Cosmote e-Value — Παλαίμαχοι Παλλήνης Νικητές F.C.

2 - 7
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
21 Ιανουαρίου 2020 21:00 Commercial Superleague 2019-2020 10 90'

Γήπεδο

Deree
Gravias 6, Ag. Paraskevi 153 42, Greece

KO KO 20 23 30 32 35 53 55 55 60 62 73 76 78 81 82 85 90 FT

Άρθρο

Στο γήπεδο του Αμερικάνικου Κολεγίου και σε αγώνα για τη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Commercial βρέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες των Cosmote evalue και Παλαίμαχοι Παλλήνης με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν εύκολα στο δεύτερο ημίχρονο τη νίκη με το ευρύ 2-7. Παρόλο που οι άμυνες ήταν ανεβασμένες από την αρχή πολύ ψηλά τίποτα δεν προμήνυε αυτήν την εξέλιξη σε ένα πλήρως ισορροπημένο παιχνίδι με φάσεις μεν εκατέρωθεν αλλά και τους δύο τερματοφύλακες να πραγματοποιούν σημαντικές επεμβάσεις. Το στείρο 0-0 του πρώτου μέρους διαδέχτηκε ένας καταιγισμός τερμάτων. Στην επανάληψη και από τη στιγμή που η evalue άνοιξε το σκορ στο 53ο λεπτό το σκηνικό άλλαξε. Η ομάδα των Παλαιμάχων αφυπνίστηκε, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της , κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο και πετυχαίνοντας επτά τέρματα ( τα τρία ο Κεκλικόγλου που έφτασε τα 12 συνολικά) έπιασε τους αντιπάλους της στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς.

 

Το φιλμ του αγώνα

 

4΄- Ο Διαγουμάς μπαίνει με καλές προοπτικές στη μεγάλη περιοχή , ο Καβουρίδης τελευταία στιγμή σε κόρνερ.

6΄- Φάουλ σε καλή θέση για τους Παλαιμάχους με τον Κόσκολο στη δυνατή εκτέλεση και τον Σταματόπουλο να χρειάζεται δεύτερη προσπάθεια για να μπλοκάρει.

12΄- Κλέβει ο Κεφαλάς για την evalue, παίρνει μέτρα στο γήπεδο και δοκιμάζει ένα δυνατό σουτ που με δυσκολία βγάζει σε κόρνερ ο Δρανδάκης. Στην εκτέλεση του κόρνερ γίνεται μια πρώτη κεφαλιά, η μπάλα φτάνει στον Νικολακόπουλο που με δεύτερη κεφαλιά λίγο έλλειψε να ανοίξει το σκορ, πάνω στη γραμμή διώχνουν οι αμυντικοί.

18΄- Τρίτο κόρνερ έχουν κερδίσει οι γηπεδούχοι με τον Ορφανό στην εκτέλεση και τον Νικολακόπουλο σε νέα κεφαλιά και πάλι θα του πει όχι ο Δανδράκης.

22΄- Αγγίζει για τρίτη φορά το γκολ ο Νικολακόπουλος με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση, ούτε τώρα θα έχει ευτυχή κατάληξη το σουτ καθώς ο Δανδράκης απογειώνεται και με το ένα χέρι παραχωρεί νέο κόρνερ.

25΄-Πρώτη μεγάλη στιγμή για τους Νικητές με τον Μποροδήμο να σπάει στον Μπασινά που με ένα κεραυνό σημαδεύει το δεξί Γ της εστίας, θα το βγάλει ο Σταματόπουλος.

28΄- Ο ΜΠΕΡΤΣΟΣ σε ένα ωραίο σουτ με το εξωτερικό , η μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

32΄- Τεράστια ευκαιρία σπαταλάει ο Μπέρτσος όταν ντριμπλάρει αρχικά δύο αμυντικούς όμως προ του Δανδράκη καθυστερεί να εκτελέσει και στη συνέχεια γυρίζει αριστερά σε συμπαίκτη του που δεν καλυπτόταν.

35΄- Σε μια κόντρα φεύγουν οι Παλαίμαχοι με τον Κόσκολο να επιχειρεί πολύ έξυπνα να κρεμάσει τον Σταματόπουλο που με υπερένταση τεντώνεται και παραχωρεί νέο κόρνερ.

39΄- Κοντά στο γκολ και πάλι ο Κόσκολος μετά από πολύ ωραίο τρίγωνο που έφτιαξε με τους Γκούστη- Κονόμι , θα του το αρνηθεί και πάλι ο Σταματόπουλος με τα πόδια αυτή τη φορά.

47΄- Ο Παπαπέτρου σε ένα πολύ επικίνδυνο φαλτσαριστό σουτ που περνάει δίπλα από τη συμβολή των δοκών.

