ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ NIKITES FC

SUI GENERIS

 Ένα  παιχνίδι  σφιχτό με πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και ελάχιστες μπροστά στις δυο εστίες.  Η ομάδα των SUI GENERIS αγωνιζόμενη με αρκετές ελλείψεις παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με μόλις οκτώ ποδοσφαιριστές κατάφερε να νικήσει με δυσκολία την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ οι οποίοι ήταν αξιόμαχοι και πάλεψαν μέχρι τέλους το παιχνίδι. Παρόλα αυτά η ομάδα των SUI GENERIS ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια και έτσι κατάφεραν και πήραν τη νίκη.

Το φιλμ του αγώνα

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 5’ λεπτό  μακρινό σουτ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ  η μπάλα άουτ.

Στο 10’ λεπτό πάσα του ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ από τα αριστερά βρίσκει στο κέντρο της άμυνας τον ΜΠΛΕΤΣΟ ο οποίος σουτάρει με τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ να αποκρούει.

Στο  22’ λεπτό εκτέλεση φάουλ από τον ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ η μπάλα ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ.

Στο 27’ λεπτό σέντρα από τα αριστερά με τον ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ να βρίσκει στο κέντρο της άμυνας και σε θέση βολής του ΜΠΑΜΠΟΥΣΟΥΡΑ που με κεφαλιά δεν κατάφερε να νικήσει τον ΡΟΥΣΣΟ που μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 30’ λεπτό μακρινό δυνατό σουτ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Γ. Μπλοκάρει ο ΡΟΥΣΣΟΣ.

(ΓΚΟΛ 0-1)

Στο 35’ λεπτό μακρινή σέντρα του ΜΥΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ βρίσκει τον ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ που με ωραίο πλασέ ανοίγει το σκορ για την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ.

(ΓΚΟΛ 1-1)

Στο 37’ σουτ από τον ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ η μπάλα βρίσκει στο χέρι του ΜΑΤΣΟΥ στην μικρή περιοχή και ΠΕΝΑΛΤΥ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ΜΠΑΜΠΟΥΣΟΥΡΑΣ ο οποίος σουτάρει και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

 (ΓΚΟΛ 1-2)

Στο 50’ λεπτό αντεπίθεση για την ομάδα των SUI GENERIS με τον ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ να βγάζει μπαλιά στον ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ο οποίος ντριπλάρει και αποφεύγει τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ και δε δυσκολεύεται να διπλασιάσει τα τέρματα για τον ίδιο αλλά και την ομάδα του.

(ΓΚΟΛ 2-2)

Στο 55 λεπτό  οργανωμένη επίθεση για την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ με τον ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΗ να συνδιάζεται με τον ΜΠΑΜΠΟΥΣΟΥΡΑ και τον τελευταίο να βγάζει ωραία σέντρα στην καρδιά της άμυνας και τον ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ με όμορφο πλασέ να ισσοφαρίζει.

Στο 74’ λεπτό πάσα του ΜΠΑΜΠΟΥΣΟΥΡΑ από τα δεξιά στον ΚΑΡΑΔΗΜΟ με τον τελευταίο να πιάνει ένα δυνατό σούτ και τη μπάλα να βρίσκει την οριζόντια δοκό του ΡΟΥΣΣΟΥ.

(ΓΚΟΛ 2-3)

Στο 83’ λεπτό αντεπίθεση για την ομάδα των SUI GENERIS με τον ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ από τα αριστερά να βγάζει πάσα στον ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ που με ωραίο πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 87’ λεπτό ωραία σέντρα του ΜΠΑΜΠΟΥΣΟΥΡΑ βρίσκει τον ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΗ που πλασάρει με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

MVP

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ NIKITES FC : ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΗΣ, ΜΠΑΜΠΟΥΣΟΥΡΑΣ

SUI GENERIS : ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΛΕΤΣΟΣ

Δηλώσεις

 

   Ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι αντίπαλοι στάθηκαν τυχεροί και προηγήθηκαν στο σκορ με εμάς να μην καταφέρνουμε να πάρουμε την νίκη. Καλή συνέχεια στην αντίπαλη ομάδα.

 

 
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΑΙΚΤΗΣ, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ NIKITES FC

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ NIKITES FC

Δοκάρια

Κορνερ

SUI GENERIS

Δοκάρια

Κορνερ

 

   Σήμερα ήταν μια ιστορική στιγμή για την ομάδα μας και ένας σπάνιος ποδοσφαιρικός άθλος. Καταφέραμε όχι μόνο να ολοκληρώσουμε τον αγώνα αλλά και να τον κερδίσουμε. Το έπος που γράψαμε σήμερα αποτελεί highlight για το πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε και την αντίπαλη ομάδα για το δυνατό και δίκαιο αγώνα.

 

 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΑΙΚΤΗΣ, SUI GENERIS

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
6 Δεκεμβρίου 2018 21:30 Commercial League 2018-2019 6 90'

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Παλαίμαχοι Παλλήνης112Loss
Sui Generis123Win

Στιγμιότυπα από το παιχνίδι