Δράκων — Motor Oil

2 - 8
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
19 Νοεμβρίου 2022 15:00 Commercial League Phase One 2022-2023 3 0'

Γήπεδο

Deree
Gravias 6, Ag. Paraskevi 153 42, Greece

KO KO 7 8 19 23 25 29 46 48 57 89 FT

Άρθρο

GAME RECAP

Στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής μεταξύ του Δράκωντα και της Motor Oil, οι δεύτεροι κατάφεραν να κερδίσουν με τελικό σκορ 2-8.

Το σκορ άνοιξε με μια εξαιρετική ασίστ του Στεργίου στον Σταυρόπουλο στο 7ο λεπτό, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 8ο λεπτό  για ακόμα μια φορά ο Στεργίου έδωσε πάσα στον Θανασάϊ και εκείνος μέσα στη μεγάλη περιοχή σκόραρε κάνοντας το 0-2. Ο Δράκων παρόλο που δέχτηκε δύο απανωτά γκολ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, συνέχισε να παλεύει. Ο Γκιόγκα στο 15` βρέθηκε μόνος του αμαρκάριστος έξω από τη μεγάλη περιοχή , έκανε ένα δυνατό σουτ όμως ο Μουστάκας απέκρουσε εγκαίρως. Μετά από αυτό ο Δράκων πήρε τα πάνω του και στο 19` μετά από καταπληκτική ασίστ του Τσαλιαγκού στον Ευαγγελάτο κατάφερε να μείωσε το σκορ σε 1-2. Για ακόμα μια φορά ο Στεργίου στο 23` λεπτό έκανε μια εκθαμβωτική ασίστ στον Θανασάϊ , ο οποίος πλασάροντας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μετά από δύο λεπτα , στο 25`, ο Στεργίου βρέθηκε μόνος του αμαρκαριστος μέσα στη μεγάλη περιοχή , έκανε ένα δυνατό σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 1-4. Στο 29` μετά από ελεύθερο βολέ του Μουστάκα βρήκε τον  Στεργίου και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα . Πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Τσαλιαγκός κερδίζει πέναλντι ώστε να καταφέρει να μειώσει το σκορ, το εκτέλεσε ο Κεσσές όμως αστόχησε .

Μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 46`, αυτή την φορά οι ρόλοι άλλαξαν. Ο Θανασάϊ έδωσε ασίστ στον Στεργίου, ο οποιος κατάφερε με πλασέ να κάνει το 1-6. Στο 48` ο Γκιόγκας βρέθηκε αμαρκαριστος μόνος του, που χωρίς καμία δυσκολία έκανε ένα δυνατό σουτ. Ο Μουστάκας, όμως,  δεν κατάφερε να αποκρούσει εγκαίρως και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 2-6 . Ακόμα στο 57` ο Αρταν έδωσε πάσα στον Θανασάϊ, ο οποίος με πλασέ  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.  Ο Γκιόγκα έκανε ένα δυνατό σουτ στο 71` μέσα στη μεγάλη περιοχή όμως η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι και έχασαν την ευκαιρία για γκολ. Ο Θανασάϊ στο 89` έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και η μπάλα βρέθηκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά, με ένα δεύτερο δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χωρίς αυτή την φορά να αστοχήσει  κάνοντας έτσι το 2-8.

Ήταν ένα υπέροχο ματς με συγκλονιστικά γκολ , όμορφες ασίστ , όμως η ομάδα του Δράκωντα  πέρα από την προσπάθεια του στο πρώτο ημίχρονο να μειώσει το σκορ  έχασε γιατί  η Motor oil κατάφερε να τελειώσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο παρόλες τις προσπάθειες του Δράκωντα.

GAME STORY

3` Ο Μούργος έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε ένα δυνατό σουτ όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

5` Ο Καραμανεας μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή σούταρε αλλά ο Μουστάκας απέκρουσε .

7` (0-1) Ο Στεργίου έδωσε μια εξαιρετική ασίστ στον Σταυρόπουλο και εκείνος πλασαροντας άνοιξε το σκορ για την Motor oil.

8`(0-2) Ο Στεργίου έδωσε πάσα στον Θανασάϊ και εκείνος πλασαρε μέσα στην μεγάλη περιοχή και έκανε το 0-2.

15` Ο Γκιόγκα βρέθηκε μόνος του αμαρκαριστος έξω από τη μεγάλη περιοχή , έκανε ενα δυνατό σουτ όμως ο  Μουστάκας απέκρουσε εγκαίρως.

19` (1-2) Ο Τσαλιαγκός έδωσε μια εξαιρετική ασίστ  στον Ευαγγελάτο και εκείνος με πλασέ μείωσε το σκορ σε 1-2 .

23` (1-3) Ο Στεργίου έδωσε πάσα στον Θανασάϊ και εκείνος έκανε πλασέ και σκόραρε κάνοντας το 1-3.

Αλλαγές Motor : Μπήκε Λυμπερόπουλος – Βγήκε Ευαγόρου

25` (1-4) Ο Στεργίου αμαρκαριστος έκανε ένα δυνατό σουτ μέσα στη μεγάλη περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα .

29` (1-5) Από ελεύθερο σουτ του Μουστάκα ο Στεργίου το εκμεταλλεύτηκε και με δυνατό σουτ σκόραρε.

39` ΠΕΝΑΛΝΤΙ κέρδισε ο Τσαλιαγκός , εκτέλεσε ο Κεσσες αλλά το έχασε .

46` (1-6) Ο Θανασάϊ έδωσε πάσα στον Στεργίου και εκείνος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

48` (2-6) Ο Γκιόγκα βρέθηκε αμαρκαριστος έκανε ένα δυνατό σουτ , ο Μουστάκας δεν πρόλαβε να αποκρούσει εγκαίρως και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα .

Αλλαγές Δράκωντα Βγήκε Βερβέσος -Μπήκε Κουτράκος

57` (2-7) Ο Αρταν έδωσε μια εξαιρετική ασίστ στον Θανασάϊ μέσα στην μεγάλη περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα .

71` Ο Γκιόγκα έκανε ένα δυνατό σουτ μέσα στη μεγάλη περιοχή όμως η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι και έχασαν την ευκαιρία για γκολ.

89` (2-8) Ο Θανασάϊ έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και η μπάλα βρέθηκε στο οριζόντιο δοκάρι αστόχησε και έκανε το ίδιο και έτσι τελείωσε το ματς με το κορυφαίο γκολ του Θανασάϊ και έκανε το 2-8.

Διακριθέντες

ΔΡΑΚΩΝ : Γκιόγκας ,  Τσαλιαγκός, Ευαγγελάτος .

MOTOR OIL :  Θανασάϊ , Στεργίου .

GAME INTERVIEWS

ΜΠΑΡΕΛΙΕ (ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΡΑΚΩΝ)

ΜΠΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΙΚΤΗΣ MOTOR OIL)

GAME PHOTOS

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Δράκων112Loss
Motor Oil538Win

Past Meetings

6 - 5
Commercial Superleague
2019-2020
Γήπεδο Παιανίας

Motor Oil — ΔΡΑΚΩΝ 6-5

3 - 0
Commercial Superleague
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

MOTOR OIL - ΔΡΑΚΩΝ 3-0

3 - 0

MOTOR OIL - ΔΡΑΚΩΝ 3-0

0 - 3
Commercial Superleague
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

ΔΡΑΚΩΝ - MOTOR OIL 0-3