Βικτώρια

Σκλαβενίτης

Παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο με δυο ομάδες που έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο και στο τέλος έφυγαν αγκαλιασμένες και χαρούμενες. Οι παίκτες για 90 λεπτά προσπάθησαν να κάνουν ότι καλύτερο μπορούσαν με το τελικό σκορ δεν δείχνει την πραγματικότητα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ και προσπάθησαν να σημειώσουν και άλλα τέρματα αλλά δεν τα κατάφερναν γιατί είχαν απέναντι του μια καλά σχηματισμένη άμυνα. Μέσα σε 2 λεπτά στο δεύτερο μέρος έβαλαν δύο γκολ σε παρόμοιες φάσεις και κλείδωσαν τη νίκη.  Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν ένα τουλαχιστον τέρμα αλλά ο Μητρούσης Η. με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν. Ο Σκλαβενίτης ήταν καλύτερος και δίκαια πήρε τη νίκη.

Το φιλμ του αγώνα

22′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τόττη Κ. από τα 20 μέτρα και αριστερά ανάγκασε τον Μητρούση Η. να διώξει με υπερένταση από την δεξιά του γωνία σε κόρνερ.

27′ (0-1) Φάση διαρκείας στα καρέ της Βικτώρις με την μπάλα να καταλήγει στον Ρούσσο ο οποίος από την αριστερή γωνία της περιοχής έκανε το σουτ ανοίγοντας το σκορ.

39′ Διαδοχικές ντρίπλες του Χίλαρι και σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής πέρασε ελάχιστα άουτ.

40′ Λάθος των αμυντικών της Βικτώριας με τον Λιάκο να κλέβει να μπαίνει στην περιοχή και από θέση τετ α τετ να σουτάρει άουτ.

55′ Κάθετη πάσα του Τόττη Κ. στον Κομμένη ο οποίος από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε πάω στον Μητρούση Η.

60′ (0-2) Κάθετη πάσα του Χαλκιά στην πλάτη της άμυνας στον Λιάκο με τον τελευταίο να κάνει το διαγώνιο συρτό σουτ στην δεξιά γωνία του Βερεράκη.

62′ (0-3) Ο Ρούσσος με καταπληκτική πάσα έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Χαλκιά και αυτός με τη σειρά του με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ.

75′ Ατομική προσπάθεια του Ρούσσου από τα αριστερά πέρασε τρείς αμυντικούς αλλά το δυνατό σουτ που έκανε μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Βερεράκης

80′ Φάση διαρκείας στα καρέ του Σκλαβενίτη με τον Κούρτη να κάνει το τελικό σουτ και τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων να διώχνουν πάνω στη γραμμή σε κόρνερ.

90’ Απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ από το Τόττη Κ.

MVP

ΡΟΥΣΣΟΣ

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ : ΤΟΤΤΗΣ Κ., ΤΟΤΤΗΣ Θ., ΧΕΙΛΑΡΗΣ

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ : ΛΙΑΚΟΣ, ΧΑΛΚΙΑΣ,ΤΖΑΦΕΡΗΣ

Δηλώσεις

Συγχαρητήρια και καλή πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο για την ομάδα του Σκλαβενίτη. Ήταν θεωρώ ένα πολύ όμορφο ματς αν και πιστεύω μας αδικεί λίγο το αποτέλεσμα, έπρεπε να έχουμε σκοράρει και εμείς βάσει των ευκαιριών που είχαμε.

 

Τόττης Κωνσταντίνος

Παίκτης, Βικτώρια

Βικτώρια

Δοκάρια

Κορνερ

Σκλαβενίτης

Τελικές Προσπάθειες

Κορνερ

Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι και δύσκολο. Το αποτέλεσμα είναι λίγο πλασματικό γιατί μέσα σε πέντε λεπτά κάναμε δυο γκολ. Τα καταφέραμε πάρα τις πολλές απουσίες που είχε η ομάδα. Συνεχίζουμε.

 

Τζαφέρης Νίκος

Παίκτης, Σκλαβενίτης

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
5 Φεβρουαρίου 2018 21:45 Group C 2017-2018 2 90'
<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Βικτώρια000Loss
Σκλαβενίτης123Win
<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Στιγμιότυπα από το παιχνίδι