Δίκτυο Μεταναστών & Προσφύγων — Stoiximan

5 - 2
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
27 Ιανουαρίου 2020 21:30 Commercial Superleague 2019-2020 11 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 6 20 20 33 46 52 58 60 70 72 79 FT

Άρθρο

Στο γήπεδο της Παιανίας και σε αγώνα για την ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Commercial βρέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες του Προσφυγικού Δικτύου και της STOIXIMAN με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην επικράτηση με τελικό σκορ 5-2. Τείνει να γίνει αγαπημένη συνήθεια για την ομάδα του coach Φλαμπουράρη το να καθαρίζει τα παιχνίδια στην επανάληψη μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που είτε υπολείπεται στο σκορ είτε λήγει ισόπαλο όπως στην προκειμένη περίπτωση. Αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο ματς που συνέβη κάτι τέτοιο και βέβαια μόνο τυχαίο δεν πρέπει να θεωρείται αλλά αντιθέτως αποδεικνύει  τον σημαντικό ρόλο που παίζει η καλή φυσική κατάσταση μιας ομάδας. Στο πρώτο ημίχρονο λοιπόν διεξήχθη ένα πολύ όμορφο και άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι σε όλα τα μήκη και πλάτη του αγωνιστικού χώρου με μια πολύ καλή STOIXIMAN όχι μόνο να απαντάει στα δύο τέρματα των γηπεδούχων αλλά να καταγράφει και σημαντικές ευκαιρίες ώστε να πάρει και το προβάδισμα. Μετά την ανάπαυλα όμως το Δίκτυο πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και χωρίς να δημιουργήσει πληθώρα ευκαιριών , φρόντισε να φανεί αρκετά αποτελεσματικό στην τελική προσπάθεια φτάνοντας έτσι τους 17 βαθμούς ακολουθώντας σταθερά στην τέταρτη θέση τις τρεις ομάδες που έχουν ξεχωρίσει.

 

Το φιλμ του αγώνα

 

3΄- Σέντρα από αριστερά πραγματοποιεί ο Bah σημαδεύοντας στο πίσω δοκάρι τον Stephane που πιάνει την κεφαλιά , η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

4΄-  Απάντηση για τη STOIXIMAN όταν ο Λυρίτσης συνεργάστηκε με τον Κάννα , το σουτ του τελευταίου όμως δεν ανησύχησε τον Orega William που εκτέλεση χρέη τερματοφύλακα.

6΄- GOAL ( 1-0)

Ο Bah μπαίνοντας στην αντίπαλη περιοχή θα ανατραπεί και θα κερδίσει πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Samir όπου σημαδεύοντας εύστοχα ανοίγει το σκορ.

8΄- Ο Καραμάνης δοκιμάζει ένα δυνατό συρτό σουτ που θα πέσει με δυσκολία ο Orega William και θα απομακρύνει.

13΄- Ένα πολύ δυνατό επιχειρεί ο Cisse με τον Παρέτσογλου να απομακρύνει με τα πόδια σε κόρνερ. Από την εκτέλεση η μπάλα φτάνει στον Stephane που βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση και δοκιμάζει νέο σουτ , πάλι με τα πόδια ο Παρέτσογλου κρατάει το 1-0.

20΄- GOAL ( 1-1)

Ολέθριο λάθος στην άμυνα του Δικτύου δίνει την ευκαιρία στον Λυρίτση να βγει μόνος απέναντι από τον Orega William και με ένα ψύχραιμο τελείωμα να ισοφαρίσει.

22΄- GOAL ( 2-1)

Μεγάλο λάθος γίνεται όμως και στην απέναντι πλευρά του γηπέδου όπου ο Besumaki γίνεται ξαφνικά κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και με ένα σουτ χαμηλά στην αριστερή γωνία διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

25΄- Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της STOIXIMAN να ισοφαρίσει όταν ο Καρένιο έψαξε με ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι τον Λυρίτση που για εκατοστά δεν πρόλαβε να κάνει επαφή και να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

30΄- Ο Bessumaki κινείται παράλληλα από την αντίπαλη εστία και πιάνει ένα φοβερό δεξί σουτ με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα πάνω από τη συμβολή των δοκών.

