ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

DEREE

      Πολύ δυναμικά ξεκίνησε τον αγώνα το Deree και από το πρώτο κιόλας λεπτό κατάφερε και επέβαλε το ρυθμό του απέναντι στην ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ η οποία φάνηκε ότι δεν μπορούσε να αντιδράσει στις επιθετικές ενέργειες των αντιπάλων ποδοσφαιριστών. Έτσι η ομάδα του Deree μπόρεσε γρήγορα και προηγήθηκε με 3-0 σκορ που έκλεισε και το Α΄Ημίχρονο. Στην επανάληψη το ΔΙΚΤΥΟ να προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμούς αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο. Παράλληλα όμως οι επιθετικές τους δεν μπόρεσαν να καρποφορήσουν καθώς βρήκαν αντίσταση από τη σωστά οργανωμένη ομάδα του Deree. Το τελικό σκορ με 5-0 κρίνεται απόλυτα δίκαιο.

Το φιλμ του αγώνα

A’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ΓΚΟΛ (0-1)

            Στο 4’ λεπτό του αγώνα και μετά από λάθος των αμυντικών της ομάδος του ΔΙΚΤΥΟΥ παίρνει την μπάλα ο YASSIN και με έξοχη μπαλιά βγάζει τον ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ μόνο του, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, και με έξοχο πλασέ ανοίγει το σκορ για την ομάδα του Deree.

ΓΚΟΛ (0-2)

            Στο  8’ λεπτό του αγώνα και έπειτα από εκτέλεση φάουλ του ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ η μπάλα βρίσκεται μέσα στη μεγάλη περιοχή της ομάδος του ΔΙΚΤΥΟΥ και ο  ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του κολεγίου.

ΓΚΟΛ (0-3)

            Στο 16’ λεπτό του αγώνα έπειτα από νέο λάθος των αμυντικών της ομάδος ΔΙΚΤΥΟΥ στην περιοχή του κέντρου η παίρνει έρχεται στα πόδια του YASSIN ο οποίος με όμορφη πάσα βρίσκει τον HΟSNΙ και ο τελευταίος με πλασαριστώ σουτ κάνει το (0-3) για την ομάδα του Deree.

            Στο 22’ λεπτό του αγώνα ήρθε η πρώτη αξιολόγηση φάση για την ομάδα ΔΙΚΤΥΟ όπου με ψηλοκρεμαστή σέντρα του NELSON από τα αριστερά η μπάλα φτάνει στο ύψος του πέναλτι με τον OREGA να πιάνει μια καρφωτή κεφαλιά που όμως δεν ανησύχησε τον ΛΙΟΥΜΠΗ.

            Στο 27’ λεπτό παράλληλη πάσα στο ύψος της μεγάλης περιοχής από τον DILLIOD βρίσκει τον NELSON  ο οποίος έκανε ένα αδύναμο σουτ με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

            Στο 38’ λεπτό μετά από πάσα του  NELSOΝ η μπάλα έρχεται στον OREGA με τον  τελευταίο να κάνει ένα δυνατό σούτ και τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του ΛΙΟΥΜΠΗ.

            Στο 43’ λεπτό   η τελευταία φάση ανήκει στο DEREE όπου ο YASSIN  βρίσκει με ωραία κάθετη πάσα τον HOSNI με τον τελευταίο να σουτάρει δυνατά και τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

            Στο 47’ λεπτό η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκει στην ομάδα ΔΙΚΤΥΟ όπου μετά από κάθετη πάσα του NELSOΝ από δεξιά βρίσκει τον OREGA που σουτάρει με τη μπάλα να περνάει άουτ.

            Στο 58’ λεπτό πρώτη καλή στιγμή και για την ομάδα του DEREE όπου ο YASSIN κλέβει τη μπάλα στο ύψος του κέντρου και τροφοδοτεί τον YUSSEF o οποίος βγάζει με κάθετη πάσα τον ΗOSNI σε θέση βολής με τον τελευταίο από καλή θέση να σουτάρει άουτ.

            Στο 61’ λεπτό έπειτα από κάθετη πάσα του CORALDEΝ από την αριστερή πλευρά του γηπέδου στο COULIBALI ο τελευταίος με μια όμορφη πάσα βρίσκει τον DILLIOD  ο οποίος δοκιμάζει ένα δυνατό σουτ με τη μπάλα να βρίσκει το  οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του DEREE.

            Στο 64’ λεπτό ο OREGA με όμορφη ενέργεια αφού απέφυγε τους αμυντικούς του DEREE πλασάρει και η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.

            Στο 66’ λεπτό όμορφη ενέργεια από τα δεξιά με τον ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΔΗ να βρίσκει τον HOSNI και τον τελευταίο  να σουτάρει όμορφα άλλα η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε ελάχιστα άουτ.

ΓΚΟΛ (0-4)

            Στο 68’ λεπτό του αγώνα μετά από έξοχο συνδυασμό της ομάδος του DEREE και μετά από κλέψιμο της μπάλας από τον ΕΥΕΙΔΗ  αυτός σουτάρει με τον MOTAMERI να αποκρούει και τον ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΔΗ να παίρνει το ριμπάουντ και με όμορφο πλασέ να κάνει το (0-4).

ΓΚΟΛ (0-5)

            Στο 70’ λεπτό ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ κλέβει τη μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή και μετά από αδράνεια της άμυνας σκοράρει διευρύνοντας το δείκτη του σκορ.

            Στο 73’ λεπτό του αγώνος έπειτα από όμορφη εκτέλεση φάουλ με τον HAROON η μπάλα περνάει άουτ.

            Στο 83’ λεπτό του αγώνα καταπληκτική ενέργεια στο χώρο του κέντρου από τον ΚΑΛΠΟΥΖΟ η μπάλα φτάνει έξω από τη μεγάλη περιοχή στον HOSNI ο οποίος με δυνατό διαγώνιο σουτ στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

MVP

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΣ

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ & ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ: DILLIOD,EMEKA,CORALDEN

DEREE: ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΙΚ., YASSIN,HOSNI

 

Δηλώσεις

     Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Η ομάδα που αντιμετωπίσαμε ήταν πολύ καλή. Παίξαμε ως ομάδα αλλά δεν μπορέσαμε να αποδώσουμε στο τέλος καλό ποδόσφαιρο και έτσι χάσαμε τον αγώνα. Καλή τύχη στο επόμενο της σεζόν για τους αντιπάλους και εμάς.

 

 

 
CORALDEN

ΠΑΙΚΤΗΣ, ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ & ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ & ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Δοκάρια

Κορνερ

DEREE

Δοκάρια

Κορνερ

    Ξεκινήσαμε δυνατά, μπήκαμε καλά και μπορέσαμε και βάλαμε γρήγορα τρία (3) γκολ. Αυτό μας βοήθησε να ηρεμήσουμε και να παίξουμε πιο άνετα αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο ώστε στο τέλος της χρονιάς να πετύχουμε τους στόχους μας.Καλή συνέχεια  στους αντιπάλους.

 

 

 
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΣ

ΠΑΙΚΤΗΣ, DEREE

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
21 Νοεμβρίου 2018 21:30 Commercial Superleague 2018-2019 4 90'

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Δίκτυο000Loss
Deree325Win

Στιγμιότυπα από το παιχνίδι