[wpse_match id=”101426″ show_title=1]

Ο Σόλων αποφασισμένος να πάρει το “αίμα” του πίσω για την ήττα που είχε δεχτεί από τα ΕΛΠΕ στον αγώνα του Πρωταθλήματος, μπήκε από το πρώτο λεπτό με το “γκάζι” στο πάτωμα και δεν το άφησε πριν το 90’. Η ομάδα του Νίκου Σκαρμούτσου έκανε ότι ήταν δυνατόν και με αιχμή τον Ροζάκη πήρε μεγάλη σε σκορ νίκη και προχώρησε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Στον αντίποδα τα ΕΛΠΕ έμειναν μακριά από τον καλό εαυτό τους και παραδόθηκαν άνευ όρων.

Το φιλμ του αγώνα

4′ (0-1) Κόρνερ από τα δεξιά του Παπαδημητρίου λάθος απόκρουση του Λαχανά και στην επαναφορά πλασέ του Ροζάκη για να στείλει τη μπάλα στην αριστερή γωνία.

34´ (0-2) Ατομική προσπάθεια του Σαρλά από τα δεξιά, έφτασε μέχρι την περιοχή όπου έκανε συρτή σέντρα προς τον Ροζάκη με τον τελευταίο να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του με προβολή.

41′ Διαγώνιο σουτ του Ζούμα ύστερα από αντεπίθεση των ΕΛΠΕ πέρασε εκατοστά από δεξί δοκάρι άουτ.

50′ (0-3) Σουτ του Σαρλά μέσα από την περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι στο έδαφος και σε σώμα αμυντικού με αποτέλεσμα να περάσει η μπάλα τη γραμμή του τέρματος.

53′ Κοντρόλ και γύρισμα του Νικολάου έξω από την περιοχή πριν κάνει το δυνατό συρτό σουτ που περασε λίγο άουτ.

65′ (0-4) Ατομική προσπάθεια του Τσιρίγου ο οποίος έτρεξε όλη την αριστερή πλευρά της επίθεσης του Σόλωνα σύγκλινε προς την περιοχή και με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Λαχανα.

67′ (0-5) Ο Τάλιος πάσαρε στον Τσιρίγο με τον τελευταίο να προλαβαίει την έξοδο του Λαχανά και να πετυχαίνει άλλο ένα τέρμα.

72′ Κάθετη πάσα του Αναστασάκο στον Τσιρίγο που έκανε το πλασέ αλλά ο Λαχανάς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

74′ (0-6) Εναλλαγή Τσιρίγου Τάλιου με τον τελευταίο να πλασάρει στη δεξιά γωνία.

76′ (0-7) Πάσα του Αναστάσακου στον Σαρλά που έκανε εντυπωσιακό σουτ από τα 30μ. στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

MVP

ΡΟΖΑΚΗΣ

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

ΕΛΠΕ: ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΣ, ΖΟΥΜΑΣ

ΣΟΛΩΝ: ΣΑΡΛΑΣ, ΤΣΙΡΙΓΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΛΠΕ: ΛΑΧΑΝΑΣ, ΚΑΛΚΑΤΖΑΚΟΣ, ΛΙΝΑΡΔΟΣ, ΜΙΧΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΖΩΡΤΖΗΣ, ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΣ, ΖΟΥΜΑΣ, ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ, ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΔΙΠΛΑΣ, ΖΑΡΑΣ, ΒΑΛΕΤΕΛΗΣ, ΓΑΡΙΔΗΣ)

ΣΟΛΩΝ: ΚΟΚΚΟΡΗΣ, ΠΑΛΑΙΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΥΛΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΙΚΑΤΟΣ, ΜΙΓΑΣ, ΡΟΖΑΚΗΣ, ΣΑΡΛΑΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΤΣΙΡΙΓΟΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Νικολάου Αναστάσιου (ΕΛΠΕ):

«Σήμερα  ο αντίπαλος ήταν πολύ πιο καλός και εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Υπήρξαν κάποιες φάσεις που πιστεύουμε ότι μας αδίκησαν κιόλας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών. Ο καλύτερος κερδίζει».

 

Τάλιος Αντώνιος (ΣΟΛΩΝ):

«Παίξαμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι ήμασταν πλήρης και ξεκούραστοι. Παίξαμε πάρα πολύ καλά και δίνω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου για την απόδοση τους. Για όσους θυμούνται στο ματς του Πρωταθλήματος χάσαμε 2-1 ενώ είχαμε προηγηθεί, πήραμε λοιπόν το μάθημα μας και παίξαμε από την αρχή σοβαρά. Προηγηθήκαμε νωρίς και κρατήσαμε τη σοβαρότητά μας σε όλο τον αγώνα και νομίζω κερδίσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα που έπαιξε όλο το ματς και προσπάθησε».