Παλαίμαχοι Παλλήνης Νικητές F.C. — Accenture 8 – 1

8 - 1
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
24 Οκτωβρίου 2019 21:30 Commercial Superleague 2019-2020 1 90'

Γήπεδο

Boca Arena
Αμαζονoς, Παλλήνη 153 51

KO KO 15 18 25 35 38 42 45 46 46 46 46 46 46 52 58 58 59 89 FT
Goals
8
1
Assists
0
0
Yellow Cards
1
0
Red Cards
0
0

Άρθρο

Πρώτο ματς στη σεζόν 2019-2020 στο νέο πρωτάθλημα της Commercial League, για την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ F.C. απέναντι στην ομάδα της ACCENTURE. Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με την προσθήκη νέων παικτών, υπερπλήρεις και απέδειξαν με την εμφάνιση τους πως στη φετινή σεζόν έχουν ένα πολύ καλό και ομογενοποιημένο σύνολο που θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει. Συμπαγείς σε όλες τους τις γραμμές με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας πίεσαν απ’ την αρχή τους αντιπάλους τους χωρίς να τους αφήσουν περιθώρια να κάνουν το παιχνίδι τους, με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να γίνουν απειλητικοί μπροστά στην εστία του ΜΙΧΑΗΛ. Κατάφεραν μάλιστα μετά από  κάποιες καλές επιθετικές ενέργειες να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο τέταρτο του αγώνα και να πετύχουν μία ευρεία σε έκταση νίκη με τον δείκτη του σκορ να σταματάει στο 8-1. Εντυπωσιακή λοιπόν εμφάνιση και άνετη επικράτηση για την γηπεδούχο ομάδα με όλους τους παίκτες της να έχουν εξαιρετική απόδοση. Αυτός όμως που ξεχώρισε περισσότερο απ’ τους υπόλοιπους  ήταν το νέο απόκτημα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ, ο ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ, που έκανε την διαφορά στην επιθετική τους γραμμή με την ικανότητα του στο σκοράρισμα, καθώς πέτυχε τα τέσσερα από τα οκτώ γκολ της ομάδας του.

Το φιλμ του αγώνα

2΄ – Πίεση των γηπεδούχων απ’ την αρχή του παιχνιδιού ψηλά, ανάγκασε τον ΤΣΕΤΣΟ να γυρίσει βεβιασμένα την μπάλα προς την εστία του τερματοφύλακα του χωρίς όμως να έχει δει ότι ο τελευταίος ήταν έξω από τα γκολπόστ του, με αποτέλεσμα την τελευταία στιγμή να προλάβει ο ΜΙΧΑΗΛ να την απομακρύνει πριν περάσει τη γραμμή.

7΄ – Στην κόντρα η ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ από τα αριστερά με τον ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ να πλασάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και την μπάλα να περνάει άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα.

9΄ – Και πάλι στην επίθεση οι γηπεδούχοι από τα αριστερά, με βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων στον ΓΚΟΥΣΤΗ που από το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής πλάσαρε με τον ΜΙΧΑΗΛ να αποκρούει σε κόρνερ.

14΄ – Στην επίθεση για πρώτη φορά οι παίκτες της ACCENTURE με κοφτή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ, με τον ΝΤΟΤΣΙΚΑ να σουτάρει δυνατά από το ύψος της μεγάλης περιοχής και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του ΔΡΑΝΔΑΚΗ.

15΄ – GOAL (1-0)

Ανατροπή του ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ από το ΜΙΧΑΗΛ μέσα στην μεγάλη περιοχή και πέναλτι που εκτελέστηκε εύστοχα από τον ΚΑΡΝΑΒΙΑ, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

18΄ GOAL (2-0)

Εξαιρετική προσπάθεια του ΚΑΒΟΥΡΙΔΗ από τα δεξιά που την κατάλληλη στιγμή έβγαλε την κοφτή μπαλιά στον ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ με τον τελευταίο να πετάγεται στην πλάτη των αμυντικών της φιλοξενούμενης ομάδας και να νικάει τον αντίπαλο γκολκίπερ στο τετ α τετ, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων.

