Νέος Απόλλων 2018 — Δίκτυο Μεταναστών & Προσφύγων

2 - 4
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
15 Ιανουαρίου 2020 21:15 Commercial Superleague 2019-2020 9 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 15 20 46 51 53 56 60 61 62 65 65 66 82 83 85 87 FT

Άρθρο

Στο γήπεδο της Παιανίας και σε αγώνα για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Commercial βρέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες των ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην επικράτηση με τελικό σκορ 2-4 ύστερα από ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ένα ημίχρονο καθολικής υπεροχής για τους δύο αντιπάλους με τον Απόλλων να είναι η ομάδα που μπήκε πολύ δυνατά στο ξεκίνημα, πρόλαβε και πέτυχε δύο τέρματα μέχρι το εικοστό λεπτό  και με τις γραμμές του πολύ κοντά δεν επέτρεψε καθόλου στο Δίκτυο να δημιουργήσει ουσιαστικές προϋποθέσεις για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Στην επανάληψη όμως το σκηνικό άλλαξε άρδην. Τα ανεξάντλητα τρεξίματα της ομάδας του προσφυγικού ανάγκασαν τους τυπικά γηπεδούχους σε οπισθοχώρηση στο μισό γήπεδο. Και όταν η ομάδα του coach Φλαμπουράρη έχει πολλή ώρα τη μπάλα στα πόδια συνήθως εξαργυρώνει αυτήν την κατοχή. Τέσσερα τέρματα, (και δύο χαμένα πέναλτι) ήταν ο απολογισμός στο δεύτερο ημίχρονο, μια επίδοση που οδήγησε τους φιλοξενούμενους στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα φτάνοντας τους 14 πόντους. Η ομάδα του Ξενάκη πάντως δεν πούλησε φτηνά το τομάρι της αφού μέχρι το 82ο λεπτό είχε ακόμη το προβάδισμα στο σκορ, πλήρωσε όμως στο τέλος ένα κακό αμυντικά επτάλεπτο σε συνδυασμό με την κούραση που είχε αρχίσει να βγαίνει.

 

Το φιλμ του αγώνα

3΄- Φάουλ σε καλό σημείο για το Δίκτυο με τον Cisse στην εκτέλεση να περνάει τη μπάλα πάνω από το τείχος, ο Αλευρόπουλος είναι εκεί και θα μπλοκάρει.

14΄- Ο Κούλης θα κλέψει στο χώρο της μεσαίας γραμμής και θα μεταβιβάσει δεξιότερα στον Καϊτατζή που παίρνει μέτρα και δοκιμάζει και ένα μακρινό σουτ, λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας.

15΄- GOAL ( 1-0)

Η κάθετη μεταβίβαση του Ευθυμίου βγάζει τον Καϊτατζή απέναντι από τον Ernest Nemfo τον οποίο και θα νικήσει σκάβοντας υπέροχα τη μπάλα πάνω από τον Καμερουνέζο γκολκίπερ.

20΄- GOAL ( 2-0)

Ένα βαθύ γέμισμα και μια κακή εκτίμηση του Stephane Djiena δίνει την κατοχή στον Καϊτατζή που ξαναβγαίνει μόνος απέναντι στον Ernest Nemfo , αυτή τη φορά για σιγουριά δεν τελειώνει μόνος του τη φάση, γυρίζει αριστερά στον επερχόμενο Λάγιο που δεν θα δυσκολευτεί από πολύ πλεονεκτική θέση να πετάξει τη μπάλα στο βάθος της εστίας.

26΄- Κερδίζει μια – δυο κόντρες έξω από την αντίπαλη περιοχή ο Alpha Oumar όμως το συρτό δεξί σουτ που επιχειρεί είναι χλιαρό και δεν ανησυχεί τον Αλευρόπουλο.

31΄- Ο Καϊτατζής για τον Απόλλωνα δοκιμάζει να απειλήσει με ένα μακρινό βολέ που σκάει μπροστά από τον Ernest Nemfo και πάει να τον ξεγελάσει όμως με διπλή προσπάθεια καταφέρνει να συγκρατήσει τη μπάλα.

37΄-  Ο Κούλης έχει τη μπάλα στην κατοχή του και δοκιμάζει ένα ξαφνικό σουτ που αιφνιδιάζει τους πάντες , φεύγει όμως ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

 

44΄- Ευκαιρία για το Δίκτυο με τον William Orega να δοκιμάζει ένα πολύ δυνατό σουτ από αρκετά μακρινή απόσταση που περνάει δίπλα από τη συμβολή των δοκών.

48΄-   Ο Alpha Oumar ελίσσεται και ανατρέπεται μέσα στην αντίπαλη περιοχή, πέναλτι για τους φιλοξενούμενους με τον Cisse να στέκεται στα 11 βήματα όμως η εκτέλεση δεν είναι καλή και η μπάλα φεύγει ψηλά !

57΄- Γρήγορη αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους με τον Diallo να σουτάρει πάρα πολύ δυνατά, η μπάλα ευτυχώς για τον Αλευρόπουλο πάει στο κέντρο της εστίας όπου και θα τη μπλοκάρει.

