Accenture — Stoiximan

1 - 2
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
13 Ιανουαρίου 2020 21:00 Commercial Superleague 2019-2020 9 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 36 53 62 62 63 65 65 68 70 76 83 85 89 FT

Άρθρο

Στο γήπεδο της Παιανίας και σε αγώνα για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Commercial βρέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες των ACCENTURE και STOIXIMAN με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην επικράτηση με τελικό σκορ 1-2. Βαριά τα πόδια των ποδοσφαιριστών στο πρώτο μέρος ύστερα και από την εορταστική διακοπή με ένα ισορροπημένο παιχνίδι κέντρου χωρίς τις μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στην επανάληψη άλλαξαν οι ισορροπίες στο 62ο λεπτό όταν ο Καραγλάνης αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα και η ομάδα της STOIXIMAN ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων βάζοντας πλώρη για το τρίτο φετινό τρίποντο. Και πράγματι στο 70ο λεπτό ο Σαβιολάκης με ένα πολύ όμορφο τελείωμα από τα αριστερά της επίθεσης ύστερα από γύρισμα του Λυρίτση έδωσε στην ομάδα του κεφάλι στο σκορ. Παρόλο όμως το αριθμητικό της μειονέκτημα, η αξιόμαχη ομάδα της Accenture δεν παράτησε το παιχνίδι και δικαιώθηκε για αυτό όταν επτά λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης και σε μια φάση διαρκείας καταλογίστηκε πέναλτι εις βάρος του Γρηγορίου που σταμάτησε με το χέρι την μπάλα εντός περιοχής. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο Σκορδάς φέρνοντας την ομάδα του κοντά στον πρώτο της βαθμό. Πράγμα που όμως τελικά δε συνέβη καθώς στην τελευταία φάση του ματς ο Λυρίτσης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Αναστασιάδη από τα δεξιά παραβιάζοντας για δεύτερη φορά την εστία του θετικού κατά τα άλλα Κουτσιούμπα.

Το φιλμ του αγώνα

3΄- Ο Λυρίτσης ελευθερώνεται όμορφα και επιχειρεί ένα δυνατό συρτό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή που θα μπλοκάρει σταθερά ο Κουτσιούμπας.

4΄- Ο Μαριστάνογλου θα προλάβει την μπάλα πριν περάσει την τελική γραμμή και θα γυρίσει δεξιότερα σημαδεύοντας τον Ντίνο, θα πέσει στα πόδια του πρώτος ο Τζόρτζος και θα καθαρίσει τη φάση.

28΄- Φάουλ σε επικίνδυνο σημείο για τη STOIXIMAN με τον Καραμάνη να αναλαμβάνει την απευθείας εκτέλεση και τη μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

33΄- Ο Ντότσικας με μια βαθιά μπαλιά ακριβείας έψαξε τον Ντίνο στην αντίπαλη περιοχή όμως ο τελευταίος δεν κατάφερε να κάνει επαφή με τη μπάλα και να φανεί απειλητικός.

38΄- Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους αυτή τη φορά, όταν ύστερα από ωραίο passing game η μπάλα κατέληξε στον Αναστασιάδη που επιχείρησε ένα φαλτσαριστό σουτ στην αριστερή πλευρά της εστίας μόλις άουτ.

43΄- Νέα ωραία συνεργασία για τη STOIXIMAN με το Σαβιολάκη να επιχειρεί με το εξωτερικό να τελειώσει τη φάση και τη μπάλα να περνάει κοντά από τα δοκάρια του Κουτσιούμπα.

48΄-  Πρώτη φάση στην επανάληψη για τον Λυρίτση που υποδέχτηκε ωραία και επιχείρησε και το δυνατό σουτ όμως η μπάλα έφυγε ψηλά.

50΄- Αδύναμο το τελείωμα του Τζαλάβρα σε άλλη μια φάση που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι, δεν ανησύχησε ο Κουτσιούμπας.

53΄- Σημαντική στιγμή καταγράφεται για τους τυπικά γηπεδούχους όταν ο Μαριστάνογλου κινήθηκε ταχύτατα από δεξιά και έψαξε στην καρδιά της περιοχής τον Ντίνο που δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

55΄- Ξανά στο προσκήνιο η Accenture με ένα τρίγωνο που δημιούργησαν οι Μητρόπουλος-Ντίνος-Ντότσικας όμως το σουτ του τελευταίου θα φύγει δύο μέτρα  μακριά από το δεξί κάθετο δοκάρι.

