ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ

ΣΟΛΩΝ

Ένα όμορφο παιχνίδι γεμάτο φάσεις και πάρα πολλά γκολ διεξήχθη στα πλαίσια στης δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague με τις δύο ομάδες να δείχνουν αγωνιστικό πάθος και θέληση να παίξουν ένα όμορφο παιχνίδι όπως και έγινε με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και με πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Η ομάδα του ΣΟΛΩΝ μπήκε πολύ καλά στον αγώνα φτάνοντας γρήγορα στο ξεκίνημα σε ένα γκολ και δημιουργώντας άλλες δύο καλές ευκαιρίες. Γρήγορα όμως η ομάδα του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ όχι μόνο κατάφερε και ισορρόπησε το παιχνίδι της αλλά μπόρεσε παίζοντας όμορφο και δημιουργικό ποδόσφαιρο με πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο να κάνει γρήγορα όχι μόνο την ανατροπή αλλά και να μπορέσει να διευρύνει το σκορ βγάζοντας έτσι γρήγορα το άγχος από τους παίκτες της. Το τελικό σκορ 7-4 κρίνεται απόλυτα δίκαιο και για τις δύο ομάδες.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

(ΓΚΟΛ 0-1)

Πρώτη φάση για την ομάδα του ΣΟΛΩΝ και γκολ. Στο 5’ λεπτό του αγώνα έξοχη εκτέλεση κόρνερ στην καρδιά της άμυνας του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ από το ΠΑΠΟΥΛΙΔΗ  και όμορφη κεφαλιά από τον ΜΠΙΛΙΡΗ  στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το (0-1) για την ομάδα του ΣΟΛΩΝ.

Στο 11’ λεπτό μια θαυμάσια κούρσα από το ύψος του κέντρου και αριστερά από το ΣΥΡΙΓΟ και αφού πλαγιοκόπησε την αντίπαλη άμυνα έφτασε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα πλασάροντας ελάχιστα άουτ.

Στο 13’ λεπτό μια ακόμα καλή στιγμή για την ομάδα του ΣΟΛΩΝ όπου μια έξοχη πάσα από τον ΠΑΠΟΥΛΙΔΗ από την αριστερή πλευρά της άμυνας του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ βγάζει το ΒΛΑΧΑΚΗ σε θέση βολής και ο τελευταίος με  σουτ πλασέ βλέπει  τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Στο 15’ λεπτό ήρθε και πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ όπου μετά από αδράνεια της άμυνας των δικηγόρων του ΣΟΛΩΝ και πλασέ από τον ΡΟΣΣΩΝΗ  αποκρούει με ωραία ενέργεια ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ διατηρώντας το προβάδισμα  για την ομάδα του.

(ΓΚΟΛ 1-1)

Στο 17’ λεπτό έπειτα από κλέψιμο της μπάλας από το ύψος της σέντρας και έξοχη κούρσα ο ΣΙΜΟΣ φτάνει σε θέση βολής και με όμορφο πλασέ κάνει την ισοφάριση για την ομάδα του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ.

Στο 19’ λεπτό νέα καλή στιγμή για την ομάδα του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ όπου μετά από νέο λάθος και αδράνεια από την ομάδα του ΣΟΛΩΝ, από την αριστερή μεριά της άμυνας, η μπάλα φτάνει στον ΚΟΝΔΥΛΙΟ και πριν προλάβει να πλασάρει κλέβει τη μπάλα ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ σώζοντας έτσι την εστία του διατηρώντας το (1-1).

Στο 21’ λεπτό νέα ευκαιρία για τον ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ όπου μετά από κάθετη πάσα από τον ΓΡΑΤΣΙΑΤΟ στην καρδιά της άμυνας του ΣΟΛΩΝ βγάζει τετ α τετ τον ΚΟΝΔΥΛΙΟ όπου πλασάρει ελάχιστα άουτ.

(ΓΚΟΛ 2-1)

Στο 23’ λεπτό  σέντρα από τα αριστερά από τον ΝΟΜΙΚΟ  και νέα γκέλα στην άμυνα του ΣΟΛΩΝ βρίσκει μόνο με την εστία τον ΚΟΝΔΥΛΙΟ που με όμορφο πλασέ δίνει το προβάδισμα με 2-1 για την ομάδα του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ.

Στο 31’ λεπτό μια ομαδική συνεργασία για την ομάδα του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ με το  ΡΟΣΣΩΝΗ από το ύψος του κέντρου να κάνει πάσα στο ΓΡΑΤΣΙΑΤΟΣ και αυτός με τη σειρά του να  κάνει μια κάθετη πάσα βγάζοντας μόνο του τον ΚΟΝΔΥΛΙΟ  ο οποίος κάνει το πλασέ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 32’ στην αμέσως  επόμενη φάση ο ΓΡΑΤΣΙΑΤΟΣ μετά από έξοχο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι της ομάδας του ΣΟΛΩΝ.

(ΓΚΟΛ 3-1)

Στο 35΄ έπειτα από αντεπίθεση της ομάδος του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ παίρνει τη μπάλα ο ΓΡΑΤΣΙΑΤΟΣ και με έξοχη συνεργασία βγάζει στο δεξιό άκρο της άμυνας το ΣΙΜΟ  και με όμορφη ενέργεια  δίνει έτοιμο γκόλ στον ΓΡΑΤΣΙΑΤΟ ο οποίος γράφει το 3-1 .

