Ελληνικά Πετρέλαια — Παλαίμαχοι Παλλήνης Νικητές F.C. 2-6

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
9 Μαρτίου 2020 21:30 Commercial Superleague 2019-2020 8 90'

Γήπεδο

Boca Arena
Αμαζονoς, Παλλήνη 153 51

KO KO 18 23 25 46 46 48 50 61 72 78 90 FT

Άρθρο

Πολύ καλή εμφάνιση και ευρεία σε έκταση νίκη για την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ F.C. απέναντι στην ομάδα των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν ναι μεν τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν ήταν τόσο αποτελεσματικοί στο τελείωμα των φάσεων, με αποτέλεσμα να χάσουν αρκετές ευκαιρίες και να καταφέρουν τελικά να πετύχουν μόνο δύο τέρματα με το ματς να μένει ανοιχτό καθόσον οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο 1-2. Στο δεύτερο όμως μέρος οι ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ μπήκαν πιο σοβαρά στον αγωνιστικό χώρο, που σημειωτέον ήταν ιδιαίτερα ολισθηρός απ’ την βροχή που έπεφτε όλη την ημέρα και αξιοποιώντας στο έπακρο τις περισσότερες φάσεις που δημιούργησαν κατάφεραν να πετύχουν άλλα τέσσερα τέρματα και να πάρουν μια μεγάλη νίκη. Τα ΕΛ.ΠΕ πάλεψαν για ένα ημίχρονο κρατώντας χαμηλά τον δείκτη του σκορ, αλλά τελικά υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους, που με τους ταχύτατους επιθετικούς τους εξέθεσαν πολλές φορές την αντίπαλη αμυντική γραμμή που προσπάθησε να παίξει το τεχνικό οφσάιντ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το φιλμ του αγώνα

– Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για την ομάδα των ΕΛ.ΠΕ., που μετά από λάθος στην αμυντική γραμμή των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ στα πλάγια αριστερά πήρε την μπάλα ο ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ, μπήκε στην μεγάλη περιοχή των αντιπάλων του αλλά το πλασέ που επιχείρησε αποκρούστηκε απ’ τον ΔΡΑΝΑΔΑΚΗ στην κλειστή του γωνία.

9΄ – Σειρά των παικτών των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ να δημιουργήσουν και να χάσουν την δική τους μεγάλη ευκαιρία. Κοφτή μπαλιά στον ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ που βγήκε στην πλάτη της άμυνας αλλά το πλασέ που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι πέρασε μόλις άουτ δίπλα από το δεξιό κάθετο δοκάρι του ΓΚΟΤΣΗ, σε άουτ.

11΄ – Νέα επιθετική προσπάθεια για τους φιλοξενούμενους, με τον ΠΟΥΛΙΟ από τα αριστερά να βγάζει μπαλιά στα δεξιά στον αμαρκάριστο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ που από την μεγάλη περιοχή και πλάγια, έκανε το δυνατό συρτό σουτ στέλνοντας την μπάλα να προσκρούσει στο δεξιό κάθετο δοκάρι του αντίπαλου γκολκίπερ.

18΄ – GOAL (0-1)

Και πάλι στο προσκήνιο οι παίκτες των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ που «τρύπαγαν» όποτε ήθελαν την αργή αμυντική γραμμή των παικτών των ΕΛ.ΠΕ.. Κοφτή μπαλιά από τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ στην πλάτη των αμυντικών βγήκε μόνος του αμαρκάριστος απέναντι απ’ τον ΓΚΟΤΣΗ ο ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ που με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

20΄ Στην επίθεση οι γηπεδούχοι, με τον ΜΥΡΤΑΪ να επιχειρεί ατομική ενέργεια από το κέντρο πετώντας μπροστά την μπάλα τρύπησε την αντίπαλη άμυνα βγαίνοντας τετ α τετ απέναντι απ’ τον ΔΡΑΝΔΑΚΗ, με τον τελευταίο όμως να αντιδρά γρήγορα βγαίνοντας απ’ τα γκολπόστ του και κλείνοντας το οπτικό πεδίο στον αντίπαλο του τον υποχρέωσε σε κακή τελική προσπάθεια με το πλασέ του να αποκρούεται και την μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ.

23΄ – GOAL (0-2)

Γρήγορη αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους με τον ΚΟΝΟΜΙ από τα δεξιά να βγάζει την βαθιά διαγώνια μπαλιά στα αριστερά στον ΠΟΥΛΙΟ που έκανε την διείσδυση μπήκε στην μεγάλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έκοψε ωραία την μπάλα δεξιότερα στον αμαρκάριστο ΚΑΡΝΑΒΙΑ που σούταρε δυνατά απ’ την μικρή περιοχή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει ΓΚΟΤΣΗ.

25΄ – GOAL (1-2)

Άμεση αντίδραση από τους παίκτες των ΕΛ.ΠΕ. που βγήκαν στην επίθεση από τα δεξιά με τον ΧΡΙΣΤΙΔΗ, που απ’ την μεγάλη περιοχή και πλάγια επιχείρησε το δυνατό διαγώνιο σουτ αφήνοντας άγαλμα τον ΔΡΑΝΔΑΚΗ, στέλνοντας την μπάλα στο δεξιό του παραθυράκι, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.

