Νέος Απόλλων 2018 — Cosmote e-Value 6-3

6 - 3
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
11 Φεβρουαρίου 2020 21:30 Commercial Superleague 2019-2020 13 90'

Γήπεδο

Boca Arena
Αμαζονoς, Παλλήνη 153 51

KO KO 12 15 32 42 46 48 51 52 54 66 73 82 85 88 90 FT

Άρθρο

Εκπληκτικό παιχνίδι μέσα σε καθαρά αθλητικά πλαίσια διεξήχθη στο γήπεδο Boca Arena της Παλλήνης, ανάμεσα στον ΝΕΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ 2018 και στην COSMOTE E-VALUE. Το ματς είχε πολλά γκολ και χαμένες ευκαιρίες, με διακυμάνσεις στο σκορ και τελικά ευρεία νίκη με ανατροπή μάλιστα για την ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν με 1-2 στο πρώτο μέρος όμως στο δεύτερο μπήκαν τελείως μεταμορφωμένοι πίεσαν τους αντιπάλους τους και έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ που πέτυχε τρία τέρματα κατάφεραν να νικήσουν τους αντιπάλους τους με τον δείκτη του σκορ να γράφει το τελικό 6-3. Η ευρεία βέβαια διαφορά δεν δείχνει την ακριβή εικόνα του παιχνιδιού, καθώς η νίκη επετεύχθη αρκετά δύσκολα και το σκορ πήρε διαστάσεις στο τελευταίο πεντάλεπτο που οι φιλοξενούμενοι που ήταν ιδιαίτερα μαχητικοί είχαν βγει όλοι μπροστά προκειμένου να ισοφαρίσουν, αφού το αποτέλεσμα στο  85ο λεπτό είχε διαμορφωθεί στο  4-3. Εν τέλει στην κόντρα οι παίκτες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ βρήκαν τους διαδρόμους και κατάφεραν να σημειώσουν άλλα δύο γκολ με τον ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ και να μην καρδιοχτυπήσουν στα τελευταία λεπτά.

Το φιλμ του αγώνα

5΄ – Εκτέλεση κόρνερ από τον ΜΠΕΡΤΣΟ που έστειλε την μπάλα στην καρδιά της μεγάλης περιοχής στον ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, που από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ.

12΄ – GOAL (1-0)

Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ θα εκμεταλλευτεί το λάθος των παικτών της COSMOTE στο χώρο του κέντρου θα πασάρει στον ταχύτατο ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ που έξω απ’ την μεγάλη περιοχή του ΚΑΤΩΠΟΔΗ και δεξιά θα επιχειρήσει το συρτό διαγώνιο σουτ στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία του, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

15΄ – GOAL (1-1)

Άμεση αντίδραση για τους φιλοξενούμενους, με τον ΜΠΕΡΤΣΟ να επιτίθεται από τα δεξιά να περνάει έναν αντίπαλο του να μπαίνει στην μεγάλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή να πασάρει παράλληλα στον ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ που απ’ την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.

20΄ – Βαθιά μπαλιά από τον ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ στον ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ που μέσα στην μεγάλη περιοχή σούταρε, με τον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ όμως να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να μπλοκάρει.

23΄ – Φάουλ για τους γηπεδούχους από τα αριστερά με τον ΕΥΘΥΜΙΟΥ να γεμίζει στην αντίπαλη περιοχή και τον ΜΠΕΛΙΤΣΗ να παίρνει την κεφαλιά με την μπάλα όμως να καταλήγει στην αγκαλιά του ΚΑΤΩΠΟΔΗ.

34΄ – Ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους παίκτες της  COSMOTE με τον ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ από τα δεξιά να βγάζει την συρτή μπαλιά παράλληλα με την εστία και τον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή μπροστά από τον αμαρκάριστο ΓΚΙΚΑ να αλλάξει την φορά της μπάλας και να γλιτώσει την παραβίαση της εστίας του.

42΄ –  GOAL (1-2)

Εκτέλεση κόρνερ για τους φιλοξενούμενους με τον ΜΠΕΡΤΣΟ από τα δεξιά και τον ΓΚΙΚΑ από το ύψος της μικρής περιοχής να παίρνει την καρφωτή κεφαλιά με την μπάλα να χτυπάει αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι, στην συνέχεια στην πλάτη του ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟΥ και τελικά να περνάει την γραμμή της εστίας του και να καταλήγει στα δίχτυα του.

44΄ – Βαθιά μπαλιά από τον ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ της COSMOTE στην πλάτη της άμυνας των αντιπάλων με τον ΜΠΕΡΤΣΟ να παίρνει την μπάλα και να επιχειρεί το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον αντίπαλο γκολκίπερ να μπλοκάρει σταθερά.

