Νέμεσις — Motor Oil 1-1

1 - 1
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
16 Ιανουαρίου 2020 21:15 Commercial Superleague 2019-2020 7 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 38 40 40 46 50 55 56 64 69 77 83 FT
Goals
1
1
Assists
0
0
Yellow Cards
4
1
Red Cards
0
0

Άρθρο

Το εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Commercial league μεταξύ της ΝΕΜΕΣΙΣ και της MOTOR OIL διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας, με ακλόνητο φαβορί πριν την έναρξη του, την ομάδα της  MOTOR OIL που δεν είχε χάσει βαθμό στην μάχη για την διεκδίκηση του τίτλου. Το ξεκίνημα των φιλοξενούμενων δεν ήταν ανάλογο όμως των μέχρι πρότινος αποδόσεων τους. Είχαν μία φλύαρη υπεροχή  με κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργήσουν καλές στιγμές απέναντι απ’ τον πάντα σοβαρό και σταθερό γκολκίπερ των γηπεδούχων, τον ΖΕΡΒΟ. Η ομάδα της ΝΕΜΕΣΙΣ παρατάχθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, έκλεισε όλους τους χώρους στους αντιπάλους τους και παίζοντας ψυχωμένα τους κοίταξε στα μάτια. Αποτέλεσμα ήταν να μην απειληθούν ιδιαίτερα και να μην δημιουργηθούν πολλές φάσεις μπροστά στην εστία τους. Το ισόπαλο αποτέλεσμα προήλθε μετά από την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και θεωρείται δίκαιο σύμφωνα με την απόδοση των παικτών των δύο ομάδων. Η απώλεια των πρώτων βαθμών ήταν λοιπόν γεγονός για την MOTOR OIL και ίσως αποδειχθεί καθοριστική για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το φιλμ του αγώνα

2΄ – Κοφτή μπαλιά στον ΛΕΛΟΥΔΑ που βγήκε στην πλάτη της άμυνας αλλά καθυστέρησε ιδιαίτερα να πλασάρει τον ΖΕΡΒΟ που του έκλεισε το πεδίο προς την εστία του, με αποτέλεσμα να τον αναγκάσει να κινηθεί προς τα πλάγια δεξιά και όταν επιχείρησε το πλασέ του πρόλαβε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή ο ΚΟΛΛΑΣ και την απομάκρυνε σε κόρνερ.

10΄ – Λάθος στην αμυντική γραμμή της ομάδας του από τον ΒΕΡΓΟ που πάσαρε στον ΛΕΜΟΝΗ Ν. που βλέποντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα έξω απ’ την εστία του επιχείρησε με την μία να τον πλασάρει με ψηλοκρεμαστό σουτ που πέρασε όμως πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι, άουτ.

12΄ – Στην αντίπερα πλευρά τώρα σειρά να υποπέσει σε λάθος είχε ο ΤΣΙΛΕΔΑΚΗΣ που πιεζόμενος έξω απ’ την περιοχή της ομάδας του έχασε την μπάλα απ’ τον ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ που με την μία επιχείρησε το φαλτσαριστό σουτ που πέρασε λίγο άουτ δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του ΚΑΖΗ.

15΄ – Κερδισμένο φάουλ σε πολύ καλό σημείο, στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής για την ομάδα της MOTOR OIL. Την απευθείας εκτέλεση ανέλαβε ο ΛΕΛΟΥΔΑΣ στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του ΖΕΡΒΟΥ που έπεσε σωστά και μπλόκαρε σε δύο χρόνους.

19΄ – Ωραία κοφτή μπαλιά έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και δεξιά στον ΜΟΥΚΑΖΗ που σούταρε χωρίς πολύ σκέψη στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του αντίπαλου γκολκίπερ, υποχρεώνοντας τον σε δύσκολη απόκρουση με το ένα χέρι.

30΄ – Νέο κερδισμένο φάουλ σε πολύ καλό σημείο για τους φιλοξενούμενους, λίγο έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και αριστερά, με την εκτέλεση να αναλαμβάνει απευθείας και πάλι ο ΛΕΛΟΥΔΑΣ, στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του ΖΕΡΒΟΥ που πραγματοποίησε δύσκολη απόκρουση.

