ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Έξω και από τον δεύτερο της στόχο έμεινε η ομάδα του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας του ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ στα ημιτελικά της διοργάνωσης του κυπέλλου. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στα ίσια για να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό και να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Οι παίκτες του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ και να προηγηθούν στο πρώτο μισάωρο, αλλά οι παίκτες του ΔΙΚΤΥΟΥ απάντησαν άμεσα με δύο μάλιστα σκορ και ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ. Τελικά το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με το αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο στο 2-2. Όσο είχε δυνάμεις η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα διεκδικούσε το γκολ της πρόκρισης, απ’ το 60ο όμως λεπτό και μετά φαίνεται πως ξέμεινε από ενέργεια, με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ με πολλές φυσικές δυνάμεις και να καταφέρει εν τέλει μετά από πολλές χαμένες κλασικές ευκαιρίες να πετύχει το γκολ της πρόκρισης που της έδωσε το εισιτήριο για μία θέση στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου.

Το φιλμ του αγώνα    

11΄ – Πρώτο αξιόλογο σουτ στον αγώνα από τον CISSE από το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα.

16΄ – Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ να ανοίξει το σκορ στον αγώνα. Επίθεση από τα δεξιά με τον ΠΟΥΛΙΟ να βγάζει την παράλληλη με την εστία μπαλιά στον ΣΤΑΜΟ που απ’ την μικρή περιοχή δεν κατάφερε αν και αμαρκάριστος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με τον OREGA να μπλοκάρει.

20΄ – Αντεπίθεση από τα δεξιά απ’ τον BAH SADIO που μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή έβγαλε την μπαλιά αριστερά του στον επερχόμενο BOE  GEORGE, ο οποίος νικήθηκε στο τετ α τετ απ’ τον ΚΟΛΟΝΕΛΟ που απέκρουσε σε κόρνερ.

24΄ – Επίθεση από τα δεξιά απ’ τον ΠΟΥΛΙΟ που έβγαλε την σέντρα στο ύψος του πέναλτι, με τον ΡΟΥΣΣΟ να παίρνει την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει άουτ λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

27΄ – GOAL (0-1)

Κόρνερ από τα δεξιά από τον ΣΤΑΜΟ με τον ΝΙΚΑ να παίρνει στην μικρή περιοχή την καρφωτή κεφαλιά και να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

30΄ – Και πάλι στο προσκήνιο από τα δεξιά η ομάδα του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ με τον πολύ δραστήριο ΠΟΥΛΙΟ να βγάζει για ακόμα μια φορά την σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, με τους παίκτες του ΔΙΚΤΥΟΥ να απομακρύνουν αρχικά και την μπάλα να καταλήγει στον ΣΤΑΜΟ που από το ύψος της μεγάλης περιοχής επιχείρησε το χλιαρό τεχνικό σουτ που μπλόκαρε με σχετική ευκολία στην αριστερή του γωνία ο OREGA.

33΄ – Ο BOUBA την απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή με τον ΚΟΛΟΝΕΛΟ να αποκρούει στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ.

34΄ – GOAL (1-1)

Δυνατό σουτ απ’ τον CISSE έξω απ’ την μεγάλη περιοχή, υποχρέωσε σε δύσκολη απόκρουση τον αντίπαλο γκολκίπερ με την μπάλα στη συνέχεια να μην απομακρύνεται απ’ τους αμυντικούς αλλά να καταλήγει στον επερχόμενο BESSUMAKI που με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του.

37΄ – GOAL (2-1)

Ολική ανατροπή στο παιχνίδι με την ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ να παίρνει κεφάλι στο σκορ. Λάθος της αμυντικής γραμμής του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, με τον ΜΑΓΓΙΝΑ να χάνει την μπάλα απ’ τον BOE GEORGE, που μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή έκανε την κατάλληλη στιγμή την πάσα δεξιά του στον αμαρκάριστο  BESSUMAKI που πλάσαρε τον ΚΟΛΟΝΕΛΟ.

