε το προβάδισμα για την ομάδα των δικηγόρων του ΣΟΛΩΝ.

            Στο 73’ λετπό του αγώνος όμορφη ενέργεια από τον ΤΣΙΡΙΓΟ  και σε συνεργασία με τον ΤΑΛΙΟ δυνατό σουτ από τον ΤΣΙΡΙΓΟ και η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.

(ΓΚΟΛ 3-3)

            Στο 80’ λετπό του αγώνος έπειτα από όμορφη πάσα του  CORALDEN   βγάζει σε θέση  βολής το ALFRED ο οποίος σουτάρει ισαφαρίζοντας για την ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ.

(ΓΚΟΛ 4-3)

            Στο 85’ λεπτό του αγώνος ο ΜΠΙΛΙΡΗΣ  από την αριστερή μεριά του γηπέδου βγάζει μια όμορφη μακρινή μπαλιά στον ΡΟΖΑΚΗ  ο οποίος σουτάρει δυνατά με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του ΔΙΚΤΥΟΥ.

(ΓΚΟΛ 5-3)

            Στο 87’ λεπτό του αγώνος υποδειγματική αντεπίθεση από την ομάδα του ΣΟΛΩΝ με τον ΤΑΛΙΟ να βγάλει στον κενό χώρο του ΜΠΙΛΙΡΗ ο οποίος με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ διευρύνει το σκορ για την ομάδα του ΣΟΛΩΝ.

MVP

ΜΠΙΛΙΡΗΣ

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

ΣΟΛΩΝ : ΜΠΙΛΙΡΗΣ, ΡΟΖΑΚΗΣ, ΛΑΔΑΚΑΚΟΣ

ΔΙΚΤΥΟ : SEDIQ,ALFRED

Δηλώσεις

 
      Σ’ ένα ιστορικό γήπεδο η ομάδα μας συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και με αντίπαλο μια σαφώς πιο νεανική και γυμνασμένη ομάδα έπαιξε έξυπνα και με συνέπεια στο πλάνο του προπονητή της πετυχαίνοντας ένα αποτέλεσμα που ξάφνιασε ακόμα και εμάς. Είναι όμως ένα χαρακτηριστικό παιχνίδι που αποδεικνύει ότι εκτός από φυσικές δυνάμεις μια ομάδα πρέπει να έχει και σωστή τακτική. Έχουμε καινούργιο προπονητή και τέτοια παιχνίδια μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι. Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα και ευχόμαστε καλή συνέχεια χωρίς τραυματισμούς. Τελειώνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι όλη η ομάδα αφιερώνει τη νίκη στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΥΣΑΦΗ που χειρουργήθηκε σήμερα και του ευχόμαστε γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

 

 
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ ΠΑΡΙΣ

ΠΑΙΚΤΗΣ, ΣΟΛΩΝ

ΣΟΛΩΝ

Δοκάρια

Κορνερ

ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ & ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Δοκάρια

Κορνερ

   Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ ωραία και ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι. Πιστεύω ότι δεν παίξαμε τόσο καλά όσο θα έπρεπε. Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να παίξουμε αυτό που ξέρουμε. Καλή συνέχεια στην αντίπαλη ομάδα.

 

 

 
MIKE KOBEE

ΠΑΙΚΤΗΣ, ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ & ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
26 Νοεμβρίου 2018 21:30 Commercial Superleague 2018-2019 5 90'

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Σόλων145Win
Δίκτυο123Loss

Στιγμιότυπα από το παιχνίδι