57΄- Το πρώτο της κόρνερ στον αγώνα εκτελεί η STOIXIMAN , η μπάλα δεν απομακρύνεται με ασφάλεια και ο Καραμάνης δοκιμάζει το πόδι του λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, ψηλά.

60΄- Ο Λυρίτσης παίζει πολύ έξυπνα το 1-2 με τον Ντολτσίνη μέσα στην αντίπαλη περιοχή , σαν από μηχανής θεός επεμβαίνει ο Σκορδάς και με σωτήρια προβολή απομακρύνει τη μπάλα σώζοντας την εστία του από βέβαιη παραβίαση.

62΄- Ο Λυρίτσης κερδίζει την αποβολή του Καραγλάνη όταν αρχικά του κλέβει τη μπάλα και στη συνέχεια αναγκάζει τον αντίπαλό του να τον ανατρέψει καθώς έφευγε μόνος απέναντι από τον Κουτσιούμπα.

63΄- Ο Χήρης εκτέλεσε αριστοτεχνικά το φάουλ με τον Κουτσιούμπα να βγάζει εντυπωσιακά με τα ακροδάχτυλα πριν η μπάλα χτυπήσει στο δεξί δοκάρι και απομακρυνθεί.

69΄- Ο Χήρης βρίσκεται και πάλι σε θέση βολής στο ύψος της περιοχής, θα απειλήσει με το αριστερό όμως ο Κουτσιούμπας θα μπλοκάρει σταθερά.

70΄- GOAL ( 0-1)

Ωραία κατέβασμα και προσποίηση του Λυρίτση που μοιράζει αριστερά στον Σαβιολάκη όπου με ένα άπιαστο σουτ στον ουρανό των διχτύων ανοίγει το σκορ.

77΄- Ένα μακρινό σουτ θα δοκιμάσει ο Σκορδάς αλλά η μπάλα θα φύγει αρκετά ψηλά.

83΄- GOAL ( 1-1) 

Ένα φάουλ ελάχιστα έξω από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής έχουν κερδίσει οι γηπεδούχοι με τον Σκορδά στην εκτέλεση, η μπάλα βρίσκει στο τείχος και απομακρύνεται προσωρινά όμως σε δεύτερο χρόνο γίνεται ένα γέμισμα που θα ανακόψει με τα χέρια ο Γρηγορίου. Πέναλτι για την Accenture. Ο Σκορδάς θα σταθεί έντεκα βήματα απέναντι από τον Τζόρτζο και θα σημαδέψει σωστά.

87΄-  Η STOIXIMAN έχει ανέβει πολύ ψηλά προσπαθώντας να ανακτήσει το προβάδισμα αλλά η πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία  είναι για την Accenture να γυρίσει τούμπα το ματς.Ο Ντότσικας έφυγε κάτω από το χώρο της μεσαίας γραμμής και έφτασε μέχρι τον Τζόρτζο αλλά το τελείωμα που έκανε πέφτοντας πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

89΄- GOAL ( 1-2) 

Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ έκανε κίνηση από δεξιά και με μια παράλληλη σέντρα ακριβείας βρίσκει τον Λύρίτση που από πολύ κοντά δεν δυσκολεύεται να πετάξει τη μπάλα στα δίχτυα του εξουδετερωμένου Κουτσιούμπα χαρίζοντας στην ομάδα του τους τρεις πολύτιμους βαθμούς!

Κόρνερ: 5-1

Δηλώσεις πρωταγωνιστών:

Παρλατζάς Δημήτριος ( coach Accenture ) : ” Σταθήκαμε πολύ καλά σε όλο τον αγώνα, είχαμε θέμα όμως για άλλη μια φορά στην τελική πάσα και στα τελειώματα. Μείναμε με δέκα παίκτες νωρίς, φάγαμε και γκολάρα αλλά προσπαθήσαμε, καταφέραμε και ισοφαρίσαμε αλλά σταθήκαμε άτυχοι καθώς δεχτήκαμε γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα”.

 

Σαβιολάκης Γεώργιος ( παίκτης STOIXIMAN) : ” Η ομάδα ήταν εμφανώς κουρασμένη και βαριά από τη διακοπή. Σταθήκαμε στο ύψος μας όμως και έστω και δύσκολα καταφέραμε να πάρουμε το ματς. Η ομάδα θα δέσει ακόμα περισσότερο και αισιοδοξούμε για τη συνέχεια. Τα καλύτερα σε όλους”.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Accenture011Loss
Kaizen Gaming022Win

Past Meetings

7 - 0
Commercial League
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

STOIXIMAN - ACCENTURE 7-0

0 - 3
Commercial League
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

ACCENTURE - STOIXIMAN 0-3