42΄ – GOAL (2-2)

Εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά για τους φιλοξενούμενους, με τον ΒΑΡΔΑ να βγάζει την σέντρα στο ύψος του πέναλτι και τον ΝΙΚΑ να παίρνει για ακόμα μια φορά την κεφαλιά απέναντι στους υψηλόσωμους αντιπάλους του και να ισοφαρίζει για την ομάδα του, νικώντας τον OREGA.

51΄ – Δεύτερο μέρος στο παιχνίδι με τους παίκτες του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ να χάνουν τεράστια ευκαιρία για να προηγηθούν. Εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά με την μπάλα να κατευθύνεται στο δεύτερο δοκάρι στον ΚΛΟΝΤΙ που ελίχτηκε στην μεγάλη περιοχή και πάσαρε στα αριστερά του στον επερχόμενο ΝΙΚΑ που πλάσαρε με την μία, αλλά ο OREGA απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ.  

61΄ – Επίθεση για την ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ με τον BOE GEORGE να επιχειρεί από το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής το δυνατό σουτ και τον ΚΟΛΟΝΕΛΟ να μπλοκάρει σε δύο χρόνους.

68΄ – Και πάλι στο προσκήνιο οι γηπεδούχοι, με τον BOUBA μετά από κοφτή μπαλιά που του έβγαλε ο GORALDEN στην πλάτη της άμυνας να επιχειρεί από τα πλάγια αριστερά απ’ την μικρή περιοχή το σουτ και την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια να απομακρύνεται.

70΄ – Λάθος των αμυντικών του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ που έχασαν την μπάλα έξω απ’ την μεγάλη περιοχή τους, με αποτέλεσμα να την κλέψει ο BOUBA που μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή πλάσαρε ανενόχλητος, με την μπάλα όμως να περνάει άουτ δίπλα απ’ το δεξιό δοκάρι του τερματοφύλακα.

71΄ – Τεράστια χαμένη ευκαιρία και πάλι για την ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ. Ο BOUBA μπήκε στην μεγάλη περιοχή και φθάνοντας απέναντι απ’ τον ΚΟΛΟΝΕΛΟ προκειμένου να σιγουρέψει το γκολ, έκοψε την μπάλα δεξιά του στον επερχόμενο BAH SADIO που πλάσαρε από την μικρή περιοχή αλλά ο ΜΑΓΓΙΝΑΣ πρόλαβε απομακρύνει πριν περάσει η μπάλα την γραμμή της εστίας του.

76΄ – GOAL (3-2)  

Μετά την σωρεία των χαμένων ευκαιριών, ήρθε εν τέλει η δικαίωση για την ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ. Ο BOUBA για ακόμα μια φορά εισήλθε στην αντίπαλη περιοχή από τ’ αριστερά και έκοψε την μπάλα στον  BESSUMAKI που αυτή την φορά δεν αστόχησε και έδωσε το προβάδισμα και την νίκη-πρόκριση στην ομάδα του.

90΄ – Σουτ του ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ μέσα απ’ την μεγάλη περιοχή και από το ύψος του πέναλτι μπλόκαρε σταθερά ο ΚΟΛΟΝΕΛΟΣ στην αριστερή του γωνία.

90+5΄ – Τελευταία ευκαιρία για την ομάδα του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ για να ισοφαρίσει και να πάει το ματς στα πέναλτι. Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον ΣΤΑΜΟ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και λίγο αριστερά, μπλόκαρε ο OREGA σε δύο χρόνους μπροστά απ’ την εστία του δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του για τον μεγάλο τελικό. 

 

 

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Δοκάρια

Κορνερ

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Δοκάρια

Κορνερ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
30 Μαΐου 2019 21:30 Commercial Cup 2018-2019 Κ 90'

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Δίκτυο213Win
Σκλαβενίτης202Loss

Στιγμιότυπα από το παιχνίδι