ΝΕΜΕΣΙΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ Π.

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ

 

17΄  Πρώτη αξιόλογη επιθετική προσπάθεια για τους γηπεδούχους, με τον ΚΟΥΡΒΑ από τα αριστερά  βγάζει την σέντρα στον ΠΑΠΑΔΑΚΗ ο δεύτερος πιάνει την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι.

 

 23′ Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να πιέζουν και προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες με τον ΔΟΥΣΗ σε μια γρήγορη αντεπίθεση πασάρει στον ΖΑΖΙΟ όπου το σουτ του θα περάσει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του ΖΕΡΒΟΥ.

 

37΄ –  Υποδειγματική εκτέλεση φάουλ του ΔΟΥΣΗ δημιουργεί μια νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους και αναγκάζει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούσει δύσκολα την μπάλα.

 

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

 

56΄– Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά για την ομάδα του ΤΟΞΟΤΗ και ύστερα από μια οργανωμένη επιθετική προσπάθεια το σουτ του ΓΑΖΕΛΙΔΗ θα περάσει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

 

63΄ – GOAL (1-0)

– Οι γηπεδούχοι θα πετύχουν πρώτοι γκολ ύστερα από την σέντρα  του ΣΑΣΣΑΡΗ ο ΚΟΥΡΒΑΣ με ωραία προσωπική προσπάθεια θα περάσει τους αμυντικούς και το σουτ του θα νικήσει τον τερματοφύλακα. 

 

69΄ – GOAL (1-1)  

– Ο ΚΛΕΙΔΑΣ για τους φιλοξενούμενους θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια πετυχαίνοντας γκολ κάνοντας ένα δύσκολο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή. 

 

73΄ – GOAL (2-1)

– Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ θα εκμεταλλευτεί το λάθος των αμυντικών του ΤΟΞΟΤΗ και με ένα ωραίο σουτ θα σκοράρει για την ομάδα του.

 

90΄ – GOAL (2-2)

– Ο ΚΛΕΙΔΑΣ θα σεντράρει απο τα δεξιά η μπάλα θα καταλήξει στον ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ο οποίος  με ένα δυνατό σουτ θα ισοφαρίσει και θα δώσει στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.

 

 

 

 

Δηλώσεις

 

 

 

 

ΝΕΜΕΣΙΣ

Κορνερ

ΤΟΞΟΤΗΣ Π.

Κορνερ

 

 

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
10 Δεκεμβρίου 2018 21:30 Commercial League 2018-2019 7 90'

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Νέμεσις022Draw
Τοξότης Πέυκης022Draw

Στιγμιότυπα από το παιχνίδι