25΄ – GOAL (2-1)

Αντίδραση από τους παίκτες της ACCENTURE μετά από βαθιά μπαλιά από τον χώρο της μεσαίας γραμμής πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας των αντιπάλων ο ΜΑΡΙΣΤΑΝΟΓΛΟΥ που προλαβαίνοντας την έξοδο του ΔΡΑΝΔΑΚΗ σκόραρε από το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής.

27΄ – Νέα επιθετική ενέργεια από τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας με τον ΜΗΤΡΟΥ να επιχειρεί το δυνατό σουτ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή, υποχρεώνοντας τον ΔΡΑΝΔΑΚΗ σε δύσκολη απόκρουση με τις γροθιές του στην δεξιά του γωνία.

38΄ – GOAL (3-1)

Επέλαση του ΚΑΒΟΥΡΙΔΗ από τα δεξιά, διέσχισε όλη την πλευρά μπήκε στην μεγάλη περιοχή από τα πλάγια και την κατάλληλη στιγμή έκοψε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι στο επερχόμενο ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ        που πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του.

42΄ – GOAL (4-1)

Και πάλι στην επίθεση η ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ από τα δεξιά με τον ΓΚΟΥΣΤΗ να βγάζει την βαθιά μπαλιά στην απέναντι πλευρά του γηπέδου στον ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ που μπήκε από τα αριστερά στην μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων και πλάσαρε τον ΜΙΧΑΗΛ, πετυχαίνοντας το τρίτο του προσωπικό γκολ και το τέταρτο της ομάδας του.

45΄ – GOAL (5-1)

Μετά απ’ τις επελάσεις του από τα δεξιά, ο ΚΑΒΟΥΡΙΔΗΣ αυτή την φορά βρέθηκε ξεχασμένος έξω και δεξιά από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων και πιάνοντας το δυνατό ξερό μονοκόμματο διαγώνιο σουτ  έστειλε την μπάλα στην απέναντι πλευρά της εστίας του ΜΙΧΑΗΛ.

52΄ – GOAL (6-1)

Βαθιά μπαλιά αριστερά στην μεγάλη περιοχή της ACCENTURE στον ΚΟΣΚΟΛΟ που πάσαρε στο ύψος του πέναλτι στον ΓΚΟΥΣΤΗ ο οποίος με την σειρά του έσπασε ακόμα πιο δεξιά την μπάλα στον ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ που πλάσαρε με επιτυχία τον τερματοφύλακα.

59΄ – GOAL (7-1)

Μονοκόμματο ευθύβολο σουτ από το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής από τον ΜΠΟΡΟΔΗΜΟ με την μπάλα να χτυπάει αρχικά στο δεξιό δοκάρι του ΜΙΧΑΗΛ και στην συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του.

89΄ – GOAL (8-1)

Τελευταία επιθετική ενέργεια στον αγώνα με τον ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ν. να κάνει την επέλαση από τα δεξιά να γυρίζει την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής στον ΓΚΟΥΣΤΗ που με την σειρά του με τακουνάκι πάσαρε στον ΜΠΑΣΙΝΑ που από το πέναλτι με δυνατό σουτ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στην μεγάλη νίκη της ομάδας του.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΙΟΣΣΕΣ Διονύσιος, Προπονητής ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ F.C.

«Καταρχήν εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ’ όλα. Μια νέα ομάδα, εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι, πολύ ανανεωμένη η ομάδα μας φέτος, πολύ καλό κλίμα, πολύ καλά παιδιά. Εύχομαι τα παιχνίδια όλα να γίνονται έτσι, μ’ αυτό τον τρόπο. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, στους διοργανωτές και ελπίζουμε η χρονιά να κυλίσει πάρα πολύ καλά.»

ΝΤΙΝΟΣ Μάριος, Παίκτης ACCENTURE

«Τα παιδιά ήταν καλύτερα σήμερα, όλες οι φάσεις τους βγήκαν σε γκολ. Εμείς πιστεύω δουλέψαμε καλά στο γήπεδο,  παρ’ όλο που το αποτέλεσμα δεν το δείχνει. Εντάξει πρώτη αγωνιστική, πρέπει να βρούμε τα πατήματα μας να συνεχίσουμε.»

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Παλαίμαχοι Παλλήνης538Win
Accenture101Loss