ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ

ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Ακόμα μια καλή εμφάνιση για την ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ που παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω και με γρήγορες εναλλαγές κατάφερε να επικρατήσει εύκολα της ομάδας του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ με 1 – 4. Οι γηπεδούχοι βέβαια στάθηκαν και άτυχοι καθόσον από πολύ νωρίς, στο 8ο κιόλας λεπτό, έμειναν με δέκα παίκτες στο παιχνίδι μετά από τραυματισμό του ΚΑΛΛΙΤΣΗ, που δεν κατάφερε να συνεχίσει. Οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη και οι παίκτες του ΔΙΚΤΥΟΥ επιτίθονταν κατά κύματα, με τους παίκτες του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ να προσπαθούν να αμυνθούν και να βγουν όποτε τους δινόταν η ευκαιρία στην αντεπίθεση. Η διαφορά στο σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει πολύ μεγαλύτερη έκταση, αν οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική τους προσπάθεια.

Το φιλμ του αγώνα:

2΄ – Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα ανήκε στην ομάδα του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ, με τον ΚΟΡΩΝΙΑ να επιτίθεται από τα δεξιά να μπαίνει στην μεγάλη περιοχή του ΔΙΚΤΥΟΥ, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ δίπλα από το δεξιό δοκάρι του MIRWAIJ.

5΄ – Μεγάλη ευκαιρία για τους παίκτες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, με τον SEDIQ να κάνει τη σέντρα από τα αριστερά στον OREGA που με προβολή απ’ την μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του εξουδετερωμένου ΤΡΥΦΩΝ και στη συνέχεια απομάκρυναν τον κίνδυνο οι αμυντικοί.

8΄ – Ατομική ενέργεια απ’ τον PAPOU DIAKITE που μπήκε στην μεγάλη περιοχή από τα αριστερά, απέφυγε και τον ΚΑΛΛΙΤΣΗ που προσπάθησε να τον σταματήσει αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Στη φάση αυτή τραυματίστηκε ο παίκτης του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, καθώς δεν υπήρχε αναπληρωματικός στον πάγκο για να μπει στη θέση του. Το έργο λοιπόν των γηπεδούχων έγινε ακόμα πιο δύσκολο.

12΄ – GOAL (0-1)  

Οργανωμένη επίθεση για την φιλοξενούμενη ομάδα με τον OBHAMA να βγάζει καταπληκτική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον PAPOU DIAKITE που μπήκε στην μεγάλη περιοχή από τα δεξιά και γύρισε παράλληλα προς την εστία στον επερχόμενο OREGA που σούταρε δυνατά και άνοιξε το σκορ.

18΄ – Ατομική ενέργεια για τον SEDIQ που από τα αριστερά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του μπήκε στην περιοχή, αλλά την τελευταία στιγμή κοντραρίστηκε, με αποτέλεσμα το σουτ που επιχείρησε να είναι αδύναμο και να μπλοκάρει εύκολα ο ΤΡΥΦΩΝ.

22΄ – Ο MAKADJI πέρασε κοφτή μπαλιά στον OREGA που από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε δυνατά, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ δίπλα από το δεξιό δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

25΄ – GOAL (0-2) 

Επέλαση του ERVEE από τα αριστερά, μπήκε στην μεγάλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε παράλληλα προς την εστία στον PAPOU DIAKITE που με προβολή έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του.

30΄ – Προσπάθεια αντίδρασης της ομάδας του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ, με τον ΝΤΑΡΛΑ να κάνει το δυνατό σουτ από το ύψος  της μεγάλης περιοχής, που κόντραρε στα πόδια των αμυντικών και στη συνέχεια απομακρύνθηκε η μπάλα.

37΄ – Μακρινό δυνατό σουτ του SEDIQ έξω απ’ τη μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ δίπλα από το δεξιό δοκάρι.

40΄ – Νέα επιθετική προσπάθεια από τον SEDIQ που πάσαρε δεξιά στον MUSTAFA, που από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το δυνατό διαγώνιο σουτ με τη μπάλα να περνάει άουτ.

49΄ – Η πρώτη επίθεση στο δεύτερο μέρος ανήκε στην ομάδα του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ που μπήκε αποφασισμένη να μειώσει το σκορ. Δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεξιά από τον ΚΟΡΩΝΙΑ, που απέκρουσε ο MIRWAIJ σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

53΄ – Πάλι στο προσκήνιο οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας που οργανωμένα προσπάθησαν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Επίθεση από τα δεξιά, η μπάλα πήγε στον ΝΤΑΡΛΑ που βρισκόταν στο ύψος του πέναλτι και αυτός με τη σειρά του πάσαρε στον επερχόμενο ΚΟΡΩΝΙΑ που με προβολή απ’ την μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα προς τα δίχτυα, αλλά πάνω στη γραμμή την απομάκρυνε ο RAZAQ σε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

63΄ – Απ’ τη στιγμή που δεν κατάφεραν να μειώσουν το σκορ οι γηπεδούχοι και να ξαναμπούν στον αγώνα, οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά τα ηνία του παιχνιδιού. Ο MUSTAFA επιχείρησε το δυνατό σουτ απ’ τη μεγάλη περιοχή με τη μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

66΄ –  Νέα επίθεση για την ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ με τον OREGA από το ύψος του πέναλτι να κάνει το σουτ με εξουδετερωμένο τον ΤΡΥΦΩΝ, αλλά να απομακρύνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή ο ΚΑΝΔΥΛΗΣ.

70΄ – GOAL (0-3) 

Ωραία προσπάθεια από τα δεξιά από τον OREGA, που μπαίνοντας στη μεγάλη περιοχή πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον αμαρκάριστο YPAZOV που με δυνατό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

75΄ – Επίθεση για την ομάδα του ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ, με τον ΝΤΑΡΛΑ από τα αριστερά να πασάρει στον  ΚΟΡΩΝΙΑ που έκανε το δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και την μπάλα να περνάει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

80΄ – Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον CAMARA που μπήκε στην μεγάλη περιοχή και σούταρε δυνατά, με τον ΤΡΥΦΩΝ να αποκρούει σε κόρνερ στη δεξιά του γωνία.

86΄ – Νέα επιθετική προσπάθεια από τους φιλοξενούμενους, με τον ONYEMA να κάνει το σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και την μπάλα να χτυπάει στο δεξιό δοκάρι και να περνάει στη συνέχεια άουτ.

88΄ – GOAL (1-3) 

Αντεπίθεση για τους γηπεδούχους με τον ΚΟΡΩΝΙΑ να κερδίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος παίκτης και πέτυχε το γκολ της τιμής για την ομάδα του, νικώντας τον MIRWAIJ.

90΄ – GOAL (1-4) 

Τελευταία επίθεση και τέταρτο γκολ για την ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, με τον MAKADJI να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Δηλώσεις

«Ήρθαμε με μεγάλες απουσίες, χάσαμε και έναν παίκτη με τραυματισμό στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, η άλλη ομάδα ήταν πολύ καλή και ήταν λογικό που χάσαμε. Καλή συνέχεια στα παιδιά.»

 

ΝΟΜΙΚΟΣ Νικόλαος

Παίκτης, ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ

ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ

Κορνερ

ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Δοκάρια

Κορνερ

«Οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά και νικήσαμε με 4 -1, ήταν ένα ωραίο παιχνίδι και το χαρήκαμε.»

 

MIRWAIJ AZIMI

Παίκτης, ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
8 Μαΐου 2018 21:30 Commercial Superleague 2017-2018 16 90'
<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Μπενρουμπή011Loss
Δίκτυο224Win
<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Στιγμιότυπα από το παιχνίδι