32΄- Συνδυάζονται υπέροχα οι παίκτες της STOIXIMAN σε μια οργανωμένη επίθεση όμως ο Στάθης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Orega William στο τε α τετ.

33΄- GOAL ( 2-2)

H υπεροχή των φιλοξενούμενων στα τελευταία λεπτά καρποφορεί όταν ύστερα από μια εκτέλεση φάουλ με γέμισμα και κακή αντίδραση της άμυνας , η μπάλα φτάνει στον Καρένιο που από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα σημαδέψει σωστά.

38΄- Φάουλ σε πολύ επικίνδυνο σημείο για απευθείας εκτέλεση με το Στάθη να την αναλαμβάνει όμως η μπάλα φεύγει ψηλά.

47΄- Ο Cisse θα πραγματοποιήσει το πρώτο σουτ στην επανάληψη αφού πρώτα πήρε μέτρα στο γήπεδο με τη μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

52΄– GOAL ( 3-2)

Ο Cisse αυτή τη φορά έχει στημένη μπάλα σε πολύ καλό σημείο για απευθείας εκτέλεση και πράγματι με μια πολλυ δυνατή εκτέλεση δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Παρέτσογλου.

60΄- GOAL ( 4-2)

Σε αντεπίθεση γρήγορη φεύγουν τρεις παίκτες του Προσφυγικού Δικτύου με τον Samir να βλέπει εστία και να σουτάρει πολύ δυνατά, ο Παρέτσογλου σε πρώτο χρόνο θα απομακρύνει όμως η μπάλα καταλήγει στον Φλαμπουράρη όπου ολομόναχος απλά θα σπρώξει τη μπάλα στην κενή εστία.

72΄- GOAL ( 5-2)

Το πιο όμορφο γκολ της συνάντησης πετυχαίνει ο Samir όταν δέχτηκε τη μεταβίβαση από αριστερά του πολύ δραστήριου για άλλο ένα παιχνίδι Bah και με υπέροχο σκαφτό σουτ πέρασε την μπάλα πάνω από όλη την άμυνα της STOIXIMAN.

74΄- Ένα πολύ όμορφο σουτ με το εξωτερικό και βάζοντας πολλά φάλτσα έπιασε ο Στάθης με τη μπάλα να περνάει αρκετά κοντά από το οριζόντιο δοκάρι.

80΄- Η τελευταία φάση στο ματς είναι για το Δίκτυο με το Cisse να δοκιμάζει το πολύ δυνατό δεξί που διαθέτει όμως ο Παρέτσογλου παρακολουθεί την πορεία της και πέφτοντας στη γωνιά του θα απομακρύνει σε κόρνερ.

 

Κόρνερ : 4-1

 

Δηλώσεις πρωταγωνιστών :

 

 Louissamos Bessumaki ( Προσφυγικό Δίκτυο) : ’Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, ένα δυνατό ματς. Δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση στο πρώτο ημίχρονο αλλά τελικά τα καταφέραμε΄΄.

 

 

Παρασίδης Βασίλης ( STOIXIMAN) : ‘’Καλύτεροι οι αντίπαλοι, το παλέψαμε στο πρώτο ημίχρονο αλλά στη συνέχεια αν και με παίκτη παραπάνω φανήκαμε κουρασμένοι’’.

 

Στιγμές από την αναμέτρηση

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Δίκτυο235Win
Kaizen Gaming202Loss

Past Meetings

2 - 5
Commercial Superleague
2018-2019
Λεωφόρος Αλεξάνδρας

STOIXIMAN - ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

4 - 2
Commercial Superleague
2018-2019

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - STOIXIMAN 4-2