40΄ – Και πάλι με μακρινή μπαλιά έπαιξαν γρήγορα οι παίκτες των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ, χτυπώντας στο αδύνατο σημείο των αντιπάλων τους. Ο ΠΟΥΛΙΟΣ από τα αριστερά έβγαλε αμαρκάριστο στην απέναντι πλευρά τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ που απ’ την μεγάλη περιοχή σούταρε στέλνοντας την μπάλα να περάσει άουτ δίπλα από το δεξιό δοκάρι του γκολκίπερ.

43΄ – Νέα κοφτή μπαλιά στον ΠΟΥΛΙΟ αυτή τη φορά που βρέθηκε τετ α τετ απέναντι από τον ΓΚΟΤΣΗ, αλλά το τελείωμα του ήταν κακό με αποτέλεσμα ο τελευταίος να αποκρούει την μπάλα με το στήθος και να απομακρύνουν οι αμυντικοί στην συνέχεια.

48΄ – GOAL (1-3)

Σέντρα από τα αριστερά από τον ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ στο δεύτερο δοκάρι στον ΚΑΡΝΑΒΙΑ που σούταρε με την μία, με τον ΓΚΟΤΣΗ να αποκρούει ενστικτωδώς, τον ίδιο παίκτη να παίρνει το ριμπάουντ και να σουτάρει ξανά στέλνοντας την μπάλα αρχικά στο εσωτερικό μέρος του οριζόντιου δοκαριού και στα δίχτυα.

50΄ – GOAL (2-3)

Τραγικό λάθος του γκολκίπερ των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ καθώς μετά από γύρισμα των συμπαικτών του καθυστέρησε να απομακρύνει, με αποτέλεσμα να μαρκαριστεί απ’ τον ΔΡΑΓΑΣΗ που του έβαλε την κόντρα και κατάφερε μ’ αυτό τον περίεργο τρόπο να μειώσει για την ομάδα του, δίνοντας και πάλι ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

53΄ – Ατομική ενέργεια από τον ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ που τρίπλαρε τρεις αμυντικούς μπήκε στην μεγάλη περιοχή και πλάσαρε αλλά ο ΓΚΟΤΣΗΣ απέκρουσε δύσκολα με τα πόδια σε κόρνερ.

70΄ – Απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και αριστερά απ’ τον ΜΠΑΡΔΗ που έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ δίπλα από το δεξιό δοκάρι του ΔΡΑΝΔΑΚΗ.

72΄ – GOAL (2-4)

Ο ΜΠΟΡΟΔΗΜΟΣ βλέποντας στον ανοιχτό χώρο τον ΚΟΣΚΟΛΟ του έβγαλε την μπαλιά και για ακόμα μια φορά εξέθεσε την αντίπαλη άμυνα που πιάστηκε κοιμώμενη, με τον τελευταίο να μπαίνει ανενόχλητος στην περιοχή των ΕΛ.ΠΕ. και να πλασάρει τον τερματοφύλακα.

78΄ –  GOAL (2-5)

Βαθιά μπαλιά στην πλάτη της αμυντικής γραμμής των ΕΛ.ΠΕ. στον ΜΠΟΡΟΔΗΜΟ που ξεχύθηκε από τα αριστερά αλλά ο ΓΚΟΤΣΗΣ αντέδρασε πολύ γρήγορα βγήκε από τα γκολπόστ του κοντράροντας τον, με την μπάλα όμως να μην απομακρύνεται και να καταλήγει δεξιότερα  στον ΚΟΣΚΟΛΟ που ακολουθούσε την φάση και σε άδεια πλέον εστία την έστειλε στα δίχτυα.

90΄ – GOAL (2-6)

Ο ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ άνοιξε το σκορ, ο ίδιος παίκτης το έκλεισε κιόλας, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος. Μετά από κοφτή μπαλιά βγήκε τετ α τετ απέναντι απ’ τον ΓΚΟΤΣΗ πλασάροντας τον υπέροχα από το ύψος του πέναλτι.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΣ Χρήστος, Παίκτης ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ

SAMSUNG CAMERA PICTURES

«Παίξαμε σήμερα σε ένα πολύ γλιστερό τερέν, δεν τα καταφέραμε, είχαμε ευκαιρίες. Τα παιδιά ήταν πιο καλά σήμερα και κερδίσανε σήμερα.»

ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ Ανδρόνικος, Παίκτης ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ F.C.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

«Εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έτσι κεκλισμένων των θυρών παίξαμε καλύτερα, είχαμε πολλές ευκαιρίες, χάσαμε πολλές, όμως ήμασταν δυνατοί πίσω στην άμυνα. Ευχόμαστε σ’ αυτούς που παλεύουν για την ζωή τους στην κοινωνία και σε ολόκληρο τον κόσμο λόγω του κορονοϊού, να γίνουν καλύτερα και εύχομαι ότι καλύτερο.»

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Ελληνικά Πετρέλαια112Loss
Παλαίμαχοι Παλλήνης246Win