50΄ – GOAL (0-1)

Ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο με τους παίκτες της MOTOR OIL να βγαίνουν στην κόντρα από τα δεξιά με τον ΤΣΙΛΕΔΑΚΗ, που διέσχισε όλη την πλευρά και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε την παράλληλη με την εστία μπαλιά με τον ΛΕΜΟΝΗ Ν. να πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

52΄ – Εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά για την ομάδα της ΝΕΜΕΣΙΣ απ’ τον ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ που έστειλε την μπάλα στον αμαρκάριστο ΜΠΙΤΣΑΚΟ στο σημείο του πέναλτι με τον τελευταίο να αιφνιδιάζεται, να χάνει το κοντρόλ με αποτέλεσμα να μπλοκάρει την μπάλα ο ΚΑΖΗΣ.

53΄ – Και πάλι στην επίθεση οι γηπεδούχοι με τον ΠΑΠΑΔΑΚΗ να επιχειρεί από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεξιά το δυνατό σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του γκολκίπερ.

61΄ – Βαθιά μπαλιά στον ΛΕΛΟΥΔΑ που βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας εισήλθε στην μεγάλη περιοχή αλλά καταδιωκόμενος από δύο αμυντικούς το σουτ που επιχείρησε κοντραρίστηκε την τελευταία στιγμή και πέρασε δίπλα από το δεξιό δοκάρι του ΖΕΡΒΟΥ σε κόρνερ.

80΄ – Φάουλ από τους παίκτες της ΝΕΜΕΣΙΣ από μέση απόσταση και αριστερά με την  μπάλα να καταλήγει στον ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ στο σημείο του πέναλτι, που σούταρε αλλά κοντραρίστηκε την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα στην συνέχεια να πάρει ο ΒΕΡΓΟΣ το ριμπάουντ που ήταν δεξιότερα στην μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

83΄ – GOAL (1-1)

Στο προσκήνιο και πάλι οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας στην προσπάθεια που έκαναν για να ισοφαρίσουν, με τον ΜΟΥΚΑΖΗ απ’ τα δεξιά να βγάζει υπέροχη σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και τον ΜΠΙΤΣΑΚΟ να πιάνει αμαρκάριστος την καρφωτή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του ΚΑΖΗ που αν και έπεσε στην αριστερή του γωνία ήταν αδύνατον να την απομακρύνει.

86΄ – Τελευταία ατομική ενέργεια από τον ΛΕΛΟΥΔΑ που από τα αριστερά διέσχισε όλη την πλευρά και από το ύψος της μεγάλης περιοχής επιχείρησε το δυνατό συρτό σουτ με τον ΖΕΡΒΟ να αποκρούει και να κρατάει το ισόπαλο αποτέλεσμα για την ομάδα του.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΣΤΑΘΑΚΟΣ Γεώργιος, Εκπρόσωπος ΝΕΜΕΣΙΣ

«Πολύ μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα μας εναντίον της καλύτερης ομάδας του Commercial που μέχρι στιγμής δεν είχε χάσει βαθμό. Θεωρώ ότι αξίζαμε και την νίκη, αφού χάσαμε πιο πολλές ευκαιρίες απ’ τους αντιπάλους μας. Θα μπορούσαμε να το έχουμε πάρει το παιχνίδι, βέβαια εμάς όπως είναι γνωστό μας ενδιαφέρει το δικηγορικό πρωτάθλημα και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής γιατί οι δύο μεταγραφές μου, ΜΟΥΚΑΖΗΣ και ΜΠΙΤΣΑΚΟΣ, ο ένας έκανε την σέντρα και ο άλλος έβαλε το γκολ. Ήταν πολύ καλοί.»

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Νέμεσις011Draw
Motor Oil011Draw

Past Meetings

3 - 5
Commercial League
2018-2019
Γήπεδο Παιανίας

ΝΕΜΕΣΙΣ - MOTOR OIL 3-5

4 - 1
Commercial League
2018-2019
Γήπεδο Παιανίας

MOTOR OIL - ΝΕΜΕΣΙΣ

0 - 3
Commercial Superleague
2017-2018

ΝΕΜΕΣΙΣ - MOTOR OIL 0-3

6 - 0
Commercial Superleague
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

Motor Oil — Νέμεσις 6-0