Re-Playboys — Accenture 7-3

7 - 3
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
23 Ιανουαρίου 2020 21:00 Commercial Superleague 2019-2020 10 90'

Γήπεδο

Deree
Gravias 6, Ag. Paraskevi 153 42, Greece

KO KO 17 21 26 30 40 42 43 51 51 55 58 65 67 68 69 77 86 FT
Goals
7
3
Assists
0
0
Yellow Cards
1
0
Red Cards
1
1

Άρθρο

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι εξελίχθηκε ανάμεσα στην ομάδα των Re-playboys και της Accenture στο γήπεδο του κολεγίου του Deree. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του παιχνιδιού ήταν ο γρήγορος ρυθμός, οι πολλές ευκαιρίες και το ευρύ σκορ 7-3 υπέρ της ομάδας των Re-playboys που όμως δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα καθόσον η ομάδα της Accenture ήταν ιδιαίτερα αξιόμαχη, αλλά στάθηκε άτυχη αφού έπεσε σε ένα πολύ καλό τερματοφύλακα τον ΤΟΥΡΛΑ αλλά είχε και σε πολύ καλή ημέρα τον ΚΑΣΣΙΝΑΚΗ ο οποίος σκοράροντας τέσσερις φορές ουσιαστικά πήρε μόνος του το παιχνίδι.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

