Σόλων (Δ.Σ.Α.) — Ελληνικά Πετρέλαια

3 - 2
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
3 Φεβρουαρίου 2020 21:30 Commercial Superleague 2019-2020 6 90'

Γήπεδο

Boca Arena
Αμαζονoς, Παλλήνη 153 51

KO KO 28 35 46 46 48 50 52 54 55 55 58 60 67 70 76 FT
Goals
3
2
Assists
3
1
Yellow Cards
2
3
Red Cards
0
0

Άρθρο

Στο γήπεδο της Παλλήνης και σε εξ αναβολής αγώνα για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Commercial βρέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες του Σόλωνα και των Ελληνικών Πετρελαίων με τους γηπεδούχους να φτάνουν δύσκολα στην επικράτηση με τελικό σκορ 3-2. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα των δικηγόρων που πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της συμπληρώνοντας σχεδόν τρεις μήνες αήττητη με 4-2-0 στα τελευταία έξι ματς. Η ομάδα του coach Κακογιάννη μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έφτασε να προηγείται 2-0 με τον Παπουλίδη να μοιράζει τις τελικές πάσες . Σε ένα δίλεπτο όμως τα Ελληνικά Πετρέλαια κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση και με τους Βλαχουτσάκο -Γκοτσιά έσβησαν το προβάδισμα των αντιπάλων τους. Ο άνθρωπος που έδωσε τελικά τους τρεις βαθμούς στο Σόλωνα ήταν ο Γιακουμάκης ( είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα) όταν εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ενέργεια του Τάλιου που υποδέχτηκε, κράτησε και έσπασε ιδανικά τη μπάλα στον συμπαίκτη του.

 

Το φιλμ του αγώνα

 

6΄- Ο Λαδακάκος κινείται από δεξιά και επιχειρεί μια επικίνδυνη σέντρα, θα βγει στην πορεία της μπάλας ο Γκότσης και θα μπλοκάρει.

11΄-  Λαδακάκος-Τάλιος-Μυλωνάς δημιουργούν ένα ωραίο τρίγωνο αλλάζοντας γρήγορα τη μπάλα , το σουτ του τελευταίου δεν έχει πολλή δύναμη και ελέγχεται από τον Γκότση.

14΄- Ξανά στο προσκήνιο ο Σόλων που μπήκε πιο δυνατά, με τον Βλαχάκη αυτή τη φορά να απειλεί από το ύψος της μεγάλης περιοχής με το δεξί , σε ετοιμότητα ο Γκότσης θα πέσει και θα παραχωρήσει κόρνερ.

16΄- Πολύ μεγάλη τριπλή ευκαιρία για τα Ελληνικά Πετρέλαια να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη τους επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ. Ο Μπαρδής αρχικά βρήκε με κάθετη πάσα τον Γκοτσιά ο οποίος από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον εκπληκτικό σε αυτή τη φάση Μπάρτζη που απομάκρυνε σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Γαλανό που σούταρε δυνατά στη δεξιά γωνία, ο Μπάρτζης αν και με πολλά σώματα μπροστά του έπεσε και απομάκρυνε, η φάση δεν τελειώνει όμως καθώς με ένα γέμισμα στο δεύτερο δοκάρι ο Μπαρδής αυτή τη φορά θα βρεθεί απέναντι από τον τερματοφύλακα του Σόλωνα που ενστικτωδώς θα το βγάλει και αυτό!

21΄- Ο Λαδακάκος μπήκε με πολύ καλές προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή, άργησε όμως, κλείστηκε, τελικά κέρδισε ένα κόρνερ.

30΄- Ο Μπίρης κλέβει για τα ΕΛΠΕ, δίνει γρήγορα και σωστά τη μπάλα στον Γκοτσιά , βιάστηκε λίγο ο τελευταίος να σουτάρει, έπεσε ο Μπάρτζης στην κλειστή γωνία και μπλόκαρε.

32΄- Ένα λάθος γύρισμα προς τα πίσω του Λαχανά έδωσε τη δυνατότητα στον Βλαχάκη να επιτεθεί κατά μέτωπο όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε ψηλά.

35΄- GOAL ( 1-0)

Πολύ γρήγορη αντεπίθεση για τους γηπεδούχους με τον Παπουλίδη από δεξιά να γυρίζει στο ύψος του πέναλτι τη μπάλα όπου έχει ακολουθήσει ο Λαδακάκος και θα σουτάρει με δύναμη, αν και κάνει επαφή ο Γκότσης δεν μπορεί να τη συγκρατήσει.

