Accenture — Motor Oil

1 - 2
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
30 Ιανουαρίου 2020 21:00 Commercial Superleague 2019-2020 11 90'

Γήπεδο

Deree
Gravias 6, Ag. Paraskevi 153 42, Greece

KO KO 2 18 48 FT

Άρθρο

Στο γήπεδο του Αμερικάνικου Κολεγίου και σε αγώνα για την ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Commercial βρέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες της Accenture και της MOTOR OIL με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν πολύ δύσκολα στην επικράτηση με τελικό σκορ 1-2. Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η βαθμολογική θέση της Accenture και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με αντίπαλο την πρωτοπόρο ομάδα της MOTOR OIL. Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν πάρα πολύ καλοί και στα ενενήντα λεπτά , προηγήθηκαν νωρίς και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Από την άλλη η ομάδα του coach Αλεξίου μετά την ψυχρολουσία του 2ου λεπτού προσπάθησε σταδιακά να ανασυνταχθεί , δημιούργησε και αυτή με τη σειρά της προϋποθέσεις για να σκοράρει, ατύχησε έχοντας δύο δοκάρια όμως κατάφερε εν τέλει με τα όμορφα τελειώματα του Λαμπρογιώργου να πάρει προβάδισμα στο σκορ το οποίο διατήρησε έστω και δύσκολα μέχρι τη λήξη.

 

Το φιλμ του αγώνα

 

2΄- GOAL ( 1-0)

Πρώτο κόρνερ στην αναμέτρηση για την Accenture με τη μπάλα να πηγαίνει στον Χριστοφή όπου με δυνατό σουτ θα νικήσει τον Καστανιώτη και θα ανοίξει  το σκορ.

3΄- Προσπαθεί πολύ γρήγορα να απαντήσει η MOTOR OIL με τον Λεμονή λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και πλάγια δεξιά να σκάβει τη μπάλα όμως ο Κουτσιούμπας  με πίσω βήματα ελέγχει την πορεία της και μαζεύει.

8΄-  Τεράστια ευκαιρία για την Αccenture με τον Αποστόλου να βγαίνει απέναντι από τον Καστανιώτη και ο τελευταίος με το ένα χέρι θα πέσει στη δεξιά του γωνία και θα παραχωρήσει κόρνερ.

12΄- Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Accenture  να διπλασιάσει τα τέρματά της όταν ο Μαριστάνογλου έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση και μπαίνοντας στην περιοχή από πλάγια θέση εκτέλεσε με το δεξί, ξανά ο Καστανιώτης με το ένα χέρι θα σώσει την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση.

14΄- Μια φάση για τη MOTOR OIL όταν ο Τζουμάκας κινήθηκε κατά μέτωπο και δοκίμασε ένα ξαφνικό σουτ που κόντραρε, άλλαξε πορεία και πέρασε κοντά από το δεξί κάθετο δοκάρι.

18΄- GOAL ( 1-1)

Αντεπίθεση για τους τυπικά φιλοξενούμενους με τη μπάλα να καταλήγει τελικά στον Λαμπρογιώργο  όπου με δυνατό σουτ ισοφαρίζει.

23΄- Λίγο έλειψε να γυρίσουν μέσα σε πέντε λεπτά το ματς οι φιλοξενούμενοι όταν ο Λεμονής βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Λαμπρογιώργο όπου κατέβασε όμορφα και σούταρε δυνατά, στάθηκε άτυχος όμως καθώς η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

27΄- Ο Αποστόλου βγαίνει σε κόντρα επίθεση από δεξιά και φτάνει μέχρι τον Καστανιώτη όπου έχει κλείσει σωστά την εστία του και θα μπλοκάρει σταθερά.

30΄-Η Accenture στο προσκήνιο και πάλι , αυτή τη φορά με τον Παϊζη να πατάει περιοχή όμως μαρκάρεται πολύ στενά και το σουτ που επιχειρεί φεύγει ψηλά.

43΄- Λάθος του Μούργου στο χώρο της άμυνας με τον Μαριστάνογλου να κλέβει και να μπαίνει με ταχύτητα στην αντίπαλη περιοχή, ο Καστανιώτης θα κινηθεί γρήγορα και πέφτοντας στα πόδια του προλαβαίνει να καπακώσει τη μπάλα.

