Παλαίμαχοι Παλλήνης Νικητές F.C. — ΔΡΑΚΩΝ 1-4

1 - 4
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
16 Ιανουαρίου 2020 21:30 Commercial Superleague 2019-2020 9 90'

Γήπεδο

Boca Arena
Αμαζονoς, Παλλήνη 153 51

KO KO 5 25 25 35 50 50 55 83 FT

Άρθρο

Ένα όμορφο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο ARENA PALLINI μεταξύ των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ και των Δικηγόρων του ΣΟΛΩΝ, ένα παιχνίδι που ξεκίνησε την αγωνιστική δράση για το νέο έτος, γεμάτο πάθος και ένταση. Μια αναμέτρηση με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 4-1 σαφώς ανώτεροι σε όλο το διάστημα του αγώνα και με τους γηπεδούχους να προσπαθούν αλλά να μην καταφέρνουν να πάρουν το τρίποντο της νίκης.
ΓΚΟΛ 0-1
Στο 5’ λεπτό πρώτη καλή στιγμή συνδυάστηκε με το άνοιγμα του σκόρ για τους δικηγόρους του Δράκων όπου με μια ωραία σέντρα από δεξιά του ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ βρίσκει στον κενό χώρο του ΚΟΖΑΝΙΔΗ που με εξαιρετικό πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του ΔΡΑΚΩΝ.
Στο 8’ λεπτό εκτέλεση φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή με τον ΠΟΥΛΙΟ να εκτελεί και τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 12’ λεπτό αντεπίθεση για την ομάδα του ΔΡΑΚΩΝ με τον ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ να κλέβει την μπάλα και με μια όμορφη κούρσα από τα δεξιά απέφυγε τον αντίπαλό του και βγάζει στον κενό χώρο τον ΚΟΖΑΝΙΔΗ όπου δεν κατάφερε να πλασάρει.
Στο 15’ λεπτό εξαιρετική ενέργεια του ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ με τον ΚΕΖΑ που έπαιξαν το ενά-δύο με τον τελευταίο να σουτάρει και τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 18’ λεπτό ωραία ενέργεια από τα δεξιά με τον ΚΟΣΚΟΛΟ να αποφεύγει τον αντίπαλο του βγάζοντας με ωραία σέντρα αμαρκάριστο στον κενό χώρο τον ΚΙΟΣΣΕ ο οποίος είδε το σούτ του να περνάει ελάχιστα άουτ.
Στο 20’ λεπτό σέντρα από την αριστερή μεριά του ΚΙΟΣΣΕ βρίσκει τον ΓΚΟΥΣΤΗ στη μικρή περιοχή ο οποίος πιάνει κεφαλιά με τη μπάλα άουτ.
ΓΚΟΛ 0-2
Στο 26’ λεπτό κλέψιμο της μπάλας στο χώρο του κέντρου από τον ΚΕΖΑ βγάζει σε πλεονεκτική θέση του ΚΟΖΑΝΙΔΗ ο οποίος με τη σειρά του αφού απέφυγε τον αντίπαλό του βρίσκει σε θέση βολής τον ΦΙΛΙΠΟΠΟΥΛΟ ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει το σκορ για το ΔΡΑΚΩΝ.
Στο 30’ λεπτό δυνατό βολέ του ΛΙΑΝΟΥ βγάζει προωθημένο στο ύψος της μεγάλης περιοχής του ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ ο οποίος μόνος του με τον τερματοφύλακα πλάσαρε άουτ.
Στο 34’ λεπτό επίθεση από την δεξιά μεριά με τον ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ να βρίσκει τον ΚΑΒΟΥΡΙΔΗ ο οποίος απέφυγε τον αντίπαλό του και βγάζει προωθημένη μπαλιά στον αμαρκάριστο ΓΚΟΥΣΤΗ ο οποίος σουτάρει με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

