ΝΕΜΕΣΙΣ

ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 2018

Σ’ ένα ματς για την 17η αγωνιστική της Commercial League που διεξήχθη στο γήπεδο της ΑΡΕΝΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ, η φιλοξενούμενη ομάδα επέβαλε απ’ την αρχή το ρυθμό της και κυριάρχησε των αντιπάλων της. Αποτέλεσμα ήταν να πετύχει πέντε τέρματα και να πάρει μια εύκολη νίκη. Το τελικό 5-2 αντικατοπτρίζει απόλυτα την διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και θα μπορούσε να είχε πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις εάν οι παίκτες του ΝΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ 2018 ήταν πιο συγκεντρωμένοι στο τελείωμα των επιθέσεων που δημιούργησαν. Η ΝΕΜΕΣΙΣ παρατάχθηκε με πολλές απουσίες και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να κοντράρει τους αντιπάλους της, οπότε το τελικό σκορ και η ήττα ήταν το φυσιολογικό επακόλουθο.

Το φιλμ του αγώνα

19΄ – GOAL (0-1)

Εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά για την ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ με τον ΚΑΡΑΒΕΛΑ να πραγματοποιεί κακή έξοδο και να μην καταφέρνει να απομακρύνει την μπάλα, η οποία κατέληξε στο δεύτερο δοκάρι στον ΜΠΕΛΙΤΣΗ που έκανε απευθείας το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

21΄ –  Προσπάθεια για αντίδραση από τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας, με τον ΚΟΛΛΑ από πλάγια δεξιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής να επιχειρεί το δυνατό σουτ και την μπάλα να περνάει άουτ δίπλα απ’ το αριστερό δοκάρι.

23΄ –  GOAL (0-2)

Στην κόντρα βγήκαν οι παίκτες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, με τον ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας της ΝΕΜΕΣΙΣ από τα δεξιά και φθάνοντας στο ύψος της μεγάλης περιοχής να γυρίζει παράλληλα με την εστία στον επερχόμενο ΖΩΡΑ που με ωραίο συρτό σουτ νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ.

27΄ – GOAL (1-2)

Βαθιά μπαλιά από τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας προς την αντίπαλη περιοχή με τον ΜΠΕΛΙΤΣΗ να ελέγχει την φάση, αλλά πιεζόμενος από τον ΠΑΤΡΙΝΟ γύρισε βεβιασμένα και χλιαρά την μπάλα προς τον τερματοφύλακα του με τον τελευταίο να την κλέβει και ανενόχλητος να πλασάρει τον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ μειώνοντας για την ομάδα του.

30΄ – GOAL (1-3)

Άμεση αντίδραση από την φιλοξενούμενη ομάδα με τον ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ για ακόμα μια φορά να εκμεταλλεύεται την ταχύτητα του, να βγαίνει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και βρισκόμενος απέναντι από τον ΚΑΡΑΒΕΛΑ να τον «κεραυνοβολεί» στέλνοντας την μπάλα για ακόμα μια φορά στα δίχτυα του.

40΄ – Στην επίθεση και πάλι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ από τα δεξιά, με τον ΖΩΡΑ να βγάζει την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, τον ΚΑΡΑΒΕΛΑ να μην καταφέρνει να απομακρύνει την μπάλα με αποτέλεσμα να καταλήξει αυτή στον ΚΑΪΤΑΤΖΗ που πλάσαρε τον αντίπαλο γκολκίπερ και τον τελευταίο να αποκρούει με τα πόδια στην κλειστή του γωνία.

43΄ – Επέλαση του ΚΟΛΛΑ από τα πλάγια δεξιά, που ενήργησε το σλάλομ εισήλθε στην μεγάλη περιοχή έφτασε έως το ύψος της εστίας αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα καθώς ο ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟΣ αν και πεσμένος κατάφερε να απομακρύνει με τα πόδια.

50΄ – Μεγάλη χαμένη ευκαιρία απ’ τον νεοεισερχόμενο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗ. Κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στα πλάγια δεξιά στον ΖΩΡΑ που έβγαλε την σέντρα στον ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗ που από το ύψος του πέναλτι επιχείρησε να πλασάρει τον ΚΑΡΑΒΕΛΑ, αλλά το τελείωμα του ήταν χλιαρό με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μπλοκάρει σταθερά.

56΄ – GOAL (1-4)

Νέα επίθεση για την ομάδα του ΝΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ και πάλι με τον ΖΩΡΑ, που ήταν πολύ δραστήριος, να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας από τα δεξιά να γυρίζει παράλληλα με την εστία στον επερχόμενο ΛΑΓΙΟ που με προβολή στην μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

65΄ – GOAL (1-5)

Όλο το παιχνίδι των φιλοξενούμενων περνούσε από τα πόδια του ΖΩΡΑ που για ακόμα μια φορά με την εκπληκτική του μπαλιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας έβγαλε σε ιδανική θέση τον ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗ που από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεξιά «κεραυνοβόλησε» με φοβερό σουτ τον ΚΑΡΑΒΕΛΑ, στέλνοντας την μπάλα στο δεξιό του «παραθυράκι».

70΄ – GOAL (2-5)

Λάθος στην αμυντική γραμμή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, με τον ΛΕΩΝ να χάνει την μπάλα στην μεγάλη περιοχή απ’ τον ΚΟΛΛΑ που πλάσαρε με επιτυχία τον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ, μειώνοντας για την ομάδα του και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του αγώνα.

 

 

ΝΕΜΕΣΙΣ

Δοκάρια

Κορνερ

ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 2018

Δοκάρια

Κορνερ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
20 Μαΐου 2019 21:30 Commercial League 2018-2019 17 90'

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Νέμεσις112Loss
Απόλλων Γαλατσίου325Win

Στιγμιότυπα από το παιχνίδι