39΄- Ένα φάουλ σε πολύ καλή θέση έχουν κερδίσει τα ΕΛΠΕ με το Συννεφιά να αναλαμβάνει την απευθείας εκτέλεση και τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τη συμβολή των δοκών.

48΄- GOAL ( 2-0)

Ο Παπουλίδης βρίσκει με μια κάθετη μεταβίβαση τον Βλαχάκο που φεύγει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, φτάνει ως τον Γκότση και πλασάρει υποδειγματικά.

54΄- GOAL ( 2-1)

Από μια βαθιά μπαλιά πίσω από το κέντρο του γηπέδου, ο Βλαχουτσάκος θα κινηθεί σε θέση αριστερού εξτρέμ και την κατάλληλη στιγμή θα γυρίσει παράλληλα στον Γκοτσιά που από κοντά θα τη στείλει να χτυπήσει πρώτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στο βάθος της εστίας του Μπάρτζη.

55΄- GOAL ( 2-2)

Έχασαν τη συγκέντρωσή τους οι γηπεδούχοι και εδώ κάνουν ένα σημαντικό λάθος στην άμυνά τους που εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο ο Βλαχουτσάκος με ένα δυνατό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή.

63΄- Ο Τσούκας θα τροφοδοτήσει τον Τάλιο που παίρνει μέτρα στο γήπεδο πριν σουτάρει δυνατά με το δεξί, λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας.

67΄- GOAL ( 3-2)

Το μισό γκολ πρέπει να χρεωθεί στον Τάλιο που υποδέχτηκε με πλάτη προς την εστία, κράτησε όσο χρειάστηκε μέχρι να βρει ελεύθερο παίκτη, αυτός ήταν ο Γιακουμάκης που είδε ακάλυπτη την δεξιά γωνία της εστίας και με σωστά φάλτσα έστειλε τη μπάλα εκεί ακριβώς.

83΄- Ο Βλαχάκης από αριστερά σε μια κόντρα επίθεση, σταματάει και σημαδεύει το αριστερό Γ της εστίας, δεν είναι κακό το τελείωμα αλλά φεύγει λίγο πάνω από τη συμβολή των δοκών.

85΄- Ο Τσούκας ψάχνει μέσα στην περιοχή τον Τάλιο που βρίσκεται και πάλι με πλάτη προς την εστία, αυτή τη φορά θα γυρίσει το σώμα του και θα απειλήσει με το δεξί , η μπάλα βρίσκει σε πόδι αμυνόμενου και περνάει κόρνερ. Η εκτέλεση του κόρνερ δίνει στον Μπιλίρη την ευκαιρία για ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τη μπάλα να περνάει πολύ κοντά από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

87΄- Τα ΕΛΠΕ έχουν ανέβει ψηλά ψάχνοντας την ισοφάριση και ο Σόλωνας βρίσκει χώρους πίσω, εδώ ο Γιακουμάκης έχει την ευχέρεια να τρέξει το μισό γήπεδο μέχρι τον Γκότση αλλά το τελείωμά του αυτή τη φορά δεν είναι καλό.

90΄- Το τελευταίο σουτ της συνάντησης πραγματοποίησε ο Γκοτσιάς ύστερα από μεταβίβαση του Βλαχουτσάκου , ήταν από μακρινή απόσταση όμως και δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα των δικηγόρων της Αθήνας που μπλόκαρε σταθερά.

 

Κόρνερ : 7-5

Δηλώσεις πρωταγωνιστών :

 

 

Πέτρος Γιακουμάκης (Σόλων) : ΄΄Συνεχίσαμε την καλή πορεία που έχουμε στα τελευταία ματς, αν δεν κάνω λάθος ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη αυτή που κάναμε. Δυστυχώς πάλι φάγαμε δύο γκολ ,όπως και στα τελευταία ματς ,χωρίς λόγο, αλλά ήμασταν ξανά αποτελεσματικοί μπροστά ενώ χάσαμε και πολλές ευκαιρίες για μια πιο άνετη νίκη. Συνεχίζουμε΄΄.

 

 

 

Νικόλαος Συννεφιάς ( ΕΛΠΕ) : ‘’Ήμασταν άτυχοι σήμερα, χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Από δικά μας λάθη χάθηκε το παιχνίδι, συνεχίζουμε΄΄.

 

Στιγμές από τη συνάντηση

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Σόλων123Win
Ελληνικά Πετρέλαια022Loss