46΄- Μεγάλη ευκαιρία με το ξεκίνημα της επανάληψης για την Accenture με τον Μαριστάνογλου και πάλι να κινείται από θέση δεξιού εξτρέμ και την κατάλληλη στιγμή να γυρίζει παράλληλα στον Χριστοφή που για ελάχιστα εκατοστά δεν προλαβαίνει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

48΄- GOAL ( 1-2)

Πολύ όμορφη ομαδική προσπάθεια για τη MOTOR OIL που γύρισε με πολλούς παίκτες τη μπάλα πριν βγάλει ο Τζουμάκας την κάθετη στον Λαμπρογιώργο όπου με δυνατό σουτ την έστειλε στον ουρανό της εστίας του Κουτσιούμπα.

52΄- Από μια στραβοκλωτσιά η μπάλα κατευθύνεται πλάγια αριστερά στον Τσιλεδάκη όπου χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα δοκιμάζει νέο σουτ βάζοντας πολλά φάλτσα με τη μπάλα να χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και να φεύγει παράλληλα χωρίς να περάσει την τελική γραμμή. Πολύ κοντά σε τρίτο γκολ εδώ οι φιλοξενούμενοι.

61΄- Νέα μεγάλη στιγμή για τη MOTOR OIL με τον Λαμπρογιώργο να χάνει ανεπανάληπτο τετ α τετ από πολύ κοντά όταν ο Κουτσιούμπας προλαβαίνει να απλώσει το δεξί πόδι και να απομακρύνει.

70΄- Ένα ακόμη ρήγμα στην  άμυνα της MOTOR OIL δημιουργεί ο Μαριστάνογλου από δεξιά και με γύρισμα ακριβείας βρίσκει τον επερχόμενο Δημόπουλο που από το ύψος του πέναλτι και αμαρκάριστος στέλνει τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καστανιώτη. Αγγίζει την ισοφάριση η Accenture.

73΄- O Αβράμης ανάμεσα σε δύο αντιπάλους θα κρατήσει τη μπάλα με πλάτη και γυρνώντας με πρόσωπο θα σημαδέψει τη δεξιά πλευρά της εστίας κερδίζοντας το κόρνερ.

83΄– Περισσότερους χώρους βρίσκουν πλέον οι φιλοξενούμενοι , εδώ συνδυάζονται γρήγορα οι Τζουμάκας-Λαμπρογιώργος με τον τελευταίο να εκτελεί για το προσωπικό χατ τρικ , ο Μιχαήλ που πήρε θέση κάτω από τα γκολπόστ της Accenture θα το βγάλει με τα πόδια στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα.

90΄– Δεν της βγαίνει η φάση που ψάχνει η Accenture για να ισοφαρίσει και σε νέα κόντρα η MOTOR OIL με τον Λαμπρογιώργο να επιχειρεί να τελειώσει εντυπωσιακά σκάβοντας τη μπάλα , δεν θα τα καταφέρει.

 

Κόρνερ : 5-5

 

Δηλώσεις πρωταγωνιστών :

 

Κουτσιούμπας Παναγιώτης (Accenture) : ‘’Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, ήμασταν αρκετά άτυχοι σήμερα. Προηγηθήκαμε νωρίς, σε μια φάση που έκαναν τα παιδιά μας ισοφάρισαν δυστυχώς για εμάς, είχαμε πολλές ευκαιρίες, θεωρώ ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία παρόλα αυτά χάσαμε. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες , ελπίζω να τα καταφέρουμε και εμείς΄΄.

 

 

Μακρής Γεώργιος ( MOTOR OIL) : ‘’Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες, φανήκαμε πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμασταν. Καλή συνέχεια σε όλους’’.

 

Στιγμές από την αναμέτρηση

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Accenture101Loss
Motor Oil112Win

Past Meetings

1 - 5
Commercial League
2018-2019
Deree

ACCENTURE - MOTOR OIL 1-5

2 - 6
Group D
2018-2019
Deree

ACCENTURE - MOTOR OIL

0 - 6
Commercial League
2018-2019
Γήπεδο Παιανίας

ACCENTURE - MOTOR OIL

1 - 2
Commercial Cup
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

Motor Oil — Accenture 1-2