Cosmote e-Value — Σόλων (Δ.Σ.Α.) 2-4

2 - 4
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
28 Ιανουαρίου 2020 21:00 Commercial Superleague 2019-2020 8 90'

Γήπεδο

Deree
Gravias 6, Ag. Paraskevi 153 42, Greece

KO KO 12 15 19 46 46 46 46 46 50 55 58 70 75 76 79 79 87 87 88 FT
Goals
2
4
Assists
0
0
Yellow Cards
1
1
Red Cards
0
0

Άρθρο

Ένας εκπληκτικός αγώνας διεξήχθη στο κολέγιο του Deree ανάμεσα στον COSMOTE και τους δικηγόρους του ΣΟΛΩΝ . Ένα ισορροπημένο σε όλη τη διάρκεια παιχνίδι με πολλές φάσεις στις δυο αντίπαλες εστίες. Στο α΄ ημίχρονο η υπεροχή και οι φάσεις ανήκουν στο ΣΟΛΩΝ αλλά με καλή αμυντική οργάνωση και ωραίες αντεπιθέσεις η ομάδα του COSMOTE κατάφερε και μπήκε μπροστά στο σκορ δυο φορές. Στην επανάληψη η ομάδα του ΣΟΛΩΝ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πιο αποφασισμένη και με τις αλλαγές ποαυ έκανε έδωσε φρεσκάδα στην ομάδα, απέκτησε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο τέλος κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος σκορ, φεύγοντας έτσι νικήτρια από το γήπεδο.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 5’λεπτό πρώτη καλή στιγμή για το ΣΟΛΩΝ με τον ΠΑΠΟΥΛΙΔΗ να βρίσκει στα δεξιά τον ΣΥΡΙΓΟ ο οποίος έβγαλε σέντρα και ο ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 9’ λεπτό όμορφη επίθεση για την ομάδα του ΣΟΛΩΝ με τον ΜΠΙΛΙΡΗ να συνδιάζεται με τον ΠΑΠΟΥΛΙΔΗ και ο τελευταίος με κάθετη μπαλιά βγάζει το ΒΛΑΧΑΚΗ σε πλεονεκτική θέση που πλασάρει άουτ.
ΓΚΟΛ 1-0
Στο 12’ λεπτό πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του COSMOTE με τον ΓΚΙΚΑ να γίνεται κάτοχος της μπάλας και αποφεύγοντας τον αντίπαλό του βγάζει τον ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ σε θέση βολής και με ωραίο πλασέ ανοίγει το σκόρ.
Στο 14’ λεπτό έπειτα από ασίστ του ΤΣΩΝΗ βρίσκει το ΣΥΡΙΓΟ σε πλεονεκτική θέση ο οποίος πλασάρει με τη μπάλα να περνάει σύριζα από το κάθετο δοκάρι.
ΓΚΟΛ 1-1
Στο 15’ λεπτό έπειτα από κάθετη μπαλιά ΜΠΙΛΙΡΗ ο ΘΩΜΑΣ γίνεται κάτοχος της μπάλας και από το χώρο μεταξύ μεγάλης περιοχής και κέντρου πιάνει ένα όμορφο σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα ισοφαρίζοντας έτσι η ομάδα του ΣΟΛΩΝ.
Στο 18’ λεπτό έπειτα από ωραίο συνδιασμό στο χώρο του κέντρου ο ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ βρίσκει τον ΓΚΙΚΑ στη μεγάλη περιοχή ο οποίος σουτάρει με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ – πέναλτι.
ΓΚΟΛ 2-1
Στο 19’ λεπτό την εκτέλεση του πέναλτι αναλαμβάνει ο ΜΠΕΡΤΣΟΣ ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να βάλει την ομάδα του COSMOTE μπροστά στο σκορ.
Στο 25’ λεπτό εκτέλεση φάουλ από τον ΜΠΕΡΤΣΟ βρίσκει στην καρδιά της άμυνας τον ΓΚΙΚΑ ο οποίος έπιασε ανάποδη κεφαλιά με τη μπάλα να χτυπάει το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 27’ λεπτό επίθεση για την ομάδα του ΣΟΛΩΝ με τον ΘΩΜΑ από τα δεξιά να επιχειρεί σέντρα και με τον ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ να αποκρούει.
