Σκλαβενίτης

Μπενρουμπή

Άλλος ένας αγώνας που έχει γίνει θεσμός έγινε στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις Παιανίας. Το Super Cup. Ο αγώνας έγινε μεταξύ του Πρωταθλητή της Superleague Σκλαβενίτη και του Κυπελλούχου Μπενρουμπή. Ήταν ένας αγώνας άξιος των ονομάτων και της δυναμικότητας των δυο ομάδων. Είχε τα πάντα, δυνατές φάσεις, δοκάρι, πέναλτι, μονομαχίες σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου και πολλά γκολ.

Το φιλμ του αγώνα

6’ (1-0) Κάθετη πάσα του Στάμου στον Κοτσιαύτη ο οποίος έκανε το κοντρόλ μέσα στην περιοχή πέρασε και τον Τρύφων και με σουτ από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ.

10’ (1-1) Σέντρα το Νομικού από τα δεξιά, κοντρόλ και διαγώνιο σουτ του Κοτζιά από το δεύτερο δοκάρι στην αριστερή γωνία του Μητρούση.

13’ Σουτ του Robbs από τα 20 μέτρα από τον άξονα, πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.

22’ Κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας του Robbs στον Κονδυλιό με τον τελευταίο να κάνει το σουτ από θέση τετ α τετ και τον Μητρούση να διώχνει με υπερένταση με τα πόδια.

34’ Φάση διαρκείας στα καρέ του Μπενρουμπή με τον Κονδυλιό σαν απομηχανής θεός να διώχνει σε κόρνερ πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος.

36’ Εντυπωσιακές εναλλαγές Νομικού και Λιάπη με τον πρώτο να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά στον αμαρκάριστο Ντάρλα μέσα στην περιοχή και τον επιθετικό του Μπενρουμπή να βλέπει τη μπάλα να περνάει κόρνερ ύστερα από την εντυπωσιακή απόκρουση του Μητρούση στο σουτ του.

38’ (2-1) Διαγώνιο σουτ του Στάμου από τη δεξιά γωνία της περιοχής στη δεξιά γωνία του Τρύφωνα.

40’ Ο Στάμος είδε εκτός θέσης τον Τρύφωνα και προσπάθησε από το κέντρο να παραβιάσει την εστία του, όμως η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι στη συνέχεια στο έδαφος με τον τερματοφύλακα του Μπενρουμπή να καταφέρνει να διώξει σε πλάγιο.

43’ Βαθιά μπαλιά στον Ρούσσο από τον Ματσάγγο με τον επιθετικό του Σκλαβενίτη να περνάει στο σπριντ τον προσωπικό του αντίπαλο αλλά ο Τρύφων με έγκαιρη έξοδο, αφού είχε διαβάσει σωστά τη φάση, μπλόκαρε.

50’ (2-2) Εξαιρετική πάσα στην πλάτη της άμυνας από τον Ντάρλα στον Κονδυλιό με τον τελευταίο να μπαίνει στην περιοχή και με ιδανικό σουτ να ξαναφέρνει εκ νέου ισορροπία στο ματς.

60’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στάμου από τα 20 μέτρα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

61’ (3-2) Ο Στάμος απελευθερώθηκε από τον προσωπικό του αντίπαλο και με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε πάλι το προβάδισμα στον Σκλαβενίτη.

72’ (3-3) Λίγο μετά αφού μπήκε αλλαγή, ο Μισαηλίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια.

85’ (4-3) Αντεπίθεση για τον Σκλαβενίτη με τον Στάμο να γίνεται τελικός αποδέκτης να μπαίνει στην περιοχή και να ανατρέπεται. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει εύστοχα ο ίδιος στέλνοντας τη μπάλα στην δεξιά γωνία.

MVP

ΣΤΑΜΟΣ

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: ΠΟΥΛΙΟΣ, ΚΑΤΣΙΑΥΤΗΣ, ΡΟΥΣΣΟΣ

ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ: ΝΤΑΡΛΑΣ, ΚΟΝΔΥΛΙΟΣ, ΚΟΤΖΙΑΣ

Δηλώσεις

Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία. Σήμερα ήταν ένα ματς γιορτή για τη Λίγκα. Θεωρώ πως φέτος το Πρωτάθλημα θα είναι άκρως ανταγωνιστικό. Πάνω από όλα υγεία και να πάνε καλά όλα για όλες τις ομάδες.

Στάμος Νικόλαος

Παίκτης, Σκλαβενίτης

Σκλαβενίτης

Δοκάρια

Κορνερ

Μπενρουμπή

Τελικές Φάσεις

Κορνερ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα Τελικό
22 Οκτωβρίου 2018 16:42 90'
<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Σκλαβενίτης224Win
Μπενρουμπή123Loss
<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Στιγμιότυπα από το παιχνίδι