48΄- Ξανά ο Παπαπέτρου θα φανεί απειλητικός όταν ξεκινάει από το αριστερό άκρο της επίθεσης την προσπάθειά του , συγκλίνει προς τα μέσα και εκτελεί, ο Σταματόπουλος είναι εκεί για μια ακόμη εξαιρετική επέμβαση.

53΄- GOAL (1-0)

Ο Κοτοπούλης βρίσκει τον Ορφανό στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και ο τελευταίος πλασάρει εύστοχα ανοίγοντας το σκορ.

55΄- GOAL (1-1)

Άμεση η απάντηση των Παλαιμάχων με τον Κεκλικόγλου να ελίσσεται εντός περιοχής και αφού πρώτα αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο νικάει αυτή τη φορά τον Σταματόπουλο.

60΄- GOAL (1-2)

Ο Παπαπέτρου βγάζει με το εξωτερικό μια υπέροχη πάσα, μισό γκολ ,στον Κόσκολο που με τη σειρά του έχει την ποιότητα από κει και πέρα να τα κάνει όλα σωστά και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.

62΄- GOAL (1-3)

Δεν πατάει καλά η άμυνα της evalue στα τελευταία λεπτά και εδώ υποκύπτει σε πέναλτι όταν ο Κόσκολος θα ανατραπεί εντός περιοχής από τον Γεωργιάδη. Ο Κεκλικόγλου από τα 11 βήματα θα διαλέξει τη σωστή πλευρά.

65΄- Τεράστια ευκαιρία για νέο γκολ από τους Παλαίμαχους με τον Γκούστη να σουτάρει δυνατά και τον Σταματόπουλο να πέφτει στη γωνιά του και απλώνοντας το ένα χέρι βρίσκει ίσα ίσα τη μπάλα παραχωρώντας κόρνερ.

72΄- Ο Μπέρτσος θα ψάξει στο δεύτερο δοκάρι το κεφάλι του Διαγουμά που δεν προλαβαίνει όμως  να βάλει καλά το σώμα του και θα στείλει τη μπάλα εκτός εστίας.

76΄- GOAL (1-4)

Ο Κόσκολος στην κόντρα βρίσκει ανοργάνωτη την αντίπαλη άμυνα και μπαίνοντας από αριστερά στην περιοχή σημαδεύει σωστά ζευγαρώνοντας τα προσωπικά του τέρματα.

78΄- GOAL (1-5)

Ο Παπαπέτρου με τον Κωνσταντόπουλο αλλάζουν έξυπνα τη μπάλα σε μικρό χώρο και ο τελευταίος με το κουτουπιέ τελειώνει τη φάση δίνοντας διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του.

82΄- GOAL (1-6)

Ο Παναγιωτόπουλος δημιουργεί ρήγμα στην αντίπαλη άμυνα από αριστερά και στη συνέχεια αποφεύγει με ωραία κίνηση τον Απαγκιοζογλου πριν γυρίσει δεξιότερα στον Γκούστη που από πλεονεκτική θέση ανεβάζει και άλλο το δείκτη του σκορ.

86΄- GOAL (2-6)

Ο Μπέρτσος κλέβει έξω από την αντίπαλη περιοχή και τροφοδοτεί τον προωθημένο Διώχνο που απέναντι από τον Δανδράκη θα σημαδέψει σωστά.

90΄- GOAL (2-7)

Τελευταία φάση στο ματς με την εκτέλεση ενός κόρνερ για τους φιλοξενούμενους, ο Κεκλικόγλου πάει πρώτος στη μπάλα και με το κεφάλι τη στέλνει στο βάθος της εστίας του Σταματόπουλου πετυχαίνοντας παράλληλα τρίτο προσωπικό τέρμα.

 

Κόρνερ : 4-4

 

Δηλώσεις πρωταγωνιστών :

 

Κεκλικόγλου Ανδρόνικος ( Παλαίμαχοι-Νικητές Παλλήνης) : ‘’Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν πολύ καλοί αλλά στο δεύτερο φανήκαμε πιο ψύχραιμοι, αλλάξαμε τη μπάλα πιο πολλές φορές και κάναμε τις ευκαιρίες γκολ΄΄.

 

 

Θεοχάρης Αργύρης ( Cosmote evalue) : ‘’Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καθόλου, τα παρατήσαμε δεν ξέρω γιατί. Στο πρώτο μπήκαμε πολύ καλά, κάναμε φάσεις αλλά στο δεύτερο μπήκαμε χαλαρά, η άλλη ομάδα ήταν καλύτερη και χάσαμε.’’

 

 

Στιγμές από την αναμέτρηση

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Cosmote e-value022Loss
Παλαίμαχοι Παλλήνης077Win