Cosmote e-Value — Ελληνικά Πετρέλαια

2 - 5
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
14 Ιανουαρίου 2020 20:45 Commercial Superleague 2019-2020 9 90'

Γήπεδο

Deree
Gravias 6, Ag. Paraskevi 153 42, Greece

KO KO 13 34 36 37 42 46 46 46 47 51 54 55 60 62 63 69 72 75 79 FT

Ελληνικά Πετρέλαια

Goals
2
5
Assists
0
3
Yellow Cards
1
0
Red Cards
0
0

Άρθρο

Στο γήπεδο του Αμερικάνικου Κολεγίου και σε αγώνα για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Commercial βρέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες των COSMOΤE EVALUE και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην επικράτηση με τελικό σκορ 2-5 ύστερα από ένα χορταστικό παιχνίδι με πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα παρουσιάστηκε πολύ ορεξάτη στο ματς και με αρκετούς παίκτες σε καλή μέρα έκανε την πιο πειστική της εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα. Ευτύχησε να έχει σε σπουδαίο βράδυ τον Μυρτάι Μ. με δύο τέρματα και μια τελική πάσα στο ενεργητικό του ενώ από κοντά ακολούθησαν σε απόδοση και οι Μπαρδής, Δραγάσης. Η ομάδα της EVALUE  μπήκε πολύ δυνατά , είχε τις τρεις πρώτες ευκαιρίες για γκολ καθώς και άλλα δύο κόρνερ στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης όμως δεν ευτύχησε να μπει μπροστά στο σκορ και στη συνέχεια βρέθηκε να κυνηγάει .Παρόλα αυτά οι παίκτες του coach Δημόπουλου το προσπάθησαν όσο μπορούσαν με τον ΜΠΕΡΤΣΟ να ξεχωρίζει καθώς κατάφερε σε δύο περιπτώσεις να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

 

Το φιλμ του αγώνα

8΄- Ο Μπέρτσος βγάζει μια κάθετη πάσα στον Διαγουμά που σκάβει από πλάγια θέση τη μπάλα πάνω από τον Γκότση αλλά στην εξωτερική μεριά των διχτύων.

11΄- Ξανά η EVALUE στο προσκήνιο με τον Κοτοπούλη να δοκιμάζει ένα σουτ, δεν είναι κακό, κοντά στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

12΄- Πρώτο κόρνερ για τους γηπεδούχους όταν ο ΜΠΕΡΤΣΟΣ κινήθηκε παράλληλα λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή και δοκίμασε ένα ξαφνικό δυνατό σουτ που βρήκε στα σώματα των αμυνόμενων και πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

13΄- GOAL ( 0-1)

Πρώτη επίσκεψη της ΕΛΠΕ στα αντίπαλα καρέ και καταφέρνει να ανοίξει το σκορ. Ήταν όταν ο Μυρτάι Μ. κινήθηκε ταχύτατα από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στη μικρή περιοχή όπου ο επερχόμενος Μπαρδής δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα.

29΄- Ο Μυρτάι Μ. δημιουργεί ρήγμα από δεξιά και σεντράρει αυτή τη φορά στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Μπίρης επιχειρεί να απειλήσει με ένα γυριστό βολέ, δεν θα βρει τη μπάλα όμως όπως θα ήθελε.

31΄- Ο Μπίρης βρίσκεται σε θέση βολής με τη μπάλα στα πόδια αυτή τη φορά, βρίσκει σε ετοιμότητα τον Σταματόπουλο που πέφτει και με γροθιές απομακρύνει.

35΄-  Ο Μυρτάι ψάχνει με βαθιά σέντρα τον Δραγάση που έχει κάνει κίνηση στην καρδιά της περιοχής , κάνει και την προβολή από πολύ πλεονεκτική θέση μόλις άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

36΄- GOAL ( 0-2)

Συνδυάζονται οι αδελφοί Μυρτάι σε αυτή τη φάση με τον Μανώλη να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και με πολύ όμορφο σκάψιμο της μπάλας πάνω από τον Σταματόπουλο να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

43΄- Μια απευθείας εκτέλεση φάουλ για τα ΕΛΠΕ με τον Συννεφιά, παρακολουθεί την πορεία της μπάλας ο Σταματόπουλος που θα πέσει και θα μαζέψει σταθερά.

44΄- Σπουδαία ευκαιρία για τρίτο γκολ έχει ο Μπίρης όταν βρίσκεται μόνος απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ ύστερα από πάσα ακριβείας του Μπαρδή όμως δεν πιάνει γεμάτο το πλασέ που επιχειρεί.

47΄- GOAL ( 0-3)

Ο Ηλιόπουλος που έχει περάσει ως αλλαγή στο β’ μέρος θα βρει πολύ έξυπνα τον Μυρτάι Μ. που μπαίνει από πλάγια θέση στη μεγάλη περιοχή και με ένα δυνατό σουτ θα στείλει τη μπάλα να χτυπήσει πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στο βάθος της εστίας του Σταματόπουλου.

