Cosmote e-Value — Νέμεσις

1 - 1
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
4 Φεβρουαρίου 2020 21:00 Commercial Superleague 2019-2020 12 90'

Γήπεδο

Deree
Gravias 6, Ag. Paraskevi 153 42, Greece

KO KO 28 31 32 41 41 44 44 46 46 53 53 75 82 83 FT

Άρθρο

Στο γήπεδο του Αμερικάνικου Κολεγίου και σε αγώνα για τη δωδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Commercial βρέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες των Cosmote evalue και ΝΕΜΕΣΙΣ με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με τελικό σκορ 1-1. Οι δύο αντίπαλοι προέρχονταν από παιχνίδια χωρίς νίκη και αυτό τους έδωσε ένα έξτρα κίνητρο για να κυνηγήσουν το αποτέλεσμα με αρκετό πάθος. Μια αναμέτρηση λοιπόν που είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι με τη μπάλα να βρίσκεται την περισσότερη ώρα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με λιγοστές τελικές μπροστά από τις δύο εστίες αλλά με πάρα πολύ δυνατές μονομαχίες που προσέδωσαν μια άγρια ομορφιά στον αγώνα. Το γκολ του Μπιτσάκου στο 43ο λεπτό έσβησε ο Μπέρτσος δέκα αγωνιστικά λεπτά αργότερα. Η ομάδα του coach Δημόπουλου στο τελευταίο τέταρτο απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς οι αντίπαλοί τους έμειναν αρχικά με δέκα και λίγο αργότερα με εννέα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο. Δεν κατάφερε όμως να πετύχει το πολυπόθητο δεύτερο τέρμα και η αιτία δεν είναι άλλη από τον Νίκο Ζερβό που σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις απογειώθηκε και με εντυπωσιακές επεμβάσεις κράτησε το βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του.

 

Το φιλμ του αγώνα

 

2΄- Με μια πολύ μεγάλη ευκαιρία ξεκίνησε το παιχνίδι όταν ο Κούρβας έβγαλε κάθετα στον Μπιτσάκο που μπήκε στην περιοχή, σούταρε συρτά διαγώνια με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

3΄-  Ένα μακρινό σουτ του Μπέρτσου θα μπλοκάρει εύκολα ο Ζερβός.

10΄- Τεράστια ευκαιρία για τους δικηγόρους με τον Κούρβα σε μια εκτέλεση φάουλ από αριστερά και τον Βέργο να μην προλαβαίνει για ελάχιστα εκατοστά να βάλει την προβολή και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

23΄- Πολύ μεγάλη διπλή φάση, για την e-value αυτή τη φορά. Ο Μπέρτσος μεταβίβασε στον Κωστόπουλο που έφτασε στο τετ α τετ με τον Ζερβό , ο γκολκίπερ της Νέμεσις αποκρούει σε πρώτο χρόνο, η μπάλα επιστρέφει στον Κωστόπουλο που γυρίζει παράλληλα στο πέναλτι όπου βρίσκεται ο Διαγουμάς, όμως το γυριστό του τελευταίου φεύγει μόλις άουτ.

34΄- Αλλάζουν αρκετές πάσες οι τυπικά φιλοξενούμενοι μέχρι να φτάσει η μπάλα στον Παπαδάκη που σουτάρει δυνατά από το ύψος της περιοχής, πέφτει και διώχνει με τις γροθιές ο Σταματόπουλος έρχεται ο Μπιτσάκος για δεύτερο σουτ μόλις άουτ.

37΄- Ένα κόρνερ θα εκτελέσει ο Μπέρτσος από δεξιά, ο Βέργος ψηλότερα από όλα θα βγάλει από την περιοχή εκεί όμως βρίσκεται ο Τριανταφυλλίδης που σουτάρει με το αριστερό, παρακολουθεί ο Ζερβός και μαζεύει.

43΄- GOAL ( 0-1)

Ο Μπιτσάκος φεύγει στην πλάτη της άμυνας, φτάνει απέναντι από τον Σταματόπουλο και με ωραίο τελείωμα ανοίγει το σκορ, στέκεται άτυχος όμως καθώς νιώθει ένα τράβηγμα και αναγκάζεται να παρακολουθήσει τη συνέχεια από τον πάγκο.

50΄- Αγγίζει το δεύτερο γκολ η ΝΕΜΕΣΙΣ όταν ο Πανάγαρης ελίχθηκε από αριστερά , μπήκε στη συνέχεια στην περιοχή και γύρισε δεξιότερα στον Περσιμιτζή, το σουτ όμως του τελευταίου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε.

53΄- GOAL ( 1-1)

Ο Γκίκας βρίσκεται λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή και δεξιά, γυρίζει στη μικρή περιοχή όπου σε θέση σέντερ φορ έχει βρεθεί ο Μπέρτσος και με κοντινή προβολή πετυχαίνει το έβδομο προσωπικό του τέρμα στη διοργάνωση.

 60΄- Ο Γκίκας θα πιάσει ένα πολύ δυνατό σουτ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ αναγκάζοντας το Ζερβό να απλωθεί και με το δεξί χέρι να παραχωρήσει κόρνερ.

61΄-Η μπάλα μετά την εκτέλεση του κόρνερ θα καταλήξει στον Μπέρτσο που θα απειλήσει με το δεξί , στην αγκαλιά του Ζερβού.

63΄- Λάθος στην άμυνα της e-value , θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί ο Παπαδάκης ο οποίος τσιμπάει τη μπάλα προλαβαίνοντας την έξοδο του Σταματόπουλου, λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

76΄- Ο Παπαδάκης ξανά  από πλάγια δεξιά θέση κινείται στην πλάτη της άμυνας χωρίς αμυντικό μπροστά του , μπαίνει και στην περιοχή ,ο Σταματόπουλος έχει κλείσει σωστά τη γωνία και δίνει λύση σε μια δύσκολη κατάσταση.

88΄– Πολύ όμορφη κίνηση από τον Μπέρτσο που άδειασε σε μικρό χώρο δύο αντιπάλους, υποδειγματικό και το τελείωμα στο αριστερό Γ της εστίας, σχεδόν πανηγύρισε ο παίκτης της e-value, όμως με κάποιο τρόπο το χέρι του Ζερβού βρέθηκε εκεί σώζοντας την εστία του από βέβαιη παραβίαση.

 

Κόρνερ : 5-6

 

Δηλώσεις πρωταγωνιστών :

 

Αργύρης Θεοχάρης ( Cosmote evalue) : ‘’Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι που θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε στο τέλος. Σταθήκαμε άτυχοι σε δύο φάσεις. Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα, την επόμενη φορά πιστεύω θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι΄΄.

 

 

 

Zερβός Νικόλαος ( ΝΕΜΕΣΙΣ) : ‘’Ούτε εύκολο, ούτε δύσκολο παιχνίδι, με πάρα πολλή δύναμη και από τις δύο ομάδες. Φάγαμε δύο κόκκινες, δεν θα σας πω αν ισχύουν ή όχι, εσείς το ξέρετε καλύτερα από εμάς, θα δούμε τις φάσεις το βράδυ στην αθλητική Κυριακή. Καλή ομάδα με συνοχή οι αντίπαλοί μας, εμείς παλέψαμε, προηγηθήκαμε, σκόραραν σε μια ανύποπτη φάση και στη συνέχεια προσπάθησαν να βάλουν και άλλο γκολ, δεν τα κατάφεραν όμως καθώς αμυνθήκαμε σωστά. Καλό υπόλοιπο σε όλους’’.

 

Στιγμές από την αναμέτρηση

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Cosmote e-value011Draw
Νέμεσις101Draw