5΄ Πρώτη αξιόλογη επίθεση για την ομάδα των Re-Playboys με τον ΚΑΣΣΙΝΑΚΗ να γίνεται κάτοχος της μπάλας από τα δεξιά και βγάζοντας σέντρα βρίσκει τον ΚΑΤΣΟ που σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τη μπάλα να περνάει άουτ.
7΄ Πρώτη αξιόλογη επίθεση και για την ομάδα της Accenture με τον ΤΣΕΤΣΟ κάτοχο της μπάλας να βγάζει με κάθετη μπαλιά τον ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ σε θέση βολής ο οποίος σουτάρει με τη μπάλα να περνάει άουτ,
10’ Κλέψιμο της μπάλας στο χώρο του κέντρου από τον ΣΚΟΡΔΑ που με κάθετη μπαλιά βγάζει τον ΜΑΡΙΣΤΑΝΟΓΛΟΥ σε πλεονεκτική θέση που πλασάρει και τον ΤΟΥΡΛΑ να αποκρούει.
12΄ Επίθεση για την Accenture με τον ΤΡΙΠΟΔΗ να βγάζει στα αριστερά τον ΚΑΡΑΓΛΑΝΗ ο οποίος στην προσπάθειά του να αποφύγει τον αντίπαλό του ανατρέπεται αντικανονικά και ο διαιτητής καταλογίζει το πέναλτυ.
13΄ Εκτέλεση πέναλτι από τον ΣΚΟΡΔΑ και τον ΤΟΥΡΛΑ να επιλέγει τη σωστή γωνία αποκρούοντας το πέναλτυ. Η επαναφορά της μπάλας βρίσκει το ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ να σουτάρει άουτ.
GOAL 1-0
17΄ Όμορφη επίθεση για την ομάδα των Re-Playboys με τον ΚΑΝΔΗΛΗ να ελίσσεται στο χώρο του κέντρου και με μια κάθετη μπαλιά να βγάζει τον ΚΑΣΣΙΝΑΚΗ μόνο του σε θέση βολής ανοίγοντας έτσι το σκορ.
GOAL 1-1
21΄ Κλέψιμο της μπάλας στο χώρο του κέντρου και αντεπίθεση με τον ΦΙΛΙΝΗ να βγάζει με κάθετη μπαλιά τον ΜΑΡΙΣΤΑΝΟΓΛΟΥ σε πλεονεκτική θέση και πλασάροντας φέρνει το παιχνίδι στα ίσια.
GOAL 1-2
26΄ Εκτέλεση φάουλ από τον ΚΑΡΑΓΛΑΝΗ βρίσκει στην καρδιά της άμυνας τον ΦΙΛΙΝΗ που με ωραίο πλασε δίνει το προβάδισμα για την ομάδα του.
33΄ Μετά από λάθος της άμυνας η μπάλα φτάνει στον ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ Γιώργο ο οποίος αποφεύγοντας τον αντίπαλό του σουτάρει με τη μπάλα να περνάει άουτ.
36΄ Με οργανωμένη επίθεση η μπάλα φτάνει στο ΜΑΡΙΣΤΑΝΟΓΛΟΥ που με μια κούρσα από τα δεξιά φτάνει σε πλεονεκτική θέση πλασάροντας όμως άουτ.
38΄ Αντεπίθεση με το ΜΑΡΙΣΤΑΝΟΓΛΟΥ να γίνεται κάτοχος της μπάλας και με ωραία κούρσα να βρίσκεται πάλι τετ α τετ με τον ΤΟΥΡΛΑ με τον τελευταίο να αποκρούει το πλασέ.
40΄ Σέντρα από τον ΠΑΙΖΗ από τα δεξιά βρίσκει το ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ στο ύψος της μεγάλης περιοχής που επιχειρεί σουτ με τη μπάλα να περνάει άουτ.
GOAL 2-2
42΄ Επίθεση από τα δεξιά με τον ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ Γιώργο να βρίσκει τον ΚΑΣΣΙΝΑΚΗ ο οποίος απέφυγε τον αντίπαλό του και με εξαιρετικό σουτ φέρνει το παιχνίδι στα ίσια.
GOAL 3-2
43΄ Επίθεση για την τη Re-Playboys με τελικό κάτοχο τον ΚΑΣΣΙΝΑΚΗ ο οποίος επιχειρεί σου με τη μπάλα να προσκρούει το κάθετο δοκάρι. Η επαναφορά της βρίσκει το ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ Γιάννη να πλασάρει στελνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
52΄ Εκτέλεση φάουλ από τον ΚΑΝΔΗΛΗ βρίσκει στην καρδιά της άμυνας τον ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗ να πιάνει κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει άουτ.
GOAL 4-2
55΄Επίθεση με τον ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ Γιώργο να βρίσκει στον κενό χώρο τον ΚΑΣΣΙΝΑΚΗ ο οποίος πλασάρει και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα.
59΄ Εκτέλεση φάουλ για την ομάδα της Accenture με το ΧΡΙΣΤΟΦΗ να πίανει τεχνικό σουτ και τον ΤΟΥΡΤΟΥΡΑ με δυσκολία να αποκρούει τη μπάλα.
63΄ Επίθεση από τα αριστερά με τον ΜΑΡΙΣΤΑΝΟΓΛΟΥ να είναι κάτοχος της μπάλας βγάζοντας ωραία σέντρα βρίσκει τον ΝΤΙΝΟ ο οποίος πιάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να περνάει άουτ.
GOAL 4-3
65΄ Μετά από λάθος της άμυνας των Re-Playboys η μπάλα φτάνει στο ΜΑΡΙΣΤΑΝΟΓΛΟΥ ο οποίος αποφεύγοντας τον αντίπαλό του σουτάρει με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.
GOAL 5-3
67΄ Εκπληκτική ενέργεια από τον ΚΑΣΣΙΝΑΚΗ που απέφυγε τον αντίπαλό του και με ωραία κάθετη μπαλιά βρίσκει στον κενό χώρο τον ΓΚΑΤΣΟ ο οποίος πλασάρει επιτυχώς με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.
GOAL 6-3
77΄ Επίθεση από το χώρο του κέντρου με τον ΚΑΝΔΗΛΗ να βρίσκει σε πλεονεκτική θέση τον ΚΑΣΣΙΝΑΚΗ ο οποίος με δυνατό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
GOAL 7-3
Όμορφη εκτέλεση κόρνερ από τον ΚΑΣΣΙΝΑΚΗ βρίσκει στην καρδιά της άμυνας το ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗ να πιάνει κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΒΡΑΣΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ Re-Playboys
Πολύ δύσκολη νίκη η οποία οφείλεται στους δυο μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδος μας τον ΚΑΣΣΙΝΑΚΗ και τον ΤΟΥΡΛΑ που έκαναν ένα καταπληκτικό παιχνίδι και βοήθησαν να φύγει η ομάδα σήμερα με τη νίκη.

ΠΑΡΛΑΤΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Accenture
Ξεκινήσαμε πολύ καλά σήμερα και ήμασταν αρκετά καλοί στο α΄ημίχρονο, χάσαμε δυστυχώς όμως πολλές ευκαιρίες. Μείναμε πίσω στο σκορ και καταφέραμε να προηγηθούμε, συνεχίζαμε να δημιουργούμε αλλά δυστυχώς από δύο ευκαιρίες του αντιπάλου μείναμε πίσω στο σκορ. Έγινε μια φάση με κόκκινη κάρτα εκατέρωθεν με την οποία δυστυχώς καταστράφηκε το παιχνίδι και δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε. Τα παιδιά ήταν καλύτεροι και άξιζαν τη νίκη.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Re-Playboys347Win
Accenture213Loss