ΓΚΟΛ 1-2
Στο 38’ λεπτό λάθος από την άμυνα του ΔΡΑΚΩΝ από τον ΨΩΜΑ το οποίο το εκμεταλεύεται κλέβοντας τη μπάλα ο ΚΟΣΚΟΛΟΣ ο οποίος πλάσαρε μειώνοντας το σκορ για τους ΝΙΚΗΤΕΣ.
Στο 42’ λεπτό επίθεση για την ομάδα των ΝΙΚΗΤΩΝ από αριστερά με τον ΜΠΑΣΙΝΑ να βρίσκει τον ΚΑΡΝΑΒΙΑ ο οποίος σουτάρει με τη μπάλα να βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του ΛΙΑΝΟΥ.
Στο 48’ λεπτό σέντρα από τα δεξιά με τον ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ να βρίσκει τον ΜΠΙΣΤΣΑΚΟ ο οποίος σουτάρει άουτ.
Στο 50’ λεπτό εκτέλεση φάουλ από τον ΚΑΡΝΑΒΙΑ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
ΓΚΟΛ 1-3
Στο 55’ λεπτό αντεπίθεση για την ομάδα του ΔΡΑΚΩΝ με τον ΜΠΙΤΣΑΚΟ να βγάζει τη σέντρα και να βρίσκει του ΚΕΖΑ Τ ο οποίος πλασάρει του ΔΑΝΔΡΑΚΗ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 58’ λεπτό επίθεση από δεξιά με τον ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ να βρίσκει τον ΚΟΣΚΟΛΟ ο οποίος σουτάρει με τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 64’λεπτό μακρινή μπαλιά του ΒΟΓΙΑΤΖΗ βρίσκει στο κενό χώρο του ΛΟΥΚΑ που σουτάρει άουτ.
Στο 69’ λεπτό επίθεση με τον ΠΟΥΛΙΟ από τα αριστερά να βρίσκει με κάθετη μπαλιά τον ΚΟΣΚΟΛΟ ο οποίος σεντράρει με τον ΓΚΟΥΣΤΗ να πλασάρει άουτ.
Στο 73’ λεπτό σέντρα από τα δεξιά με τον ΜΠΙΤΣΑΚΟ να βρίσκει τον ΒΟΓΙΑΤΖΗ στο ύψος του πέναλτυ ο οποίος πλασάρει και ο ΛΙΑΝΟΣ αποκρούει σε κόρνερ.
Στο 77’ λεπτό επίθεση από τα δεξιά με τον ΚΟΣΚΟΛΟ να σεντράρει στην καρδιά της άμυνας και του ΚΑΡΝΑΒΙΑ να πλασάρει άουτ.
Στο 81’ λεπτό μακρινή μπαλιά του ΒΟΓΙΑΤΖΗ βρίσκει τον ΛΟΥΚΑ στον κενό χώρο ο οποίος αποφεύγοντας τον αντίπαλό του επιχειρεί μακρινό σούτ με τον ΔΑΝΑΡΑΚΗ να μπλοκάρει τη μπάλα.
ΓΚΟΛ 1-4
Στο 83’ λεπτό έπειτα από λάθος της άμυνας κλέβει τη μπάλα ΚΕΖΑΣ Τ ο οποίος με εξαιρετική ενέργεια αποφεύγοντας έναν αντίπαλο πλασάρει υποδειγματικά του ΔΑΝΔΡΑΚΗ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 87’ λεπτό επίθεση για την ομάδα του ΔΡΑΚΩΝ με ΒΟΓΙΑΤΖΗ να συνδιάζεται με τον ΜΠΙΤΣΑΚΟ και τον τελευταίο να βγάζει σέντρα στο ύψος της μεγάλης περιοχής βρίσκοντας τον ΨΩΜΑ που σουτάρει άουτ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παπαγεωργίου Ποδοσφαιριστής ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ NIKITES FC:
Το πρώτο παιχνίδι για την ομάδα μας δεν αποδείχτηκε νικηφόρο. Δεν πειράζει συνεχίζουμε δυνατά. Στο β’ ημίχρονο πιέσαμε πολύ καλά αλλά δεν τα καταφέραμε. Καλή τύχη στην αντίπαλη ομάδα.

Βογιατζής Δημήτρης Ποδοσφαιριστής ΔΡΑΚΩΝ
Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ,ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια, παίξαμε πολύ ωραία και το ευχαριστήθηκαμε. Καλή συνέχεια στους αντιπάλους.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Παλαίμαχοι Παλλήνης101Loss
Δράκων234Win