(ΓΚΟΛ 4-1)

Στο 39’ λεπτό νέα καλή στιγμή για την ομάδα του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ και  νέα συνεργασία ΓΡΑΤΣΙΑΤΟΥ με τον ΚΟΝΔΥΛΙΟ ο τελευταίος βρίσκεται σε θέση βολής και πλασσάροντας κάνει το 4-1 για την ομάδα του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ.

(ΓΚΟΛ 5-1)

Στο 44΄ λεπτό  και στην τελευταία φάση του Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ  ο ΓΡΑΤΣΙΑΤΟΣ  πασάρει στον ΣΙΜΟ  ο οποίος πλασάρει εύκολα κάνοντας την ολική ανατροπή για το Α’ ημίχρονο γράφοντας το 5-1 για την ομάδα του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

(ΓΚΟΛ  6-1)

Στο 51’ λεπτό μετά από κάθετη πάσα του ΓΡΑΣΤΙΑΤΟΥ στο ΣΙΜΟ και με μια παράλληλη σέντρα έβγαλε τον ΚΟΝΔΥΛΙΟ σε θέση βολής όπου άνετα άνοιξε το σκορ για το Β’ ημίχρονο η ομάδα του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ.

(ΓΚΟΛ 6-2)

Στο 54’ λεπτό οργανωμένη προσπάθεια από τα δεξιά του ΤΣΑΓΚΑΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ  με τον ΡΟΖΑΚΗ  και παράλληλη συρτή σέντρα στο ΒΛΑΧΑΚΗ ο τελευταίος από το ύψος του πέναλτι έγραψε το (6-2) για την ομάδα του ΣΟΛΩΝ.

(ΓΚΟΛ 7-2)

Στο 57’ λεπτό μετά από όμορφο συνδυασμό του ΓΡΑΤΣΙΑΤΟΥ με τον ΣΙΜΟ  ο τελευταίος πλασάρει κάνοντας το (7-2) για την ομάδα του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ.

Στο 61’ λεπτό καλή στιγμή για την ομάδα του ΣΟΛΩΝ όπου μετά από σέντρα του ΛΑΔΑΚΑΚΟΥ παίρνει κεφαλιά ο ΚΑΣΤΑΝΗΣ και η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ.

Στο 64’ λεπτό έξοχη κούρσα από τα αριστερά ο ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ  βγάζει σε θέση βολής τον ΚΟΝΔΥΛΙΟ  ο οποίος πλασσάρει αποκρούοντας με υπερένταση ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ.

(ΓΚΟΛ 7-3)

Στο 65’ λεπτό  με κάθετη μπαλιά του ΤΣΙΡΙΓΟΥ παίρνει τη μπάλα ο ΣΥΡΙΓΟΣ από αριστερά πλαγιοκοπόντας την αντίπαλη άμυνα και με ψύχραιμο πλασέ στην απέναντι γωνία μείωσε το σκορ σε 7-3 για την ομάδα του ΣΟΛΩΝ.

(ΓΚΟΛ 7-4)

Στο 67’ λεπτό  ΠΈΝΑΛΤΙ για την ομάδα του ΣΟΛΩΝ. Σε μια φάση όπου ο ΒΛΑΧΑΚΗΣ  έβγαλε το ΣΥΡΙΓΟ στην δεξιά μεριά της επίθεσης και αυτός με υποδειγματική πάσα βγάζει το ΛΑΔΑΚΑΚΟ σε θέση βολής ο οποίος μέσα στη μεγάλη περιοχή ανατρέπεται από τον ΚΑΡΑΔΗΜΟ με το διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο ΣΥΡΙΓΟΣ μειώνοντας κι άλλο το σκόρ σε (7-4).

Στο 84’ λεπτό η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ανήκει στην ομάδα του ΣΟΛΩΝ όπου ο ΒΛΑΧΑΚΗΣ βρέθηκε σε καλή θέση πλασάροντας ελάχιστα άουτ μη μπορόντας να μειώσει κι άλλο το σκόρ.

Δηλώσεις

Δεν ξεκινήσαμε καλά, παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα στρατηγικά πολύ δουλεμένη, σιγά σιγά βρήκαμε ρυθμό και κάναμε το παιχνίδι μας. Είναι πάντα δύσκολος αντίπαλος ο ΣΟΛΩΝ, αλλά στο τέλος επικρατήσαμε δίκαια.

ΜΟΥΣΤΡΟΥΦΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Παίκτης, ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ

ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ

Δοκάρια

Κορνερ

ΣΟΛΩΝ

Δοκάρια

Κορνερ

Ξεκινήσαμε καλά και βάλαμε ένα γρήγορο γκολ έχοντας κι άλλες δύο ευκαιρίες ωστόσο στη συνέχεια η αντίπαλη ομάδα βρήκε το ρυθμό της και σε συνδυασμό με τα πολλά ατομικά λάθη μας κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ στο Α’ ημίχρονο. Πολλά συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα εμείς θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

ΤΑΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Παίκτης, ΣΟΛΩΝ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
6 Νοεμβρίου 2018 21:30 Commercial Superleague 2018-2019 2 90'
<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Μπενρουμπή527Win
Σόλων134Loss
<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Στιγμιότυπα από το παιχνίδι