48΄ – GOAL (2-2)

Τραγικό λάθος της αμυντικής γραμμής των φιλοξενούμενων με τον ΡΙΖΟ που είχε προωθηθεί να παίρνει την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και να πλασάρει με επιτυχία τον ΚΑΤΩΠΟΔΗ, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του.

52΄ –  GOAL (3-2)

Ολική ανατροπή στο ματς, με τους παίκτες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να πετυχαίνουν τρίτο τέρμα και να παίρνουν το προβάδισμα. Βαθιά μπαλιά από τον ΠΑΝΟΥΣΗ στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας με τον ΖΩΡΑ στο ύψος της μεγάλης περιοχής να τσιμπάει την μπάλα προλαβαίνοντας την έξοδο του τερματοφύλακα και σε κενή εστία πλέον να την στέλνει στα δίχτυα.

58΄ – Εκτέλεση κόρνερ από τον ΕΥΘΥΜΙΟΥ με την μπάλα να χτυπάει στον ΔΙΩΧΝΟ και να κατευθύνεται προς τα δίχτυα του ΚΑΤΩΠΟΔΗ που την τελευταία στιγμή και πριν περάσει την γραμμή κατάφερε να την μπλοκάρει.

65΄ – Φάουλ για την COSMOTE μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, με τον ΜΠΕΡΤΣΟ να εκτελεί και να γεμίζει στην αντίπαλη περιοχή με την μπάλα αφού χτύπησε στον ΜΠΕΛΙΤΣΗ να περνάει σε κόρνερ δίπλα από το δεξιό δοκάρι του ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.

73΄ –  GOAL (4-2)

Κερδισμένο φάουλ για τους γηπεδούχους σε πολύ καλό σημείο, λίγο έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και αριστερά. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα.

75΄ – Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με τον ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ να επιχειρεί το δυνατό σουτ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟΥ και στην συνέχεια να απομακρύνουν οι αμυντικοί.

80΄ – Στην επίθεση οι παίκτες της  COSMOTE με τον ΜΠΕΡΤΣΟ να βγάζει την κάθετη μπαλιά στον ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ που σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον αντίπαλο γκολκίπερ να αποκρούει σε κόρνερ.

83΄ – Κερδισμένο φάουλ για τους φιλοξενούμενους στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, με τον ΜΠΕΡΤΣΟ να εκτελεί απευθείας και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και πάλι να αποκρούει σε κόρνερ.

85΄ – GOAL (4-3)

Η πίεση από τους παίκτες της COSMOTE απέδωσε καρπούς, δίνοντας  νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Εκτέλεση κόρνερ απ’ τον ΜΠΕΡΤΣΟ με τον ΓΚΙΚΑ να γίνεται κάτοχος της μπάλας μέσα στην μεγάλη περιοχή και αριστερά και να πλασάρει με επιτυχία τον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ, μειώνοντας τη διαφορά στο σκορ για την ομάδα του στο ένα γκολ.

88΄ – GOAL (5-3)

Ο ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑΣ εκμεταλλεύεται το λάθος των φιλοξενούμενων που είχαν βγει όλοι μπροστά για την ισοφάριση με αποτέλεσμα να πάρει την μπάλα να φύγει στην κόντρα και βρισκόμενος τετ α τετ απέναντι απ’ τον ΚΑΤΩΠΟΔΗ να τον πλάσαρε με αριστουργηματική λόμπα, βάζοντας τέλος στις ελπίδες  των αντιπάλων.

90΄ –  GOAL (6-3)

Το κερασάκι στην τούρτα και πάλι από τον ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ που μετά από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα πέτυχε σε άδεια εστία το έκτο γκολ της ομάδας του και το τρίτο του προσωπικό.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑΣ Δημοσθένης, Παίκτης ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 2018

SAMSUNG CAMERA PICTURES

«Ένα δύσκολο παιχνίδι με πολύ αέρα, δυσκολευτήκαμε λίγο στην αρχή, αλλά τελικά πήραμε το ματς με λίγη περισσότερη δυσκολία. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε και στο τέλος βάλαμε δύο γκολ και κερδίσαμε το παιχνίδι. Καλή συνέχεια στα παιδιά, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.»

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Άγγελος, Παίκτης COSMOTE E-VALUE

SAMSUNG CAMERA PICTURES

«Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό στην αρχή, μπήκαν δυναμικά και οι δύο ομάδες, αλλά η δική μας ομάδα θα μπορούσα να πω ότι μπήκε πιο δυναμικά. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο νωχελικά, έκανα και εγώ ένα σημαντικό λάθος και εκεί έπεσε η ψυχολογία της ομάδας. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και καλή συνέχεια.»

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Απόλλων Γαλατσίου156Win
Cosmote e-value213Loss