Στο 34’ λεπτό επίθεση για την ομάδα του COSMOTE με τον ΜΠΕΡΤΣΟ να κάνει κούρσα από τα δεξιά και με ωραία σέντρα να βρίσκει τον ΓΚΙΚΑ στο ύψος του πέναλτι ο οποίος δεν κατάφερε να πλασάρει τον ΜΠΑΡΤΣΗ με τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 40’ λεπτό κούρσα από τα αριστερά με τον ΧΡΥΣΑΦΗ να βγάζει σέντρα βρίσκοντας τον ΣΥΡΙΓΟ ο οποίος πιάνει ένα χλιαρό σούτ με τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 48’ λεπτό οργανωμένη επίθεση για το ΣΟΛΩΝ με τον ΣΥΡΙΓΟ να γίνεται κάτοχος της μπάλας και να συνδυάζεται με το ΘΩΜΑ ο οποίος κάνει σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.
ΓΚΟΛ 2-2
Στο 50’ λεπτό αντεπίθεση για το ΣΟΛΩΝ με το ΜΥΛΩΝΑ να βρίσκει το ΣΥΡΙΓΟ ο οποίος κάνοντας μια κούρσα από τα δεξιά πιάνει ένα δυνατό σουτ από καλή θέση με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.
Στο 53’ κάτοχος της μπάλας στο χώρο του κέντρου ο ΜΠΙΛΙΡΗΣ ο οποίος βγάζει μια μακρινή μπαλιά βρίσκοντας τον ΚΡΙΤΣΙΩΛΗ ο οποίος σουτάρει με τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 56’ μετά από αδράνεια της άμυνας της ομάδας του COSMOTE ο ΣΥΡΙΓΟΣ κλέβει τη μπάλα και με ωραία κίνηση αποφεύγει τον αντίπαλό του πιάνοντας ένα σουτ με τη μπάλα άουτ.
Στο 63’ λεπτό αντεπίθεση για την ομάδα του COSMOTE με τον ΚΕΦΑΛΑ να γίνεται κάτοχος της μπάλας και να συνδυάζεται με ΜΠΕΡΤΣΟ ο οποίος βγάζει σέντρα βρίσκοντας το ΓΚΕΚΑ ο οποίος σουτάρει με τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 68’ λεπτό επίθεση για την ομάδα του ΣΟΛΩΝ με το ΛΑΔΑΚΑΚΟ να γίνεται κάτοχος της μπάλας βγάζοντας από αριστερά το ΣΥΡΙΓΟ ο οποίος σουτάρει δυνατά και το ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ αποκρούει.
ΓΚΟΛ 2-3
Στο 70’ λεπτό εξαιρετική επίθεση για το ΣΟΛΩΝ με το ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ να αποφεύγει τον αντίπαλό του και κάνοντας μια κούρσα από τα δεξιά βγάζει ωραία σέντρα βρίσκοντας το ΣΥΡΙΓΟ ο οποίος πλασάρει με τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 77’ λεπτό εκτέλεση φάουλ από τον ΜΠΕΡΤΣΟ βρίσκει στο ύψος του πέναλτι τον ΟΡΦΑΝΟ ο οποίος πιάνει ένα συρτό σουτ με τους αμυντικούς να διώχνουν σε κόρνερ.
Στο 79’ λεπτό επίθεση από τα δεξιά με τον ΛΑΔΑΚΑΚΟ να βγάζει σε πλεονεκτική θέση τον ΤΣΩΝΗ ο οποίος σουτάρει με τη μπάλα να περνάει άουτ.
ΓΚΟΛ 2-4
Στο 87’ λεπτό εξαιρετική επίθεση για το ΣΟΛΩΝ από τα δεξιά με τον ΤΣΩΝΗ να πασάρει στον ΤΣΟΥΚΑ που πιάνει ένα πλασαριστώ σουτ με τη μπάλα στα δίχτυα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ- COSMOTE
Η ομάδα στο ά ημίχρονο έπαιξε πάρα πολύ καλά, προηγήθηκε, θα μπορούσε να είχε αυξήσει το σκορ μετά το 2-1 αλλά αυτό δεν έγινε. Στο β΄ημίχρονο μπήκαμε πιο νωχελικά. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, έπαιξαν πιο καλά και άξιζαν τη νίκη.

ΤΣΟΥΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΣΟΛΩΝ
Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δυο φορές, αλλά καταφέραμε να το γυρίσουμε. Νίκη ψυχολογίας, να συνεχίσουμε έτσι. Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Cosmote e-value202Loss
Σόλων134Win