ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ

Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα της ΒΙΚΤΩΡΙΑ! Ο αγώνας δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές για τους φιλοξενούμενους, καθώς βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 στο πρώτο δεκάλεπτο από την ομάδα του ΙΣΟΚΡΑΤΗ. Στην συνέχεια όμως  ισορρόπησαν το παιχνίδι και με μία διαρκή αντεπίθεση κατάφεραν να ισοφαρίσουν αλλά και να προηγηθούν στο σκορ με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Με το υπέρ της αποτέλεσμα η φιλοξενούμενη ομάδα μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στην ουσία «καθάρισε» το παιχνίδι πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ με το ξεκίνημα! Η συνέχεια ήταν διαδικαστική, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας και να κάνουν συντήρηση δυνάμεων. Η γηπεδούχος ομάδα προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς οι επιθετικές της προσπάθειες δεν βρήκαν το στόχο.

Το φιλμ του αγώνα:

8΄ – GOAL (1-0)

Στην πρώτη της ουσιαστικά επιθετική προσπάθεια η ομάδα του ΙΣΟΚΡΑΤΗ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ! Κάθετη μπαλιά του ΝΤΕΝΤΙΔΑΚΗ στην πλάτη της άμυνας των αμυντικών της ΒΙΚΤΩΡΙΑ, ο ΔΑΜΗΛΑΤΗΣ βγήκε μόνος του απέναντι από τον ΔΡΑΜΑΛΗ και τον πλάσαρε εύστοχα!

14΄ – Μετά από το αρχικό σοκ η ομάδα της ΒΙΚΤΩΡΙΑ προσπάθησε να συνέλθει. Ο ΤΣΕΚΟΥΡΛΟΥΚΗΣ σούταρε δυνατά από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

16΄ – Νέα προσπάθεια του ίδιου παίκτη από πλάγια αριστερά, στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού του ΣΤΑΘΑΚΗ και στην συνέχεια κατέληξε άουτ.

21΄ – Δυνατό ευθύβολο σουτ του ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ από την μεγάλη περιοχή και αριστερά απέκρουσε δύσκολα με τις γροθιές ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ.  

22΄ – GOAL (1-1)

Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και οι προσπάθειες τους ευοδώθηκαν! Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ Δ. σέντραρε από τα δεξιά με τον ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ να πιάνει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και να ισοφαρίζει το σκορ!

35΄ – GOAL (1-2)

Το μοτίβο του παιχνιδιού δεν άλλαξε και σε νέα επίθεση της ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΛΟΥΚΗΣ , που ήταν πολύ δραστήριος στο πρώτο μέρος, κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον ΔΙΚΟΠΟΥΛΟ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

37΄ – Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για να «τελειώσει» το παιχνίδι. Ο ΜΠΙΛΑΛΗΣ, βρέθηκε μόνος του στο ύψος της μικρής περιοχής μετά από την εκτέλεση κόρνερ, με το σουτ που έκανε να αποκρούεται πάνω στην γραμμή από τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

52΄ – GOAL (1-3)

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τους φιλοξενούμενους. Σέντρα από αριστερά από τον ΤΟΤΤΗ Θ. που είχε μπει αλλαγή δύο λεπτά πριν, κεφαλιά του ΠΑΠΑΔΑΚΗ στην δεξιά γωνία του ΣΤΑΘΑΚΗ, αύξησε τον δείκτη του σκορ.

55΄ – Η ομάδα του ΙΣΟΚΡΑΤΗ προσπάθησε να αντιδράσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Στην αντεπίθεση ο ΔΑΜΗΛΑΤΗΣ έξω από την μεγάλη περιοχή έπιασε το δυνατό συρτό σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ από το δεξιό δοκάρι του ΔΡΑΜΑΛΗ.

57΄- Νέα επιθετική προσπάθεια από τον ΔΑΜΗΛΑΤΗ, που ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης των γηπεδούχων. Δυνατό σουτ από τα αριστερά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

58΄ GOAL (1-4)

Και αφού δεν κατάφερε να μειώσει το σκορ η ομάδα του ΙΣΟΚΡΑΤΗ, στο επόμενο κιόλας λεπτό δέχτηκε και τέταρτο γκολ. Ατομική ενέργεια του ΤΟΤΤΗ Θ. μπήκε κάθετα «τρυπώντας» την άμυνα των γηπεδούχων και πλάσαρε εύστοχα τον ΣΤΑΘΑΚΗ στην αριστερή του γωνία.

70΄ – Τελευταία προσπάθεια για να μειώσουν το σκορ οι γηπεδούχοι, σουτ του ΝΤΕΝΤΙΔΑΚΗ έξω από την μεγάλη περιοχή απέκρουσε με τις γροθιές ο ΔΡΑΜΑΛΗΣ.

 

 

Δηλώσεις

«Αν και προηγηθήκαμε δεν καταφέραμε να το κρατήσουμε, οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι, κυριάρχησαν. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο να τους απειλήσουμε, δεν έγινε, καλή συνέχεια, συνεχίζουμε».

 

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Μιχαήλ

Παίκτης, ΙΣΟΚΡΑΤΗ

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ

Δοκάρια

Κορνερ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ

Δοκάρια

Κορνερ

«Ένα καλό παιχνίδι για την ομάδα μας, συγχαρητήρια στους αντιπάλους και καλή συνέχεια. Παίξαμε καλά, κατεβάσαμε τη μπάλα πολύ όμορφα, πετύχαμε τέσσερα ωραία γκολ και συνεχίζουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα».

 

ΤΟΤΤΗΣ Κωνσταντίνος

Παίκτης, ΒΙΚΤΩΡΙΑ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
21 Νοεμβρίου 2017 21:45 Commercial League 2017-2018 4 90'
<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Ισοκράτης101Loss
Βικτώρια224Win
<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Στιγμιότυπα από το παιχνίδι