Μπενρουμπή

Παλαίμαχοι Παλλήνης Νικητές FC

Ένα εντυπωσιακό σε ταχύτητα ματς με την ομάδα του Μπενρουμπή να παίζει υπέροχη μπάλα. Παρόλο που το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με 2-0 υπέρ των γηπεδούχων, η επανάληψη όμως ήταν πολύ διαφορετική με επτά γκολ να κάνουν το ματς πολύ ενδιαφέρον. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πέτυχαν δυο γρήγορα γκολ και μετά χαλάρωσαν. Φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν αυτό και έκλεισαν στα καρέ τους αντιπάλους τους μείωσαν το σκορ και πλησίασαν στο ένα γκολ διαφορά. Τελικά η ομάδα του Μπενρουμπή αφυπνίστηκε και τελείωσε το ματς με 6-3.

Το φιλμ του αγώνα

2′ (1-0) Σέντρα του Μισαηλίδη από τα αριστερά σουτ διαγώνιο του Κορονιώτη από το δεύτερο δοκάρι στην δεξιά γωνία του Μουτουσιάδη.

29′ (2-0) Ατομική προσπάθεια του Κοτζιά, πέρασε τρεις αμυντικούς μέσα στην περιοχή και με σουτ μπροστά στον Μουτουσιάδη έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία.

40′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουστρούφη ανάγκασε τον Μουτουσιάδη να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

46′ (3-0) Κάθετη πάσα του Νομικού στον Παντελάκη ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με σουτ στην αριστερή γωνία ανέβασε το δείκτη του σκορ.

48′ (4-0) Βαθιά μπαλιά του Νομικού στον Μισαηλίδη με τον επιθετικό του Μπενρουμπή να περνάει και τον Μουτουσιάδη και να πασάρει στον Κορονιώτη που απλά έσπρωξε τη μπάλα στο κενό τέρμα.

51′ (4-1) Βαθιά μπαλιά του Βασιλείου από τα δεξιά στον Γκούστη στα αριστερά με τον τελευταίο να κάνει το κοντρόλ και το σουτ με τη μπάλα να αλλάζει πορεία πάνω σε αμυντικό και να καταλήγει στα δίχτυα.

58′ (4-2) Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντωνόπουλου απέκρουσε ασθενώς ο Τρύφων και στην επαναφορά σουτ του Καραδήμου στην αριστερή γωνία.

60′ Νέα απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντωνόπουλου δύσκολα απέκρουσε αρχικά ο Τρύφων στην δεξιά του γωνία και μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

65′ Τετ α τετ του Νομικού από τα δεξιά έδιωξε με τα πόδια ο Μουτουσιάδης σε κόρνερ.

70′ (5-2) Εντυπωσιακή ενέργεια στον άξονα του Κοτζιά και σουτ από τα 20 μέτρα στο αριστερό παράθυρο της εστίας.

72′ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Ρωσσώνη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

80′ (5-3) Πάσα του Βασιλείου στον Καραδήμου με τον τελευταίο να κάνει φανταστικό σουτ και τη μπάλα να πηγαίνει στο αριστερό παράθυρο της εστίας του Τρύφωνα.

87′ (6-3) Ο Νομικός έτρεξε όλη την δεξιά πλευρά της επίθεσης του Μπενρουμπή γύρισε στον Κορονιώτη ο οποίος με σουτ έγραψε το τελικό σκορ.

MVP

ΚΟΡΟΝΙΩΤΗΣ

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ : ΝΟΜΙΚΟΣ, ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ, ΡΩΣΣΩΝΗΣ

ΝΙΚΗΤΕΣ FC: ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ, ΓΚΟΥΣΤΗΣ,ΚΙΟΣΣΕΣ

Δηλώσεις

 Πολύ καλή η αντίπαλη ομάδα. Είχαμε μια ηλικιακή διαφορά που μας βοήθησε να ήμαστε καλύτερα στην φυσική κατάσταση. Ελέγχαμε το παιχνίδι με τον Τρύφων να βγάζει τα πάντα.

 

Κοτζιάς Αντώνιος

Παίκτης, Μπενρουμπή FC

Meditrend

Δοκάρια

Κορνερ

Παλαίμαχοι Παλλήνης Νικητές FC

Τελικές Προσπάθειες

Κορνερ

Ένα καλό παιχνίδι. Κερδίσανε τα παιδιά λόγω ηλικίας. Το ματς ήταν πολύ ποδοσφαιρικό χωρίς προβλήματα. Ευχαριστούμε πολύ καλή συνέχεια και να γίνονται πάντα τέτοια παιχνίδια.

 

Βασιλείου Γιώργος

Παίκτης, Παλαίμαχοι Παλλήνης Νικητές FC

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Τελικό
31 Ιανουαρίου 2018 21:15 Commercial Cup 2017-2018 90'
<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Μπενρουμπή246Win
Παλαίμαχοι Παλλήνης033Loss
<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Στιγμιότυπα από το παιχνίδι