ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 2018

ΝΕΜΕΣΙΣ

Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και με συνεχή χιονόπτωση διεξήχθη ο αγώνας στο ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ένα όμορφο παιχνίδι και σε γενικές γραμμές τα κατάφεραν. Ο τελικός νικητής ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επικράτησε δίκαια.
Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο 10’ λεπτό μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ για την ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝ η μπάλα φτάνει στον ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ που πλασάρει άουτ.
Στο 14’ λεπτό πάσα από το χώρο του κέντρου από τον ΚΑΪΤΑΤΖΗ βρίσκει στον κενό χώρο τον ΛΕΩΝ που από καλή θέση σουτάρει με τη μπάλα να περνάει άουτ.
(ΓΚΟΛ 1-0)
Στο 25’ λεπτό όμορφη πάσα από τον ΞΕΝΑΚΗ βρίσκει στον κενό χώρο τον ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ ο οποίος με ωραίο πλασαριστό σουτ ανοίγει το σκορ για την ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝ.
(ΓΚΟΛ 1-1)
Στο 33’ λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ από τον ΚΟΥΡΒΑ η μπάλα περνάει στη μεγάλη περιοχή στον ΚΑΡΒΕΛΑ ο οποίος ανετράπη από τον ΜΠΕΛΙΤΣΗ και πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ με τη μπάλα στα δίχτυα και ισοφάριση για την ομάδα της ΝΕΜΕΣΙΣ.
(ΓΚΟΛ 2-1)
Στο 37’ λεπτό μετά από αλλεπάλληλα λάθη των αμυντικών και κόντρες της ΝΕΜΕΣΙΣ, η μπάλα φτάνει στον ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ που με κοντινό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του ΖΕΡΒΟΥ.
Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
(ΓΚΟΛ 3-1)
Στο 60’ λεπτό μετα από σέντρα του ΒΑΓΓΕΡ η μπάλα έρχεται στον ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ που με όμορφο πλασέ κάνει χατ-τρικ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του ΖΕΡΒΟΥ.
Στο 72’ λεπτό εκτέλεση κόρνερ από τον ΒΑΓΓΕΡ με τη μπάλα να φτάνει στον ΚΟΥΛΗ που επιχειρεί ένα σουτ με τον ΖΕΡΒΟ να αποκρούει.

Δηλώσεις

Από την αρχή μπήκαμε πολύ δυνατά στο ματς θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη με πολύ σωστή τεχνική από τον προπονητή όλη η ομάδα σήμερα ήταν εξαιρετική και δικαίως πήραμε μια εύκολη νίκη. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ΥΓΕΙΑ σε όλους.

Γιάννης Μπελίτσης

Παίκτης, ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 2018

ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 2018

Δοκάρια

Κορνερ

NEMESIS FC

Δοκάρια

Κορνερ

Σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και με χιονόπτωση η ομάδα δεν μπόρεσε να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο δεν καταφέραμε να βρούμε το ρυθμό μας με αποτέλεσμα να έρθει αυτή η ήττα . Εύχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ΥΓΕΙΑ σε όλους.

Γιώργος Σταθάκος

Παίκτης, NEMESIS FC

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
15 Ιανουαρίου 2019 21:50 Commercial League 2018-2019 8 90'

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Απόλλων Γαλατσίου213Win
Νέμεσις101Loss

Στιγμιότυπα από το παιχνίδι