58΄-  Ο Ευθυμίου στην άλλη άκρη του γηπέδου πατάει περιοχή και εκτελεί στη διαγώνιο, θα πέσει σωστά αυτή τη φορά ο Ernest Nemfo και θα μαζέψει.

64΄- Σε μικρό χώρο κρύβει τη μπάλα το Δίκτυο με τον Diallo να είναι αυτός που πάει να τελειώσει τη φάση, ο Μπελίτσης θα γλιστρήσει και το προτεταμένο χέρι του θα ανακόψει την πορεία της μπάλας. Δεύτερο πέναλτι εις βάρος του Απόλλων Γαλατσίου.

65΄– GOAL ( 2-1)

Ο William Orega αυτή τη φορά στέκεται απέναντι από τον Αλευρόπουλο που αν και έκανε επαφή με τη μπάλα δεν μπόρεσε να γλιτώσει τη μείωση του σκορ.

73΄- Πιέζει πάρα πολύ το Δίκτυο σε αυτό το σημείο στο μισό γήπεδο το ματς και από άλλο ένα σουτ του Cisse στο ύψος της περιοχής η μπάλα θα σταματήσει στο χέρι του Αναγνωστόπουλου! Ξανά στα 11 μέτρα παίκτης της ομάδας του Φλαμπουράρη. Ο William Orega που είχε ευστοχήσει νωρίτερα αυτή τη φορά μιμείται τον Cisse στην πρώτη εκτέλεση και στέλνει τη μπάλα αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι !

75΄- Όλοι περιμένουν πάσα από τον Κobee όμως αυτός βλέπει τη δεξιά γωνία της εστίας, με το ένα χέρι την τελευταία στιγμή θα πέσει ο Αλευρόπουλος και θα παραχωρήσει κόρνερ.

77΄- Σπουδαία επέμβαση του Αλευρόπουλου σε καρφωτή καφαλιά του Bah. Κρατάει το 2-1 εδώ  ο τερματοφύλακας της ομάδας του Γαλατσίου.

79΄- Κάτω από τη μεσαία γραμμή μετά από ώρα ο Απόλλων με τον Μοναστηριώτη να επιχειρεί να σκάψει πάνω από τον Ernest Nemfo , το καταφέρνει εν μέρει όμως η μπάλα θα του φύγει λίγο πιο αριστερά από την εστία.

80΄- Μια απίστευτη ευκαιρία σπαταλάει ο Camara όταν μετά από σέντρα ακριβείας του William Orega και με τον Αλευρόπουλο εξουδετερωμένο δεν μπορεί προ κενής εστίας να σημαδέψει σωστά.

83΄- GOAL ( 2-2)

Ξεχασμένος έμεινε για λίγα δευτερόλεπτα ο Cisse στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, του ήταν αρκετά όμως ώστε να κοντρολάρει και να σημαδέψει εύστοχα φέρνοντας το ματς στα ίσια.

85΄- GOAL ( 2-3)

Ολική ανατροπή στο ματς με τον Bertnad Guy να βρίσκεται αφύλακτος σε καίρια θέση για να απειλήσει και πράγματι με το αριστερό στέλνει τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Αλευρόπουλου αφού πρώτα χτύπησε στο εσωτερικό μέρος του δεξιού κάθετου δοκαριού.

87΄- GOAL ( 2-4)

Απογοήτευση στις τάξεις του Απόλλωνα με την εξέλιξη στο ματς και το Δίκτυο θα το εκμεταλλευτεί με ένα ακόμη τέρμα. Ο Kobee βγάζει στον κενό χώρο μια κάθετη πάσα και ο ταχύτατος Bah θα προλάβει την έξοδο του Αλευρόπουλου ανεβάζοντας κι άλλο το δείκτη του σκορ.

 

Κόρνερ : 1-6

 

ΜVP : Δεν υπήρξε σημείο στον αγωνιστικό χώρο που να μην πάτησε ο Orega Akra Hamad William.

 

Δηλώσεις πρωταγωνιστών

Ιωάννης Μπελίτσης ( Νέος Απόλλων Γαλατσίου ) : ΄΄ Το παιχνίδι σήμερα ήταν πάρα πολύ καλό και από τις δύο ομάδες, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και προηγηθήκαμε 2-0. Στην επανάληψη οι αντίπαλοι μας ήταν πάρα πολύ καλύτεροι από εμάς. Πιστεύω πάντως ότι αξίζαμε την ισοπαλία, δεν την πήραμε, δεν πειράζει, συνεχίζουμε , καλή τύχη στα παιδιά΄΄.

 

Orega Akra Hamad William ( αρχηγός Προσφυγικού Δικτύου) : ΄΄ Πολύ δύσκολο το παιχνίδι σήμερα. Δεν ήμασταν καλοί στο ξεκίνημα και μείναμε πίσω στο σκορ, καταφέραμε όμως  στο δεύτερο ημίχρονο να βρεθούμε στο γήπεδο και να δημιουργήσουμε πάρα πολλές φάσεις. Ευχαριστούμε πολύ την Commercial League που μας δίνει την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε αυτό το ωραίο πρωτάθλημα΄΄.

 

Στιγμές από την αναμέτρηση

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Απόλλων Γαλατσίου202Loss
Δίκτυο044Win