51΄- GOAL ( 1-3)

Ένα παλικαρίσιο γκολ σημειώνει ο Μπέρτσος όταν θα κλέψει τη μπάλα από τον Ηλιόπουλο, θα βάλει με το σώμα του πίσω του τον Γαλανό και με δυνατό σουτ στην απέναντι γωνία θα νικήσει τον Γκότση μειώνοντας το σκορ.

54΄- GOAL ( 1-4)

Λίγο κράτησε η χαρά της EVALUE καθώς έρχεται άμεσα η απάντηση των Ελληνικών Πετρελαίων. Ήταν όταν ο Δραγάσης εκτέλεσε ένα φάουλ σε επικίνδυνη θέση, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και κατέληξε στον Γαλανό που από αρκετά μακρινή απόσταση έπιασε ένα δυνατό ευθύβολο σουτ και αιφνιδίασε τον Σταματόπουλο και τους αμυντικούς που δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν.

57΄- Τεράστια ευκαιρία για τον Μυρτάι Μ. να σημειώσει χατ τρικ αλλά στην προβολή που επιχείρησε ύστερα από σέντρα του Κουκουράβα θα τον σταματήσει πρώτα ο Καταπόδης και στη συνέχεια το δοκάρι πριν απομακρύνουν οι αμυντικοί.

63΄- GOAL ( 1-5)

Ανεβάζουν το δείκτη του σκορ τα ΕΛΠΕ με τον Δραγάση να κινείται σε θέση δεξιού εξτρέμ και συγκλίνοντας προς τα μέσα δοκίμασε ένα σουτ με πάρα πολλά φάλτσα που δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει ο Καταπόδης.

67΄- Κόρνερ εκτελεί ο Κουκουράβας και η καρφωτή κεφαλιά του Αλευρή θα περάσει ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας.

70΄- Ο ΜΠΕΡΤΣΟΣ σε μια κατά μέτωπο επίθεση θα κερδίσει και δύο κόντρες και πατώντας περιοχή επιχειρεί ένα συρτό διαγώνιο σουτ που φεύγει μόλις άουτ.

72΄- GOAL ( 2-5)

Ο Μπέρτσος θα φύγει στην πλάτη της άμυνας μόνος απέναντι από τον Γκότση και αυτή τη φορά δεν θα αστοχήσει πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό τέρμα στο ματς.

74΄- Ο Δραγάσης φεύγει ξανά με μεγάλη ταχύτητα από δεξιά θα προσπαθήσει να κρεμάσει και τον Καταπόδη, όχι καλά όμως , μπλοκάρει εύκολα ο κίπερ της EVALUE.

76΄- Μεγάλη ευκαιρία χάνει ο Καραβοκύρης όταν είδε τη μπάλα να του στρώνεται από κακή απομάκρυνση της άμυνας σε εκτέλεση κόρνερ αλλά το πολύ δυνατό σουτ που έπιασε έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Καταπόδη.

80΄- Νέο κόρνερ για τα ΕΛΠΕ δεν απομακρύνεται με ασφάλεια η μπάλα ούτε τώρα και δίνεται η ευκαιρία στον Γαλανό να απειλήσει αλλά έστω και δύσκολα πάνω στη γραμμή θα διώξουν τελικά οι αμυνόμενοι μακριά.

83΄- Αντεπίθεση για τους γηπεδούχους με τελικό αποδέκτη το Διώχνο που σουτάρει βάζοντας ωραία φάλτσα σημαδεύοντας το αριστερόι Γ της εστίας, λίγο πάνω από τη συμβολή των δοκών η μπάλα.

87΄- Η τελευταία φάση στο ματς είναι για τους νικητές όταν ο Αλευρής υποδέχτηκε τη μπάλα με πλάτη και γυρίζοντας με πρόσωπο στην εστία απείλησε, ο Καταπόδης όμως με διπλή επέμβαση θα του στερήσει την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ.

 

Κόρνερ 2-3

 

Δηλώσεις πρωταγωνιστών :

 

 

Δημήτριος Δημόπουλος ( coach cosmote e-value) : ” Παίξαμε με μια ομάδα που ήταν πολύ δυνατή, εμείς είμαστε μια καινούργια ομάδα με αμιγώς παίκτες που εργάζονται στην εταιρία. Μας αρέσει πολύ αυτό το κλίμα, μας αρέσει πολύ το τουρνουά. Η διοργάνωση είναι άψογη, η διαιτησία είναι πάρα πολύ καλή και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε σε κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και να το χαίρονται τα παιδιά, να παίζουν όλοι. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και προχωράμε παρακάτω. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο”.

 

Μυρτάι Μανώλης ( παίκτης ΕΛΠΕ ) : ” Ένα καλό ματς, δυνατό με πολλές φάσεις. Παίξαμε καλά σήμερα, μας βγήκαν οι ενέργειες που θέλαμε και κερδίσαμε το παιχνίδι”.

 

Στιγμές από την αναμέτρηση

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Cosmote e-value022Loss
Ελληνικά Πετρέλαια235Win