ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΧΧ

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έπαιξαν ελεύθερα χωρίς το βαθμολογικό άγχος. Το πρώτο μέρος ανήκε στην ομάδα του ΑΝΑΧΧ που όσο οι παίκτες του είχαν δυνάμεις έπαιζαν στα ίσια τους παίκτες του ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, έχοντας μάλιστα την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο και χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ και να προηγηθούν. Απ’ την στιγμή όμως που δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα, καθώς ήταν άτυχοι και σημάδεψαν δύο φορές τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας, η τυπικά γηπεδούχος ομάδα πήρε μέτρα στο γήπεδο ανέβασε την απόδοση της και ευτύχησε να προηγηθεί με ένα γκολ στο τελείωμα του πρώτου ημιχρόνου και να διπλασιάσει το σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου. Με τα δύο αυτά τέρματα σε καίρια σημεία του παιχνιδιού και με την κόπωση να καταβάλει τους τυπικά φιλοξενούμενους ήταν λογικό επακόλουθο να επέλθει η ήττα  και να μην καταφέρουν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο απ’ το συγκεκριμένο παιχνίδι.  

Το φιλμ του αγώνα

6΄ – Πρώτο σουτ στον αγώνα απ’ τον ADEBAYO από πλάγια δεξιά μέσα απ’ την μεγάλη περιοχή με τον ΚΑΛΔΕΛΗ να αποκρούει στην κλειστή του γωνία με τις γροθιές.

14΄ – Στην κόντρα βγήκε η ομάδα του ΑΝΑΧΧ με κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟ που βγήκε μόνος του απέναντι απ’ τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά το τελικό του σουτ ήταν κακό και αδύναμο με την μπάλα να περνάει πολλά μέτρα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

21΄ – Και πάλι στην κόντρα οι φιλοξενούμενοι, με τον ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ να βγάζει κάθετη μπαλιά στην πλάτη των αμυντικών του ΔΙΚΤΥΟΥ στον TAREK που βγήκε απέναντι απ’ τον ROBERT αλλά το πλασέ που επιχείρησε απ’ το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια άουτ.

23΄ – Σέντρα από τα δεξιά από τον ΠΑΤΡΩΝΗ την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι απ’ την μικρή περιοχή ο TAREK,με την μπάλα να περνάει άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

27΄ – Οργανωμένη επίθεση απ’ τους παίκτες του ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, με τον CISSE από τα δεξιά να βγάζει την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και τον ΚΟΒΕΕ να πιάνει την σκαστή καρφωτή κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ δίπλα από το δεξιό κάθετο δοκάρι.

35΄ – Επίθεση για τους παίκτες του ΑΝΑΧΧ από τα αριστερά με την αμυντική γραμμή του ΔΙΚΤΥΟΥ να μην ανταποκρίνεται καλά στην πίεση και τους παίκτες του να απομακρύνουν άτσαλα την μπάλα, που γύρισε προς τα πίσω προς τον τερματοφύλακα τους και τον ROBERT υπό πίεση να μην καταφέρνει να την διώξει, με αποτέλεσμα ο ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ να κάνει την προβολή σημαδεύοντας όμως για ακόμα μια φορά το οριζόντιο δοκάρι αυτή τη φορά.

40΄ – Ατομική ενέργεια του CISSE από τα πλάγια αριστερά που πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ που επιχείρησε πρόλαβε να απομακρύνει πάνω στην γραμμή την μπάλα ο ΛΕΝΗΣ και να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα του.

42΄ – GOAL (1-0)

Και πάλι στο προσκήνιο οι παίκτες του ΔΙΚΤΥΟΥ από τα δεξιά αυτή τη φορά, με τον BESSOUMAKI να βγάζει την παράλληλη με την εστία συρτή μπαλιά και τον ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ με προβολή μέσα απ’ την μικρή περιοχή να κάνει την προβολή, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του, πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

46΄ – GOAL (2-0)

Κόρνερ από τα δεξιά με την μπάλα να χτυπάει στο χέρι του TAREK μέσα στην μεγάλη περιοχή. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο CISSE νικώντας τον ΚΑΛΔΕΛΗ, διπλασιάζοντας το σκορ για την ομάδα του.

54΄ – GOAL (3-0)

Επίθεση για τους γηπεδούχους με τον OREGA έξω απ’ την μεγάλη περιοχή να πιάνει το ωραίο τεχνικό φαλτσαριστό σουτ στέλνοντας την μπάλα στο δεξιό παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα.

60΄ – Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του ΑΝΑΧΧ, με τον ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ από τα δεξιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής να κάνει το δυνατό σουτ, να αποκρούει με τις γροθιές του ο αντίπαλός τερματοφύλακας και τον TAREK να παίρνει το ριμπάουντ στο ύψος του πέναλτι αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ ψηλά πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

67΄ – Και πάλι στο προσκήνιο οι φιλοξενούμενοι από τα δεξιά, να βγαίνει κάθετη μπαλιά στον ΚΑΤΣΑΡΙΔΗ που από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

70΄ – Στην κόντρα οι γηπεδούχοι από τα αριστερά με τον ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ να βγάζει την σέντρα στην αντίπαλη περιοχή στον αμαρκάριστο RAZAQ που και αυτός μιμήθηκε τον αντίπαλο του ΚΑΤΣΑΡΙΔΗ και έστειλε την μπάλα άουτ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

75΄ – Κάθετη μπαλιά απ’ τον RAZAQ από τα αριστερά στην πλάτη της άμυνας στον «ξεχασμένο» στην μεγάλη περιοχή ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ που έκανε απευθείας το γυριστό σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του ΚΑΛΔΕΛΗ.

79΄ – GOAL (4-0)

Σέντρα από τα δεξιά απ’ τον CISSE  στην μεγάλη περιοχή με τον BESSOUMAKI να πιάνει απευθείας το συρτό σουτ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου γκολκίπερ.

85΄ – GOAL (4-1)

Φάουλ από τα πλάγια αριστερά λίγο έξω απ’ την μεγάλη περιοχή για τον ΑΝΑΧΧ, με τον TAREK να αναλαμβάνει την απευθείας εκτέλεση του και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα αφού αυτή «έγλειψε» πρώτα την οριζόντιο δοκό της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει ROBERT.   

 

Δηλώσεις

«Ήταν καλός αγώνας κερδίσαμε, κάναμε και κάποια λάθη, ότι έγινε έγινε, συνεχίζουμε έτσι για τον επόμενο αγώνα μας.»

 

 

 
ROBERT BOGDAN

Παίκτης, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Δοκάρια

Κορνερ

ΑΝΑΧΧ

Δοκάρια

Κορνερ

«Είχαμε μια εξαιρετική σεζόν, παλέψαμε σε όλα τα παιχνίδια και του χρόνου πάμε να το σηκώσουμε.»

 
ΛΕΝΗΣ ΈΚΤΟΡΑΣ

Παίκτης, ΑΝΑΧΧ

Στιγμιότυπα από το παιχνίδι